Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Και στην Ελλάδα το φαινόμενο: Δασκάλα δημοτικού πρόβαλε σε παιδιά 10 ετών ερωτική ταινία με 12χρονα αγόρια!

 Και στην Ελλάδα το φαινόμενο: Δασκάλα δημοτικού πρόβαλε σε παιδιά 10 ετών ερωτική ταινία με 12χρονα αγόρια!

Αν και στο εξωτερικό έχουμε παρόμοια φαινόμενα, στην Ελλάδα δε το είχαμε παρατηρήσει ως τώρα. 

Στο εξωτερικό ξεκινώντας απο ηλικίες 0 εώς 10 ετών γίνονται ήδη μαθήματα όσον αφορά, τεχνικές αυνανισμών με σεξουαλικά βοηθήματα (δονητές) ή χωρίς, με παρέα ή χωρίς κτλ.

Η υπόθεση της δασκάλας που πρόβαλε ερωτική ταινία με 12χρονα αγόρια, άρχισε να αποκαλύπτεται όταν οι γονείς ενός αγοριού διαπίστωσαν μια έντονη αλλαγή στη συμπεριφορά του, καθώς είχε μπερδευτεί από όσα είχε δει στην ταινία.

Το παιδί είπε στους γονείς του τι είχε γίνει και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία, στην οποία δόθηκαν τα στοιχεία της καταγγελίας και αποκάλυψε την υπόθεση, σε δημοτικό σχολείο της Αθήνας, μία δασκάλα αποφάσισε να προβάλει μία ταινία ερωτικού περιεχομένου στους μαθητές της, η οποία επιβράβευε την ομοφυλοφιλία.

Η εν λόγω ταινία περιείχε σκηνές με ερωτικές περιπτύξεις 12χρονων αγοριών σε τουαλέτες.

Οι γονείς σοκαρισμένοι διαμαρτυρήθηκαν για την αντιπαιδαγωγική μορφή της ταινίας, καθώς και την υποβολιμαία προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά.

Επίσης, σημείωσαν στην εφημερίδα Δημοκρατία ότι

η προβολή της ταινίας έγινε χωρίς την παραμικρή διεπιστημονική προσέγγιση ή την προηγούμενη πληροφόρησή τους «για τέτοιου είδους ευαίσθητα, καίρια και ακανθώδη ζητήματα».

Οι καταγγέλλοντες ζήτησαν μέσω του δικηγόρου τους με εξώδικη όχληση διαμαρτυρία προς τον διευθυντή του σχολείου, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και το υπουργείο, να γνωστοποιήσει κατά πόσο η ταινία αυτή «καθίσταται εκπαιδευτικώς εγκεκριμένη και παιδαγωγικώς συμβατή εκ του υπουργείου Παιδείας».

Ζήτησαν επίσης να ελεγχθεί πειθαρχικά η πρωτοβουλία της δασκάλας για την προβολή τέτοιου είδους ταινίας.

το είδα

1 σχόλιο:

  1. Με απο άδεια ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ Α(ΠΑΙΔΕΙΑΣ) της Κεραμέως προβάλλεται η ταινία με ερωτικές σκηνές μεταξύ ανήλικων αγοριών στα ΣΧΟΛΕΙΑ.

    https://primenews.press/me-tin-adeia-tis-kerameos-provalletai-sta-scholeia-i-tainia-me-erotikes-skines-metaxy-anilikon-agorio

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »