Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Είναι ξεφτίλα να πασαλείβεις με γιαούρτι τέτοιους δημοκράτες ολκής... Θα έπρεπε να φάει στο κεφάλι χωριάτικο, με πέτσα, σε μεγάλο κεσέ πήλινο, για να έχει κάποιο νόημα.

 Periklis Bozinakis

Ομολογώ ότι δεν το γνώριζα αυτό... Δεν ήξερα ότι κάποια εργασιακή συνθήκη μπορεί να καθορίσει το τι θα κάνεις στο σώμα σου, εκτός από τον έμμισθο εθελοντισμό σε πειράματα και την πορνεία. 

Ο φασιστάκος αυτός δεν προπαγανδίζει απλώς, δεν σας προτείνει απλώς να γίνετε πουτάνες - θέλει να γίνετε πουτάνες με το ζόρι! Θα μπορούσα να πολλαπλασιάσω τα παραδείγματα αισχρότητας και παραλογισμού στο χώρο της "αριστεράς", αλλά δεν έχω χώρο. 

Σε κάποιο άλλο σημείο, το ίδιο κνώδαλο, ο Γεροτζιάφας, ο μπινές του Μένγκελε, σημειώνει πως "Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι κοινωνικό δικαίωμα" (!!!) Να θυμίσω ότι το θρασύδειλο πιόνι που υποδύεται τον υπουργό υγείας, ο Πλεύρης, δήλωσε ότι τον πιτσιλίσανε με ρευστή λευκή ουσία κάτι "αριστεριστές". Προφανώς για τη στάση του τελευταία, λέω εγώ. 

Ούτε άνθρωπος που βρίσκεται σε κώμα δεν τσιμπάει πλέον με την ταμπελοποίηση οποιουδήποτε υπερασπίζεται το αυτονόητο και τη δήθεν... "κόντρα" δεξιάς και αριστεράς ή κέντρου. Ταυτόχρονα το άλλο παράσιτο, η μαμ... εχμμ, η αδερφή του μισότρελλου που κάνει τον "πρωθυπουργό", η Μπακογιάννη, χαρακτηρίζει "ξεφτυλισμένους" αυτούς που πιτσιλίσανε την υπουργάρα. Καταρχάς

συμφωνώ εν μέρει. 

Είναι ξεφτίλα να πασαλείβεις με γιαούρτι τέτοιους δημοκράτες ολκής... Θα έπρεπε να φάει στο κεφάλι χωριάτικο, με πέτσα, σε μεγάλο κεσέ πήλινο, για να έχει κάποιο νόημα. 

Υπερασπίζεται και τα παιδιά της υπουργάρας. Να θυμίσω στην κυρία Μπακογιάννη πως γνωρίζουμε καλά ότι η φάρα της, εκτός από ακραίο κρατικοδίαιτο παρασιτισμό διαχρονικά, έχει διαπράξει και αυτουργία σε δολοφονίες ανθρώπων. 

Με εντολές εκτέλεσης, κανονικά. Και είναι και άμεσα υπεύθυνη για μαζική εκβίαση που οδήγησε στο θάνατο ή σε σοβαρές σωματικές βλάβες ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. 

Επίσης να θυμίσω σε όλους το φόνο εξ αμελείας του νεαρού Ιάσωνα λίγο έξω απ' τη Βουλή, που θάφτηκε στο πι και φι από τον υπόκοσμο που έχει μετατρέψει το κοινοβούλιο σε χοιροστάσιο, καθώς ο κατηγορούμενος είναι οδηγός της κυρίας Μπακογιάννη.



2 σχόλια:

  1. Το Φατσομπουκ το ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΝΕΣΑΝ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΝΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ!!!!

    https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2023/05/blog-post_91.html

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ράγισε καρδιές, η ηλικιωμένη γυναίκα με σοβαρά προβλήματα υγείας, που τηλεφώνησε
    σήμερα στην εκπομπή Ραδιομακελάρηδες.
    META TO 17:31 ΛΕΠΤΟ

    ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ - ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ 4-5-2023

    https://rumble.com/v2lzyt8--4-5-2023-makeleio.gr.html
    =======
    Ταράζει τα νερά ο Στέφανος Χίος! Όλα όσα αποκάλυψε…

    https://www.youtube.com/watch?v=QvmKw0Ijh4E

    Ο Χίος όλα τα λεφτά.

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »