Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

ΔΡΑΣΗ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑ

ΙΣΟΝΟΜΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ με την βοήθεια των πολιτών σκοπεύει να ασκήσει την μεγαλύτερη δυνατή πίεση σε πολλαπλά επίπεδα κατά της εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας, να γίνει ενημέρωση των πολιτών για τα κακώς κείμενα και να προτρέψει τους πολίτες να πράξουν τα αυτονόητα και νόμιμα.
Αν η παρακάτω δράση (5 λεπτά δουλειά), γίνει από χιλιάδες πολίτες ή και εκατομμύρια το τέλος της εγκληματικής οργάνωσης εκ των αποτελεσμάτων είναι δεδομένο.
Αν δεν γίνει η δράση το δικό μας τέλος είναι δεδομένο. Η ευθύνη της επιλογής είναι αποκλειστικά δική σας !

Η παρακάτω δράση αφορά τις εκλογές που ήδη έγιναν στις 21/5/2023 και τις επερχόμενες εκλογές στις 25/6/2023, οπότε θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση και για τις δύο (2) περιπτώσεις.
Η προσωπική αίτηση είναι σαφής και προτείνουμε να την διαβάσετε για την απόλυτη κατανόηση σας.

Προτρέπουμε τους πάντες να επισκεφθούν τα Δημαρχεία της χώρας και να στείλουν στο info@pekoonline.com άμεσα με φωτογραφία ή σκαναρισμένα τα αντίγραφα των Πρακτικών με αριθμό 2 ή τα αντίστοιχα Έντυπα Μετάδοσης Αποτελεσμάτων, τα οποία υποτίθεται ότι θα είναι αναρτημένα σε κοινή θέα. Παρακαλείσθε να κάνετε την δράση συλλογικά, δηλαδή να τα

στείλει ένας ή δύο για όλους ανά Δήμο για τους ευνόητους λόγους.

Στην περίπτωση που δεν βρείτε τα παραπάνω δημόσια έγγραφα, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κάνετε προσωπικό αίτημα στον Δήμο (ή προσωπικά, ή με email, ή με συστημένη επιστολή ΕΛΤΑ), ώστε να τα παραλάβετε προσωπικά ή να σας τα στείλουν στο email σας και μετά προώθηση στο email της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ info@pekoonline.com.
Η προσωπική αίτηση σε μορφή PDF ΕΔΩ
Η προσωπική αίτηση σε μορφή WORD ΕΔΩ
Αν χρειάζεστε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Δήμου σας ΕΔΩ 

Μετά την προσωπική αίτηση (παίρνετε πάντα αριθμό πρωτοκόλλου) και συμπληρώνετε απλή ηλεκτρονική φόρμα στατιστικών ΕΔΩ για την οργάνωση και τάξη.
Σε κάθε αλλή περίπτωση να μας ειδοποιήσετε άμεσα και θα εκκινήσουμε συλλογικά την διαδικασία ομαδικής αγωγής αποζημίωσης με ελάχιστο αιτούμενο ποσό 20.000 ευρώ κατά άμεσα υπευθύνων.

Προαιρετικά αλλά συνιστάται να συμμετάσχετε στα εξώδικα που θα πρέπει να σταλούν για την νομιμότητα, στρατηγική και αποτελεσματικότητα της δράσης. Τα εξώδικα έχουν  5 ευρώ κόστος (έκαστο) και επιλέγετε σύμφωνα με την οικονομική σας δυνατότητα.
Α. Συμμετοχή στο εξώδικο κατά Υπουργείου Εσωτερικών ΕΔΩ
Β. Συμμετοχή στο εξώδικο κατά αρμοδίων δικαστικών αρχών ΕΔΩ

Επειδή υπάρχει έννομο συμφέρον λόγω ευλόγου ενδιαφέροντος από όλους τους δημότες/πολίτες της χώρας μπορείτε να αποστείλετε την προσωπική αίτηση όχι μόνο στο Δήμο σας αλλά και στους υπόλοιπους 331 Δήμους της χώρας. Ειδικά να αποστείλετε αίτηση στους μεγάλους και συστημικούς Δήμους της χώρας όπως Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Χανιά, Καβάλας, Δράμας, Σέρρες κλπ

*** ΤΕΛΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ 21/5/2023

 

Αγαπητά μέλη, φίλοι και φίλες,
Τα τελευταία 13 χρόνια και όχι μόνο, συντελούνται απίστευτα εγκλήματα εις βάρος του Ελληνικού λαού.
Διαβάστε τα πολύ σημαντικά άρθρα για την Ελληνική πραγματικότητα:
Στα Ελληνικά
Στα Αγγλικά

Παρ’ όλες τις αντιξοότητες όμως οι δράσεις της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ με την βοήθεια του κόσμου, προσφέρουν το μήνυμα της αισιοδοξίας και ελπίδας προς όλους και ελπίζουμε να συνεχιστεί ο αγώνας μας το 2023 και να τελειώσει επίσης το 2023 με την επιβολή της πολυπόθητης έννομης τάξης.
Διαβάστε τα θεαματικά αποτελέσματα των δράσεων μας ΕΔΩ

Το επικείμενο ΤΕΡΑΣΤΙΟ εμπόδιο που πρέπει να υπερπηδήσουμε και να εξαλείψουμε όλοι μαζί, είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΟΘΕΙΑ των εκλογών, ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών 2023.
Τα διαχρονικά αποτελέσματα των νοθευμένων εκλογών έχουν ως συνέπεια την επιβολή κυβερνήσεων και προσώπων εγκληματικού τύπου και χαρακτήρα με τις γνωστές τραγικές συνθήκες που βιώνουμε εδώ και αρκετά χρόνια, διαρκώς επιδεινούμενες και πρέπει επιτέλους να βάλουμε ένα οριστικό τέλος στην ανομία.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΝΟΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
Διαβάστε ΕΔΩ

ΔΡΑΣΗ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ
Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ ως απάντηση στην νοθεία των εκλογών και των εκλογικών αποτελεσμάτων θα προχωρήσει στις παρακάτω δράσεις.

  1. Υποβολή αιτήσεων σε όλους τους δήμους της χώρας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και συστημένη επιστολή με θέμα την ανάρτηση σε κοινή θέα και στην επίσημη ιστοσελίδα των Δήμων των έγκυρων εκλογικών αποτελεσμάτων 2023 από τα εκλογικά τμήματα δικαιοδοσίας του Δήμου
  2. Υποβολή ομαδικών εξωδίκων στο Υπουργείο Εσωτερικών και στις δικαστικές αρχές

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ με την βοήθεια των πολιτών σκοπεύει να ασκήσει την μεγαλύτερη δυνατή πίεση σε πολλαπλά επίπεδα κατά της εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας, να γίνει ενημέρωση των πολιτών για τα κακώς κείμενα και να προτρέψει τους πολίτες να πράξουν τα αυτονόητα και νόμιμα.
Αν η παρακάτω δράση γίνει από χιλιάδες πολίτες ή και εκατομμύρια το τέλος της εγκληματικής οργάνωσης εκ των αποτελεσμάτων είναι δεδομένο.
Αν δεν γίνει η δράση το δικό μας τέλος είναι δεδομένο. Η ευθύνη της επιλογής είναι αποκλειστικά δική σας !

ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
Αποστολή αίτησης στους Δήμους της χώρας και συμμετοχή στα ομαδικά εξώδικα.

Α. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ
Το ζητούμενο με την αποστολή της αίτησης είναι ο αριθμός πρωτοκόλλου, οπότε

  1. Κατεβάζετε και εκτυπώνετε το έντυπο της αίτησης ΕΔΩ
  2. Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας, το όνομα του Δήμου σας, την ημερομηνία και υπογράφετε
  3. Στέλνουμε την αίτηση με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
    1. Παραδίδετε την αίτηση ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ στο Δήμο σας ζητώντας απαραιτήτως Αριθμό Πρωτοκόλλου ή
    2. Σκανάρετε την αίτηση σε μορφή PDF και την επισυνάπτετε στο email προς τον Δήμο σας, με θέμα του email Αίτηση και στο κείμενο του email οπωσδήποτε το παρακάτω:

Παρακαλώ να μου αποστείλετε τον αριθμό πρωτοκόλλου της συνημμένης αίτησης σύμφωνα με το έγγραφο 9134/ΕΞ/2020 Υπ. Ψηφιακής Διακυβερνήσεως στο οποίο αναφέρεται ρητά ότι: «Όλες οι υπηρεσίες και φορείς του Δημόσιου και ευρύτερου Δημόσιου Τομέα υποχρεούνται να παραλαμβάνουν και να χορηγούν αριθμό πρωτοκόλλου στα εισερχόμενα και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεομοιοτυπίας έγγραφα, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στα άρθρα 12 του ν. 2690/1999 (ΦΕΚ Α’ 45): Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας».
Κατά τα οριζόμενα στο εν λόγω άρθρο, οι ανωτέρω φορείς και υπηρεσίες υποχρεούνται να πρωτοκολλούν τα έγγραφα που περιέρχονται σε αυτούς και να χορηγούν βεβαίωση καταχώρησης.
ή
Ταχυδρομείτε το έντυπο με συστημένη επιστολή ΕΛΤΑ στο Δήμο σας (ο αριθμός της αποστολής και η ημερομηνία αποστολής εγγράφονται ως αριθμός πρωτοκόλλου από τον παραλήπτη)

Για κάθε περίπτωση η ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ σε ΔΟΛΙΕΣ απαντήσεις από Δήμους όπως της Θεσσαλονίκης επικαλούνται το υπουργείο Εσωτερικών ως αρμόδιο κλπ ΕΔΩ

Β. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΞΩΔΙΚΑ
Προαιρετικά αλλά συνιστάται να συμμετάσχετε στα εξώδικα που θα πρέπει να σταλούν για την νομιμότητα, στρατηγική και αποτελεσματικότητα της δράσης. Τα εξώδικα έχουν  5 ευρώ κόστος (έκαστο) και επιλέγετε σύμφωνα με την οικονομική σας δυνατότητα.
Α. Συμμετοχή στο εξώδικο κατά Υπουργείου Εσωτερικών/Βορίδης ΕΔΩ
Β. Συμμετοχή στο εξώδικο κατά αρμοδίων δικαστικών αρχών ΕΔΩ

Συμπληρώστε απλή ηλεκτρονική φόρμα στατιστικών ΕΔΩ για την οργάνωση και τάξη.
Ενδέχεται λόγω ανομίας να χρειαστεί να προχωρήσουμε σε νομικές ενέργειες κατά των άμεσα υπευθύνων, όπως ομαδικές αγωγές και ομαδικές μηνύσεις και στην περίπτωση αυτή θα χρειαστούμε τα στοιχεία των συμμετεχόντων για άμεση επικοινωνία και φυσικά δράσεις.

Όπως έγινε με την δράση των υγειονομικών σε αναστολή και την προσφυγή στο ΕΔΑΔ, όλοι οι δόλιοι εχθροί της κοινωνίας και της πατρίδα μας θα αποκαλυφθούν, όπως τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα και οι φαινομενικά υποστηρικτές αυτών.

Παρακαλούμε για την κατανόηση της σοβαρότητας όλων αυτών των θεμάτων που επηρεάζουν δυσμενώς και ανεπανόρθωτα την ζωή όλων μας και που ό μόνος τρόπος για την επάνοδο στην έννομη τάξη είναι η ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων και ενεργειών και όχι η παθητικότητα, η αδράνεια, η μοιρολατρεία και η ευχολογία ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες από μόνες τους.

Σύμφωνα με τα παραπάνω ο μύθος της πολιτικής λύσης διαλύεται οριστικά και δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία για κανέναν μας να μην πράξει τα αυτονόητα και νόμιμα.

Με εκτίμηση σε όλους τους πολίτες

 

ΙΣΟΝΟΜΙΑ

*** Ευχαριστούμε από καρδίας τον σκιτσογράφο κ. Δερμεντζόγλου για το υπέροχο σκίτσο του

Παρακάτω σχετικά βίντεο για το θέμα:

Φοβερές καταγγελίες από τον διαχειριστή της ΑΜΚΕ Ισονομία Ζακ Πολυζοίδη – YouTube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ