Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

Έτσι θα αλλάξουν την καθημερινότητα! Θα πάρουν όσα έχουμε;;; ΒΙΝΤΕΟ

 Σοκαριστικά ρεπορτάζ που όλοι εύχονται να μην ισχύει...

Ο Κόρι Μπερνάρντι είναι Αυστραλός συντηρητικός πολιτικός σχολιαστής και πρώην πολιτικός. Ήταν γερουσιαστής για τη Νότια Αυστραλία από το 2006 έως το 2020 και ήταν ο ηγέτης των Αυστραλιανών Συντηρητικών!

Ενώνει την φωνή του με εκείνους που προειδοποιούν για όσα έρχονται αναφέροντας:

«Καυχώνται για την “Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση”, για την τεχνολογία “Βlockchain”, -που πιθανότατα θα ενσωματωθεί με τα ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας για να παρακολουθούν όλα όσα κάνουμε.

Αλλά όλα αυτά γίνονται για να σωθεί ο πλανήτης, φυσικά (σ.σ. ειρωνικά).

Γι’ αυτό τους βλέπετε να υποστηρίζουν το αυξημένο κόστος εντατικών δραστηριοτήτων του άνθρακα. Αυτές οι δραστηριότητες αφορούν όπως τις μεταφορές, τις κατασκευές, την ηλεκτρική ενέργεια και άλλα παρόμοια.

Θέλουν επίσης να μειώσουν την ζήτηση για ορισμένα απροσδιόριστα πράγματα, αλλά

υποθέτω ότι εννοούν βασικούς τομείς καθημερινότητας, οι οποίοι απαρτίζουν μια πολιτισμένη κοινωνία. Θα μπορούσε να εννοούν το κρέας, τα αεροπορικά ταξίδια, πόσα παιδιά μπορείς να κάνεις και ποιος ξέρει πόσο μακριά θέλουν να φτάσουν αυτή την μείωση ζήτησης, στο όνομα της μείωσης εκπομπών άνθρακα του πλανήτη (σ.σ. ΕΔΩ τι ισχύει)».

Δείτε την συνέχεια:

το είδα

3 σχόλια:


  1. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.........

    https://twitter.com/epilekta/status/1653089381165547538?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Eembeddedtimeline%7Ctwterm%5Escreen-name%3Aepilekta%7Ctwcon%5Es1

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1η Μαϊου Εργατική Πρωτομαγιά ή στο βαθύ παρασκήνιο... Happy Birthday Illuminati?Με Π.Απ.Γάτζια!

    https://www.youtube.com/watch?v=TOGmOvbY4KE

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η παχυσαρκία και οι συνέπειές της------ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ 15 ΛΕΠΤΩΝ
    Ειρήνη Αγαπηδάκη γενική γραμματέας Δημόσιας Υγείας

    Αγαπηδάκη Ειρήνη, Μανιός Ιωάννης, Παπαστεργίου Δημήτρης, Γαμβρός Ρόδιος,
    Χρούσος Γεώργιος Π., Γεωργακόπουλος Θοδωρής
    5 Απριλίου 2022
    https://www.blod.gr/lectures/i-pahysarkia-kai-oi-synepeies-tis/
    ΒΙΝΤΕΟ -ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΟ 11ο Λεπτο και Μετα

    Για το καλό μας............ρε κορόϊδα...

    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »