Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

ΠΥΡ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ ΑΠΟ ΣΕΡΒΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! Τραυματίες ΝΑΤΟ-ικοί από Σέρβους που ανταπέδωσαν πυρά…..Το ΝΑΤΟ ”χτύπησε την καρδιά της Σερβίας” και πήρε απάντηση!!! ΝΑΤΟ: 25 στρατιώτες μας τραυματίες!

 

ΠΥΡ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ ΑΠΟ ΣΕΡΒΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!Τραυματίες ΝΑΤΟ-ικοί….Ανταπέδωσαν πυρά…..To NATO με ανακοινωθέν του επιβεβαιώνει ότι περίπου 25 στρατιώτες του τραυματίστηκαν σε μάχες στο Β Κοσσυφοπέδιο. 11 είναι Ιταλοί εκ των οποίων 3 σοβαρά αλλά η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο. Και αυτές είναι οι επίσημες απώλειες. Toυς μετέφεραν στο αμερικάνικο νοσοκομείο στην Πρίστινα με ελικόπτερα. To ιταλικό μέσο ANSA μετέδιδε νωρίτερα ότι 41 στρατιώτες της KFOR, μεταξύ των οποίων 11 Ιταλοί, τραυματίστηκαν στις σοβαρές συγκρούσεις μεταξύ στρατευμάτων του ΝΑΤΟ και Σέρβων διαδηλωτών στο Zvecan, στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο.

Η KFOR είχε παρέμβει σήμερα στο Zvecan για να διαλύσει τους Σέρβους διαδηλωτές που διαδήλωσαν σήμερα το πρωί μπροστά από το τοπικό Δημαρχείο για να

διαμαρτυρηθούν για την ορκωμοσία του νέου δημάρχου αλβανικής καταγωγής. Ο στρατός χρησιμοποίησε χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, ενώ οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα στα στρατεύματα του ΝΑΤΟ.Ενώ στη συνέχεια ήχησαν τα όπλα. Οι ΝΑΤΟικοί χτύπησαν άοπλους διαδηλωτές με αποτέλεσμα να δεχθούν πυρά από Σέρβους που φαίνεται ότι περιφρουρούσαν την διαδήλωση.
Το Zvecan είναι ένας από τους τέσσερις μεγάλους δήμους στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο με Σερβική πλειοψηφία με επικεφαλής τους νέους δήμαρχους αλβανικής εθνότητας που εξελέγησαν στις 23 Απριλίου λόγω του εκλογικού μποϊκοτάζ των Σέρβων. Παρόμοιες διαδηλώσεις πραγματοποιούνται επίσης στο Ζούμπιν, Ποτόκ και στο Λεπόσαβιτς.

Οι ΝΑΤΟ-κοί μπήκαν ασπίδα προστασία στους Κοσοβάρους Ουτσεκάδες που εισέβαλαν στα Δημαρχεία των Σέρβων.

Προστάτευαν την αστυνομία των Ουτσεκάδων..

Οι ΝΑΤΟικοί έριξαν αρχικά flash ball και στη συνέχεια πραγματικά πυρά κατά Σέρβων άοπλων διαδηλωτών. Μόνο που το Κοσσυφοπέδιο δεν είναι Ηλύσια Πεδία δεν είναι Παρίσι…

Οι Σέρβοι ανταπέδωσαν και σύμφωνα με πλάνα και πληροφορίες υπάρχουν τραυματίες ίσως και νεκροί ΝΑΤΟικοί πάντως επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι οι ΝΑΤΟικοί ότι έχουν ως και σοβαρά τραυματίες..

ΠΥΡ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ ΑΠΟ ΣΕΡΒΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! Νεκροί ΝΑΤΟ-ικοί….Ανταπέδωσαν πυρά…..

Oι ΝΑΤΟ-ικοί είχαν το απύθμενο θράσος στην κοιτίδα της Σερβίας ως κατακτητές ως στρατός κατοχής ν΄ανοίξουν πυρ κατά Σέρβων πολιτών. Ο εγκληματίας επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος. Είναι το ΝΑΤΟ που επιτέθηκε το 1999 κατά της Σερβίας…  

Για μια ακόμη φορά η Σερβο-ουτσεκάδικη διαμάχη μετατρέπεται σε Σερβο-ΝΑΤΟική σύρραξη..

To NATΟ δύναμη παγκόσμιας αποικιοκρατικής κατοχής παριστάνει ότι έχει κυανόκρανους που; στο Κοσσυφοπέδιο όταν είναι το ίδιο που βομβάρδιζε το Βελιγράδι.

το διαδίκτυο τρολάρει την πανωλεθρία των ΝΑΤΟικών π.χ

Aλλά υπάρχουν και οι υποστηρικτές του.. Όλοι οι πιθανοί αξιωματούχοι και πράκτορες (προφανώς) από όλες τις πιθανές χώρες του κόσμου δημοσιεύουν δηλώσεις στο Twitter κατηγορώντας τους Σέρβους ότι ξεκίνησαν τη σύγκρουση.Aν και είναι προφανές τι συνέβη.. Το ΝΑΤΟ ξαναχτύπησε κι αυτή φορά τη Σερβία στην καρδιά της..γιατί το ”Κοσσυφοπέδιο είναι η καρδιά της Σερβίας” όπως έγραψε σήμερα ο μεγάλος Τζόκοβιτς.

▪️Ο Πρόεδρος της Σερβίας, Aleksandar Vučić, θα απευθύνει χαιρετισμό στις εκδηλώσεις στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια απόψε στις 20:00.

▪️Αμέσως μετά την ομιλία, ο πρόεδρος της Σερβίας θα κατευθυνθεί στη διοικητική γραμμή όπου θα διανυκτερεύσει με τον στρατό και θα παρακολουθήσει την κατάσταση, γράφει η «Novosti».

Οι Σέρβοι κόψαν τη φόρα και της KFOR..

Ο γιατρός Zlatan Elek, διευθυντής του KBC στην Kosovska Mitrovica, είπε στη «Novosti» ότι περισσότεροι από 50 πολίτες ήρθαν σε αυτή την υγειονομική μονάδα με τραυματισμούς από βόμβες κρούσης, σφαίρες από καουτσούκ και αληθινά πυρομαχικά, αφού οι Σέρβοι που συγκεντρώθηκαν στο Zvečan δέχθηκαν επίθεση από μέλη της KFOR και την αυτοαποκαλούμενη Αστυνομίας του Κοσσυφοπεδίου.


📣Υπουργείο Άμυνας:

Δύο Σέρβοι τραυματίστηκαν από πυροβόλα όπλα κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης στο Zvečan, δήλωσε στο RTS ο υφυπουργός Άμυνας Nemanja Starović.

Επισημαίνει ότι ο ένας από αυτούς είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

«Και ένας μεγάλος αριθμός συμπατριωτών μας που διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά, και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι κάθονταν στην άσφαλτο πριν ξεκινήσει η επέμβαση της KFOR, πολλοί από αυτούς τραυματίστηκαν ελαφρά».

Κλασμένοι οι Αμερικάνοι … ”Οι ΗΠΑ καταδικάζουν έντονα τις βίαιες ενέργειες των διαδηλωτών στο Zvečan σήμερα, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης εκρηκτικών, εναντίον των ειρηνευτικών στρατευμάτων του NATO/KFOR. Επαναλαμβάνουμε την έκκλησή μας για άμεσο τερματισμό της βίας και των ενεργειών που υποκινούν εντάσεις ή προωθούν συγκρούσεις”, έγραψε στο προφίλ του στο Twitter ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Πρίστινα, Jefri Ḫovenier.

”Η KFOR και το ΝΑΤΟ είναι τρομοκράτες” καταγγέλουν οι Σέρβοι στο διαδίκτυο. Υπάρχουν Σέρβοι που έχουν συλληφθεί κατά τις ταραχές. Το Λεπόσαβιτς αυτή την ώρα είναι κατεχόμενο από μιλιούνια της KFOR.

Είναι μια παλλαϊκή εξέγερση των Σέρβων στο Κόσοβο όπου δεν δέχονται ν’ απεμπολήσουν και τα τελευταία τους δικαιώματα.

ΝΑΤΟ

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ είχε προειδοποιήσει: «Μια μεγάλη έκρηξη επέρχεται στο κέντρο της Ευρώπης, στον τόπο όπου το 1999 το ΝΑΤΟ πραγματοποίησε επιθετικότητα κατά της Γιουγκοσλαβίας παραβιάζοντας όλες τις νοητές αρχές της Τελικής Πράξης του Ελσίνκι και άλλων εγγράφων του ΟΑΣΕ. Σύμφωνα με τον Ρώσο υπουργό, η κατάσταση είναι ανησυχητική, αλλά η Δύση έχει χαράξει μια πορεία για την πλήρη υποταγή του καθενός που με κάποιο τρόπο εκφράζει τη δική του άποψη.”

Το Κοσσυφοπέδιο είναι η καρδιά της Σερβίας – σταματήστε τη βία”, έγραψε στην κάμερα ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά τη νίκη στον πρώτο γύρο του Ρολάν Γκαρός…

Σέρβοι απροσκύνητοι παίζουν μόνοι τους 3 αυτοκρατορίες τη νεοθωμανική τη δυτική ΝΑΤΟική και την Ευρωκρατία της ΕΕ..

Μέλη των Διεθνών Δυνάμεων Ασφαλείας (KFOR) υπό την ηγεσία του ΝΑΤΟ επιτέθηκαν σε Σέρβους που διαδήλωσαν μπροστά από ένα διοικητικό κτίριο στο Zvecan στο Κοσσυφοπέδιο και Μετόχια, τραυματίζοντας δύο άτομα.

Μάχες σώμα με σώμα με ΝΑΤΟ και Ουτσεκάδες που τους ντύσαν οι ΕΕεεδες πολιτισμένους πολισμάνους


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακούγονται πυροβολισμοί κοντά στο κτίριο της διοίκησης. Σημειώνεται ότι οι Σέρβοι συγκεντρώθηκαν για διαμαρτυρία μπροστά από το κτίριο της διοίκησης, το οποίο είχε καταλάβει η αστυνομία της Πρίστινα. Τα μέλη του ΝΑΤΟ ζήτησαν από τους ανθρώπους να απομακρυνθούν από το κτίριο και οι διαδηλωτές κάθισαν στο έδαφος με τα χέρια ψηλά, δείχνοντας ότι δεν είχαν όπλα…οι άλλοι χτύπησαν και τότε οι ΝΑΤΟικοί δέχθηκαν απάντηση..

ήταν έκρυθμη η κατάσταση καθώς οι μεγαλύτερες διαδηλώσεις γίνονται στο Zvecan: χιλιάδες Σέρβοι βρίσκονται στους δρόμους απαιτώντας από τον εκλεγμένο Αλβανό δήμαρχο και την αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου να εγκαταλείψουν το έδαφος όχι μόνο του Zvecan, αλλά και άλλων δήμων του βορρά. Αυτοκίνητα της KFOR κατευθύνονται προς τα διοικητικά κτίρια και οι Σέρβοι έβαλαν το γράμμα Z σε ένα από τα αυτοκίνητα.
Τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι δυνάμεις ασφαλείας χρησιμοποίησαν δεκάδες χειροβομβίδες κρότου-λάμψης στο Zvecan. Επιπλέον, υπήρχαν πληροφορίες για πυροβολισμούς.

Στο Κοσσυφοπέδιο, ο σερβικός πληθυσμός των δήμων Zvecan, Leposavic, Zubin Potok και Severna Mitrovica συνεχίζει να αντιμετωπίζει την αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου και τις διεθνείς δυνάμεις ασφαλείας υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ (KFOR). Ο σερβικός στρατός έχει τεθεί σε πλήρη επιφυλακή και στάλθηκε στα σύνορα με το Κοσσυφοπέδιο, όπου οι εκλεγμένοι δήμαρχοι ορκίστηκαν στις 25 Μαΐου.

Οι Σέρβοι αμφισβητούν τη νομιμότητα της ψηφοφορίας, καθώς λίγο πάνω από το 3% του πληθυσμού έλαβε μέρος στις εκλογές. Ταυτόχρονα, η σημερινή κατάσταση μπορεί να προκαλέσει την έναρξη μιας καυτής φάσης της σύγκρουσης


Η κατάσταση στο Κοσσυφοπέδιο, η οποία επιδεινώθηκε στις 26 Μαΐου λόγω των προσπαθειών κατάληψης κτιρίων σε τέσσερις διοικήσεις πόλεων από τις δυνάμεις ασφαλείας του Κοσσυφοπεδίου, παραμένει τεταμένη. Η Πρίστινα ανέλαβε τον έλεγχο των κτιρίων μετά τα αποτελέσματα των εκλογών που διεξήχθησαν στις 23 Απριλίου. Τις κέρδισαν εκπρόσωποι των Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου με φόντο το μποϊκοτάζ της “Σερβικής Λίστας” – της κύριας σερβικής πολιτικής δύναμης στην αυτοαποκαλούμενη Δημοκρατία.

”οι Σέρβοι δεν ήταν οι πρώτοι που ξεκίνησαν τα σημερινά γεγονότα, ούτε ενθάρρυναν με κανέναν τρόπο την κλιμάκωση της σύγκρουσης.

Οι κάτοικοι του Zvečani είναι οι ήρωες αυτού του έθνους από σήμερα. Οι Σέρβοι δεν είναι ένοχοι, η KFOR και η ROSU είναι τρομοκράτες.”.. γράφει το διαδίκτυο από Σερβία.. Εδώ είναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε γέλασε..

dimpenews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »