Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Εκλογική νοθεία, διαδικασία ελέγχου.

ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΝΑΝΙΣΤΑΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ώρα 10:00 μμ., η καταμέτρηση βρίσκεται σε εξέλιξη:  Οι πληροφορίες από αρμόδιους παράγοντες αποδείχθηκαν ψευδείς. Ούτε σε αυτές τις εκλογές δίνονται στοιχεία για τα εκλογικά τμήματα στην κεντρική σελίδα μετάδοσης των αποτελεσμάτων.

Συνεπώς είναι αμφίβολο αν σε μία βδομάδα θα αναρτηθούν οι συγκεντρωτικοί πίνακες όλων των εκλογικών τμημάτων.

Επιφυλασσόμαστε και για την δυνατότητα να ληφθούν μαζικά τα αυθεντικά αποτελέσματα των εκλογικών τμημάτων από τους δήμους ή τα πρωτοδικεία.

Αν τίποτα από αυτά δεν ευδοκιμήσει τότε η δικτατορία θα στερεί την δυνατότητα στους πολίτες να μάθουν και ποιά είναι τα αυθεντικά αποτελέσματα και ποιά είναι αυτά που χρησιμοποιήθηκαν ως βάση για τα αποτελέσματα που έβγαλαν. 100% αδιαφάνεια. 

Μαφιόζικη καλπονοθευτική ηθική. Εσύ αναγνώστη που δεν ενδιαφέρεσαι καν να διαδώσεις αυτήν την πληροφορία, για ένα ζήτημα που θα έπρεπε να είχε γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλων των Ελλήνων, συνέχισε την ζωή σου. Εισπράττεις ότι σου αξίζει και δεν το καταλαβαίνεις.

*****

Στο άρθρο μας «Η μοίρα της Ελλάδας, οι εκλογές και η άγνοια της Πόντιας πο@τ@νας» γράψαμε σχετικά με την νοθεία:

«Η νοθεία μπορεί να γίνεται με πολλούς τρόπους. Δεν υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας όπως η πλήρης βιντεοσκόπηση των εκλογικών κέντρων, η φωτογράφηση των πρακτικών των αποτελεσμάτων και του καταλόγου των ονομάτων των εκλογέων όπου φαίνεται ποιοι ψήφισαν και αν όντως ψήφισαν, στοιχεία που θα έπρεπε να αναρτώνται άμεσα στο διαδίκτυο, όπου η τελική αποκάλυψη των νοθευμένων ψήφων θα είναι ευχερής. Ο οποιοσδήποτε με μία πλαστή ταυτότητα μπορεί να ψηφίζει ότι του ζητήσουν οι εργοδότες του. Σε όσα εκλογικά κέντρα είναι όλοι συνεννοημένοι ή ανεκτικοί, μπορεί να ψηφίζουν εικονικά κάποια από τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, όπου θα υπογραμμίζουν στον εκλογικό κατάλογο ονόματα μη προσελθόντων, αποβιωσάντων ή όχι, προσθέτοντας και τα ανάλογα ψηφοδέλτια, ή θα προσθέτουν σταυρούς σε βουλευτές ανάξιους και αντιδημοφιλείς επιτρέποντάς τους να εκλεγούν, ή αντικαθιστώντας ψηφοδέλτια ενός μικρού κόμματος χωρίς εκλογικό αντιπρόσωπο με ψηφοδέλτια άλλου κόμματος»


 Τα πρακτικό των αποτελεσμάτων του κάθε εκλογικού τμήματος που αναφέρουμε παραπάνω, είναι το λεγόμενο «πρακτικό Νο 2». Αυτά τα πρακτικά που είναι χειρόγραφα σε έντυπη φόρμα, φυλάσσονται στον κάθε δήμο για τα εκλογικά τμήματα που υπάγονται σε αυτόν είτε φυλάσσονται στα αντίστοιχα πρωτοδικεία. Ο δήμος θα έπρεπε αυτά να τα δημοσιεύει είτε αναρτώντας τα στο κτίριο του δήμου είτε στον ιστότοπο του δήμου ή αντιστοίχως και για το πρωτοδικείο.

Αυτά τα ίδια αποτελέσματα για κάθε εκλογικό τμήμα ξεχωριστά, ο ιστότοπος του υπουργείου εσωτερικών, κατά πληροφορίες (που θα επαληθευτούν ή θα διαψευστούν με την έναρξη της μετάδοσης των αποτελεσμάτων -διαψεύστηκαν), θα τα δημοσιεύει στην ροή της μετάδοσης, για πρώτη φορά στις τρέχουσες εκλογές ενώ σε όλες τις προηγούμενες δεν το έκανε. Επίσης κατά πληροφορίες αυτά θα αναρτηθούν στον ίδιο ιστότοπο του υπουργείου περίπου μία βδομάδα μετά, σε πίνακα λογιστικού φύλλου για όλα τα εκλογικά τμήματα όλης της χώρας.

Από αυτόν τον πίνακα είναι τεχνικά πολύ εύκολο ο οποιοσδήποτε να ελέγξει την ορθότητα των αθροισμάτων και συνεπώς των αποτελεσμάτων, κατεβάζοντας στον υπολογιστή του το σχετικό αρχείο.

Αυτό που μένει να ελεγχθεί είναι η ορθότητα των αποτελεσμάτων ανά εκλογικό τμήμα. Αυτά τα αποτελέσματα για κάθε εκλογικό τμήμα θα βρίσκονται εκτός από αυτόν τον συνοπτικό κατάλογο και στην κεντρική εφαρμογή που δείχνει την εξέλιξη της ροής των αποτελεσμάτων, αλλά και στα «πρακτικά Νο 2» που βρίσκονται στον δήμο/πρωτοδικείο. Τα πιο έγκυρά από αυτά τα τρία είναι αυτά του δήμου/πρωτοδικείου, όπου όμως και αυτά το κάθε μέλος της εφορευτικής επιτροπής καλείται να τα ελέγξει όταν (και αν) αυτά δημοσιευτούν. Αυτά της κεντρικής εφαρμογής είναι τα πρώτα που θα δημοσιευτούν και θα πρέπει να είναι ίδια με αυτά του δήμου/πρωτοδικείου και αυτά των συνοπτικών καταλόγων που όμως θα δημοσιευτούν αργότερα. Όταν αυτά γίνουν διαθέσιμα θα πρέπει να ελεγχθούν. Η σύμπτωση των αποτελεσμάτων του συνοπτικού πίνακα με αυτά της εφαρμογής για ένα συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα, δεν αποδεικνύει έλλειψη νοθείας αν δεν γίνει η σύγκριση με τα αποτελέσματα από τους δήμους/πρωτοδικεία.

Επομένως το ζητούμενο είναι, ο κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης μόνος του ή συλλογικά, ξεκινώντας από τον δήμο/πρωτοδικείο στον οποίον υπάγεται το εκλογικό τμήμα που ψήφισε, να αναζητήσει αυτά τα αποτελέσματα. Ιδεωδώς αυτά θα έπρεπε φωτογραφιζόμενα να προωθούντο σε μία βάση δεδομένων δημοσίως διαθέσιμη στο διαδίκτυο με διαχειριστή κάποιον συλλογικό φορέα. Καθένας θα μπορούσε να ελέγξει εκεί αν έχουν ήδη καταχωρηθεί για το δικό του εκλογικό τμήμα ή δήμο, και αν όχι να τα αναζητούσε ο ίδιος, να τα φωτογράφιζε και να τα έστελνε.

Αυτά τα αποτελέσματα στην συνέχεια θα συγκριθούν με τα τελικά του συνοπτικού πίνακα. Όποιο είναι διαφορετικό θα επισημαίνεται με σχετική ένδειξη σε αυτήν την βάση δεδομένων.

Για όποια είναι διαφορετικά, ο δράστης της αλλοίωσης θα είναι η δημόσια διοίκηση και όσοι εμπλέκονται στην πορεία από τα αρχικά έως τα τελικά αποτελέσματα, είτε σε αυτό εμπλέκεται η εταιρεία Singular Logic είτε όχι.

Σημειωτέον ότι νοθεία μπορεί να υπάρχει και στην καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στην κάλπη σύμφωνα με όσα πιο αναλυτικά περιγράψαμε πιο πάνω.

                                                            

Παρακάτω αναδημοσιεύουμε  ένα σχετικό άρθρο με τίτλο:

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 : ΝΟΘΕΙΑΚΑΙ ΑΠΟΧΗ – ΖΑΚΗΣ ΠΟΛΥΖΩΪΔΗΣ – ΣΕΡΕΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Για το πώς μπορεί να αποφευχθεί η νοθεία στις επερχόμενες εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου μίλησε στον FOCUS FM 103.6 και στην εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα” με τον Γρηγόρη Σερέτη ο αρχιτέκτονας συστημάτων Πληροφορικής, Ζάκης Πολυζωΐδης.«Έχουν γίνει δράσεις σοβαρές και θα δούμε εάν τολμήσουν να επαναλάβουν τη νοθεία του 2015 και του 2019, γιατί έχω ερευνήσει προσωπικά για τις δύο αυτές χρονολογικές περιόδους, όπου ανακάλυψα ότι ναι, υπήρχε απόλυτη νοθεία»«Έγινε νοθεία αποτελεσμάτων. Τα ανακοινωθέντα αποτελέσματα δεν είχαν καμία σχέση με αυτά που ψήφισε ο κόσμος σε ποσότητα και ποιότητα. Το 2019 με δική μου προσωπική ανάλυση οι ζώντες ψηφίσαντες ήταν κάτω από δύο εκατομμύρια και είχαν καταγραφεί πεντέμισι εκατομμύρια»«Ξέρουμε περιπτώσεις ότι λόγω της ανομίας που επικρατεί στην Ελλάδα, όπου ο σάκος με τις ψήφους και το Πρακτικό νούμερο 2 πηγαίνει στο Πρωτοδικείο μετά από μια εβδομάδα. Το παίρνει ο καθένας σπίτι του και το παραδίδει μετά από μια μέρα, δυο μέρες. Όσοι ψηφίσετε, να συμπληρώνετε όλους τους σταυρούς. Τα αποτελέσματα που ανακοινώνονται το επόμενο βράδυ είναι εντελώς αυθαίρετα»«Το Πρακτικό Νούμερο 2 είναι ένα έγγραφο στο οποίο λέει πόσοι ήταν οι εγγεγραμμένοι, πόσοι ψηφισαν, πόσοι ψήφισαν άκυρο, λευκά, πόσους ψήφους πήρε ο κάθε συνδυασμός κλπ»«Καλούμε όλο τον κόσμο ως ΑΜΚΕ-ΙΣΟΝΟΜΙΑ, γιατί αφορά το έννομο συμφέρον όλων στην Ελλάδα, να καταθέσουν αίτηση προς τους δήμους στην οποία αίτηση θα αιτούνται το αντίγραφο του Πρακτικού 2, που φεύγει από το εκλογικό τμήμα προς το Δήμο. Πολύ απλά ζητάμε ένα αντίγραφο του ίδιου πρακτικού να υπάρχει σε κοινή θέα σε κάποια θέση του Δημαρχείου και να αναρτηθεί και στην επίσημη σελίδα του Δήμου»«Να πάει ο Έλληνας να ψηφίσει. Αυτή τη στιγμή, το 2023, ο κόσμος ξέρει ότι έχει γίνει viral αυτό που λέμε με τη νοθεία, έχουμε τον τρόπο να τους σταματήσουμε, πολλά κόμματα έχουν κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση με κυριότερα του κ. Βελόπουλου και της κας.Κωνσταντοπούλου που τους περιμένουν στη.. γωνία και καλούμε τον κόσμο να πράξει το ίδιο. Θα υπάρξει οργή αν βγει πάλι ότι ψήφισαν 5,5 εκατομμύρια, ενώ στην πραγματικότητα ψήφισαν δύο»«Υπάρχει δικαιοσύνη, αλλά λόγω της καταστάσεως ο κόσμος πρέπει να κινηθεί και να κάνει δράσεις.Εάν δε γίνει δράση δε θα υπάρξει αντίδραση. Εάν το ρίξουμε στην ηττοπάθεια, δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης των πολιτών»«Εάν ο κόσμος θέλει Τέμπη, Πρέσπες Αιγαίου και να κλαίγεται, ας πάει για μπάνιο(…)Θέλουν να προωθήσουν τον κόσμο στην αποχή. Αυτό είναι δεδομένο. Ο Έλληνας ψηφοφόρος ψηφίζει εδώ και πολλά χρόνια αυτόν που θα του κάνει το λιγότερο κακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »