Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

“Ακήρυχτος πόλεμος” ενάντια στην κίνηση με αυτοκίνητο – Δανία: Τέλος στην κυκλοφορία των οχημάτων τη νύχτα σε συγκεκριμένες ζώνες

 Καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέτρα που παίρνονται σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης και που φέρνουν όλο και πιο κοντά την εποχή των πόλεων των 15 λεπτών.

Υπενθυμίζεται ότι σε αυτές τις πόλεις, οι πολίτες θα μπορούν να μετακινούνται με τα πόδια σε απόσταση 15 λεπτών περιμετρικά από τα σπίτια τους. Σε αυτή τη ζώνη, θα μπορούν να βρουν όλα όσα θα θεωρούνται απολύτως απαραίτητα για τη διαβίωσή τους. Ουσιαστικά θα έχει επιβληθεί πλήρης περιορισμός στις μετακινήσεις με προσωπικά οχήματα.

Τι αποφασίστηκε στη Δανία

Φρένο στους οδηγούς των οχημάτων που επιθυμούν να κινούνται τη νύχτα σε συγκεκριμένους δρόμους της Κοπεγχάγης βάζει προσεχώς η αστυνομία με στόχο τη διασφάλιση της τάξης στη νυχτερινή ζωή της χώρας.

Η κυκλοφορία θα απαγορευτεί τη νύχτα σε ορισμένους δρόμους στο κέντρο της Κοπεγχάγης από την 1η Ιουνίου “για να διασφαλιστεί η τάξη στη νυχτερινή ζωή της Δανίας”, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Οι δρόμοι αυτοί βρίσκονται σε πολυσύχναστες συνοικίες της πρωτεύουσας των

644.000 κατοίκων, αποτελούν μέρος των λεγόμενων ζωνών «νυχτερινής ζωής», η περίμετρος των οποίων έχει διευρυνθεί ελαφρώς και παρακολουθείται ιδιαίτερα από την αστυνομία.

Ποια η δικαιολογία που αναφέρεται για το μέτρο απαγόρευσης της κίνησης των οχημάτων

Οι οδηγοί παρελαύνουν με αυτοκίνητα σε περιοχές νυχτερινής διασκέδασης, επιταχύνουν έντονα, ακούνε δυνατή μουσική, φωνάζουν στους περαστικούς και γενικά δημιουργούν ανασφάλεια και επικίνδυνες καταστάσεις κυκλοφορίας“, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο αξιωματούχος της αστυνομίας της Κοπεγχάγης, Τόμι Λόρσεν.

Τα πρόστιμα που θα επιβάλλονται

Στους παραβάτες θα επιβάλλεται πρόστιμο 3.000 κορωνών (403 ευρώ).

Οι ζώνες αυτές βρίσκονται κοντά στο δημαρχείο, τον πεζόδρομο και την πρώην συνοικία των σφαγείων, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι κάτοικοι, τα ταξί και οι βασικές μεταφορές δεν θα επηρεαστούν από αυτή την απαγόρευση, η οποία θα ισχύει καθημερινά από τα μεσάνυχτα έως τις 5 π.μ., σύμφωνα με όσα προβλέπονται στη νομοθεσία της Δανίας.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »