Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Τζέιν Φόντα: Να μπουν φυλακή όλοι οι λευκοί άνδρες

             Η ηθοποιός ισχυρίζεται ότι οι λευκοί άνδρες ευθύνονται για την «κλιματική κρίση» και ζητά να συλληφθούν και να φυλακιστούν όλοι

Η ηθοποιός Τζέιν Φόντα προκάλεσε αντιδράσεις αφού ζήτησε την φυλάκιση των «λευκών ανδρών» για την «καταστροφή που έγινε στον πλανήτη», καθώς κατηγόρησε τους λευκούς άνδρες ειδικά για την δημιουργία της υποτιθέμενης «κλιματικής κρίσης».

«Είναι μια τραγωδία που πρέπει να σταματήσουμε οπωσδήποτε. Πρέπει να συλλάβουμε και να φυλακίσουμε αυτούς τους άνδρες – είναι όλοι άντρες [πίσω από αυτό]», είπε το Σάββατο στο Φεστιβάλ των Καννών .

Πρόσθεσε ότι «δεν θα υπήρχε κλιματική κρίση αν δεν υπήρχε ρατσισμός».

«Οι λευκοί άνδρες έχουν πάρει την πρωτοκαθεδρία και όλοι οι άλλοι βρίσκονται στις κάτω βαθμίδες», είπε η ηθοποιός, ζητώντας να συλληφθούν όλοι!!!

το είδα

2 σχόλια:

 1. Μάλλον δεν την @άμησαν επαρκώς οι λευκοί άντρες στα νιάτα της, με αποτέλεσμα να υποστεί μια ανεπανόρθωτη ορμονική αλλαγή, ανάλογη της κλιματικής. Ενώ από τους μαύρους δείχνει χορτασμένη. Οι δόσεις από τις εν- φόλες που έχει πάρει, σίγουρα ξεπερνούν τις τέσσερις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΌΝΟΥ......
  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ COVID 19 ???
  ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΥΛΛΆΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
  AKOYΣTE ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ......

  https://twitter.com/nikosmakedonas5/status/1659977949565579266

  ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »