Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ παραδέχτηκε ότι ο Covid δεν σκότωσε κάνεναν υγιή άνδρα κάτω των 50 ετών – Το 94% των θανόντων ήταν άνω των 60 και με βαριά νοσήματα.

 Το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ παραδέχτηκε ότι ο Covid δεν σκότωσε κάνεναν υγιή άνδρα κάτω των 50 ετών – Το 94% των θανόντων ήταν άνω των 60 και με βαριά νοσήματα.

Πρόσφατα δημοσιευμένα στοιχεία απο το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ (MOH) δείχνουν ότι ούτε ένας υγιής νεαρός άνδρας ηλικίας κάτω των 50 ετών δεν έχει πεθάνει από τον COVID-19 στο Ισραήλ .

Το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ (MOH) παραδέχτηκε ως απάντηση σε επίσημο αίτημα δικηγόρου ότι υπήρξαν «μηδενικοί θάνατοι ηλικίας 18-49 ετών χωρίς βαριά υποκείμενα νοσήματα», δηλαδή οποιοσδήποτε κάτω των 50 ετών που δεν ήταν ήδη σοβαρά άρρωστος με μια προϋπάρχουσα κατάσταση υγείας πέθανε ποτέ από τη νόσο.

Μια τέτοια παραδοχή επιβεβαιώνει αυτό που λέμε εδώ και τρία χρόνια, ότι ο COVID δεν ήταν ποτέ απειλή για υγιείς ανθρώπους. Η ασθένεια ήταν κατασκευασμένη για να περάσουμε απο ένα ξέσπασμα γρίπης στο Great Reset. Αυτό σε συνδυασμό με τις μάσκες και τα αναγκαστικά lockdown, την κυβερνητική τυραννία τα παράλογα μέτρα και τον εκφοβισμό που καταστρέφουν την υγεία.

«Το μηδέν είναι ένας πολύ, πολύ σαφής αριθμός και δεν μπορεί να υπόκειται σε ερμηνεία», είπε ο Yoav Yehezkelli, ειδικός στην εσωτερική ιατρική και ιατρική διαχείριση, ο οποίος είχε στο παρελθόν διαλέξεις στο Τμήμα Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης και

Καταστροφών στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ.

«Γιατί χρειάζονταν όλα τα ακραία μέτρα, το κλείσιμο των σχολείων, o εμβολιασμός των παιδιών και τα lockdown;»

Σχετικό: Το 2021 στο αποκορύφωμα του Covid, η ισραηλινή κυβέρνηση πιάστηκε σε κάμερα να πλαστογραφεί τα δεδομένα αποτελεσματικότητας για το εμβόλιο της Pfizer, το οποίο ήταν γνωστό εκείνη την εποχή ως επικίνδυνο.

Οι ηλικιωμένοι που ήταν ήδη κοντά στο τέλος της ζωής ήταν οι μόνοι άνθρωποι που πέθαναν από τον COVID

Η ανάκτηση αυτών των στοιχείων πιστώνεται στον δικηγόρο Ori Xabi, ο οποίος υπέβαλε αίτημα ελευθερίας της πληροφορίας ως μέρος έρευνας σχετικά με τις πολιτικές «πανδημίας» του υπουργείου Υγείας του Ισραήλ (MOH) για τον COVID, οι οποίες ήταν από τις πιο σκληρές στον κόσμο.

Ο Xabi ζήτησε πληροφορίες σχετικά με τη μέση ηλικία των ανθρώπων που υποτίθεται ότι πέθαναν από τον COVID, καθώς και την κατάσταση εμβολιασμού τους τη στιγμή του θανάτου. Ζήτησε επίσης από το Υπουργείο Υγείας να αποκαλύψει πόσοι ασθενείς με COVID χωρίς υποκείμενες παθήσεις πέθαναν από την ασθένεια.

Ο μέσος όρος ηλικίας των ατόμων που πέθαναν με COVID στο Ισραήλ ήταν 80,2 ετών και 77,4 ετών για τους μη εμβολιασμένους. Με άλλα λόγια, οι πολύ ηλικιωμένοι με ήδη αδύναμο σώμα λόγω ηλικίας ήταν οι μόνοι άνθρωποι που πέθαναν από COVID στο Ισραήλ.

Το υπουργείο (MOH) έσπευσε να τονίσει σχετικά με το θέμα ότι τα δεδομένα του είναι μόνο εν μέρει, βασιζόμενα σε πληροφορίες που αναφέρθηκαν οικειοθελώς από ασθενείς ή συγγενείς τους. Επίσης, καταγράφει μόνο περιπτώσεις που διερεύνησε επιδημιολογικά.

«Οι διαθέσιμες πληροφορίες δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα την κατάσταση της υγείας του ασθενούς», έγραψε το MOH στην απάντησή του, εξηγώντας ότι δεν έχει πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία των ασθενών.

Αυτή είναι μια περίεργη απάντηση αν σκεφτεί κανείς ότι το MOH το 2020 είπε στην ισραηλινή Κνεσέτ, το κοινοβούλιο του Ισραήλ, ότι χρησιμοποιεί ένα σύστημα πληροφοριών που περιέχει τις πιο εκτενείς πιθανές πληροφορίες για αποθανόντες ασθενείς με COVID, συμπεριλαμβανομένων τυχόν «υποκείμενων ασθενειών» που είχαν.

Ένα έγγραφο PDF με ημερομηνία 7 Ιουνίου 2020, αναφέρει ότι το Υπουργείο Υγείας παρείχε δεδομένα στην Ειδική Επιτροπή για τον Νέο ιό COVID που δείχνουν ότι 298 άτομα υποτίθεται ότι είχαν πεθάνει εκείνη την ημέρα έως τις 4:30 μ.μ. και ότι σχεδόν όλα αυτά τα κρούσματα ήταν ηλικιωμένοι με προϋπάρχουσες συνθήκες υγείας.

«Το σύστημα πληροφοριών του υπουργείου έχει δεδομένα για το φύλο, την ηλικία, την περιοχή κατοικίας και τις υποκείμενες ασθένειες του αποθανόντος, σύμφωνα με το έγγραφο», αναφέρει η The Epoch Times.

«Το σύστημα έδειξε ότι περίπου το 94 τοις εκατό των θανόντων ήταν 60 ετών και άνω και ότι είχαν βαριά υποκείμενα νοσήματα».

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ