Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Πώς θα σας φαινόταν αν ένας μεγαλέμπορος όπλων ή ένας μεγαλέμπορος ηρωίνης αναγορευόταν επίτιμος καθηγητής του τμήματος Ιατρικής - Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών;

Periklis Bozinakis

 Άλμπερτ Μπουρλά. Ο Επίτιμος. Πώς θα σας φαινόταν αν ένας μεγαλέμπορος όπλων ή ένας μεγαλέμπορος ηρωίνης αναγορευόταν επίτιμος καθηγητής του τμήματος Ιατρικής - Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών; Ε, αυτό συμβαίνει.

Το Παράδοξο του Ζήνωνα. Γράφει ο Αριστοτέλης: ένα κινητό αντικείμενο που βρίσκεται στο σημείο Α δεν θα μπορέσει ποτέ να φτάσει στο σημείο Β γιατί πρέπει πρώτα να καλύψει το μισό της απόστασης, και πριν απ' αυτό το μισό του μισού, και ακόμα πιο πριν το μισό του μισού του μισού, και ούτω καθεξής επ' άπειρον. 

Όπως ακριβώς όταν προσπαθείς να λύσεις ένα ποινικό πρόβλημα με πολιτικά μέσα. Διότι η εκτροπή, διεθνώς, δεν είναι βέβαια πολιτική. Είναι ποινική. (Και, ακόμα βαθύτερα, πνευματική, υπαρξιακή - αλλά αυτό αφορά τα εσώψυχα του καθενός, δεν είναι αντικειμενικό.) 

Όταν η εκτροπή προκαλείται από μια εγκληματική οργάνωση, διεθνή, με μπράβους παντού, αυτό δεν αγγίζει καθόλου την "πολιτική" απόκριση των πολιτών - αν έχει απομείνει ακόμα και ως πρόσχημα. 

 Αναλαμβάνουν οι διωκτικές αρχές να εξαρθρώσουν τη σπείρα και η Δικαιοσύνη να τιμωρήσει αυστηρά τα μέλη της - όσο

πλούσια και ισχυρά κι αν είναι. Το πρόβλημα όμως είναι ότι η Δικαιοσύνη, στις πιο "αξιοπρεπείς" αποικίες υπολειτουργεί, και σε κάποιες θλιβερές σαν τη δική μας λειτουργεί αντιστρόφως. 

Και το πρόβλημα παίρνει τρομαχτικές διαστάσεις όταν, όπως γνωρίζουμε όλοι μας, ο πρώτος χώρος που αλώθηκε από την εγκληματική οργάνωση είναι η Δικαιοσύνη και τα πρώτα τσιράκια της που χειραγωγούνται και εκβιάζονται είναι οι δήθεν "δικαστικοί λειτουργοί" οι δήθεν "δημοσιογράφοι" και τέλος οι δήθεν "γιατροί". 

Σ' αυτή την περίπτωση μόνο τρία πράγματα μετράνε και μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα: ο τρόπος ζωής και ο δημόσος λόγος του καθενός, το σε ποιο βαθμό παραμένει Πελάτης της εγκληματικής οργάνωσης δηλαδή. Η οργανωμένη προσπάθεια ομάδων από πολίτες με σκοπό τη δολιοφθορά της σπείρας με κάθε δυνατό τρόπο. Ο οπλισμός του καθενός μας, κυριολεκτικά.


Τώρα, ο παραλογισμός κι η αντιστροφή της πραγματικότητας όσον αφορά την επιβράβευση του μεγαλέμπορου Μπουρλά από μια ελεεινή "πανεπιστημιακή" κλίκα ελεγχόμενων χαφιέδων στη θλιβερή αποικία μας, δεν επιδέχεται τον παραμικρό σχολιασμό. Αυτο-σχολιάζεται και αυτο-ακυρώνεται επί διατυπώσει.

ΥΓ: αντιπαραθέτω αυτή την αδιαμφισβήτητη κατάσταση, με τις "εκλογές" που σκηνοθετούνται στην αποικία μας. Καλό θα ήταν ορισμένοι να σταματήσετε την προπαγάνδα και το να λέτε στους άλλους επιμόνως τι να κάνουν. Καρφώνεστε.

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα, το ίδιο πανεπιστήμιο δεν ήταν που ακύρωσε την ιδιότητα αυτή από τον Πούτιν,στις αρχές μάλιστα,ώστε να φανεί πόσο καλά παιδιά είναι,μάλλον έχουν λαμβάνειν οι "πανεπιστήμονες"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://pelop.gr/o-albert-bourla-sto-panepistimio-patron/

    Μας είπε ο πρύτανης, Χρήστος Μπούρας:

    «Είναι Ελληνας της διασποράς και ποτέ δεν ξέχασε τη χώρα του. Υπενθυμίζω ότι στη Θεσσαλονίκη, καθώς είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, έχει υλοποιήσει μία σημαντικότατη επένδυση Pfizer, μέσω της οποίας έχει εξασφαλίσει 600 θέσεις εργασίας και μάλιστα υψηλόμισθες».

    Στο ερώτημά μας εάν η διοίκηση του Πανεπιστημίου προσδοκά κάποια συνεργασία με τη Pfizer, ο κ. Μπούρας μας απάντησε: «Ηδη έχουμε συνεργασία με το Κέντρο Pfizer στη Θεσσαλονίκη και η προσπάθειά μας είναι να την ενδυναμώσουμε. Σε αυτή την προσπάθεια το Πανεπιστήμιο θέλει συμμάχους όλους τους φορείς της περιοχής. Αν πάμε όλοι μαζί, θα έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».


    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΜΕ........Ε, ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΥΡΔΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »