Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ”σηκώνει” βίντεο & μιλάει στα τουρκικά-Πακιστανός με 30.000 followers δίνει ”γραμμή” υπέρ Τσίπρα

Για τον υποψήφιο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Κομοτηνή, τον Φερχάτ Οζγκιούρ – Ferhat Özgür, έχουμε αναφερθεί ξανά από το Directus.

Οι μουσουλμάνοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όπως φαίνεται ακολουθούν μία διαφορετική γραμμή για τα εθνικά θέματα και κάποιοι εξ’αυτών, παίζουν τα ”παιχνίδια” της Άγκυρας.

Για παράδειγμά δεν μπορείς να είσαι υποψήφιος για την Εθνικές Εκλογές και να μιλάς σε βίντεο στα τουρκικά.

Δείτε εδώ

Tην ίδια στιγμή, σε μία έρευνα που κάναμε το Τικ Τοκ, γνωστό μέλος της Πακιστανικής κοινότητας, με

30.000 ακόλουθους, αναβάζει βίντεο υπέρ του Τσίπρα!

directus.gr

3 σχόλια:

  1. Ποια οικογένεια πολιτικών μπήκε στη Βουλή το 1844 κι ακόμα εκπροσωπείται,
    179 χρόνια μετά;

    Κοντά είναι ο εκλογές στην Ελλάδα. Ας γυρίσουμε τα (πολλά) φύλλα της Ιστορίας πίσω, κι ας θυμηθούμε τις πρώτες βουλευτικές εκλογές, όταν οι ψηφοφόροι ψήφιζαν επί 4 μήνες!
    Η προεκλογική περίοδοςσημαδεύτηκε από αλλεπάλληλες καταγγελίες της αντιπολίτευσης (Ρωσικό και Γαλλικό κόμμα) για απόπειρα νοθείας και χειραγώγησης των εκλογέων, αλλά και καλπονοθεία, εκβιασμούς, χρηματισμούς.
    Μας αρέσουν οι εκλογές σαν λαός· ξεδιπλώνουμε τον λανθάνοντα
    φανατισμό μας…

    Απομένουν ΛΙΓΕΣ μέρες μέχρι την Κυριακή των εκλογών και είναι η εποχή που λέγονται τα μεγαλύτερα ψέματα, κατά τον Μπίσμαρκ, γι’ αυτό προσέξτε…
    μην σας γελάσουν.
    Και σίγουρα, όλοι θα θέλαμε να ψηφίσουμε τον καλύτερο, αλλά δυστυχώς δεν είναι ποτέ υποψήφιος…

    https://www.newspepper.gr/i-elliniki-oikogeneia-poy-mpike-sti-vo/

    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ........... ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

    Για να μαθαίνουμε οι νέοι και να μην ξεχνούν οι παλιότεροι.

    https://www.youtube.com/watch?v=7N8lFlJK-Ok

    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εις μνήμην....
    Ο Σαράντος Καργάκος
    Αναλύει τα πάντα για την Μακεδονία και τα Σκόπια
    Ο φιλόλογος, εκπαιδευτικός, ιστορικός και συγγραφέας, Σαράντος Καργάκος, αναφέρεται στην αυτονόητη Ελληνικότητα της Μακεδονίας και στην προσπάθεια που γίνεται -με το αζημίωτο- από τους σύγχρονους Εφιάλτες να παραδώσουν την ένδοξη Μακεδονία με ιστορία +4000 ετών, στους σλαβοτουρκαλβανούς που ήρθαν 1000 χρόνια μετά τον Μέγα Αλέξανδρο, εισέβαλλαν και συνεχίζουν να ζουν σε κατεχομένη Ελληνική γη..

    https://www.facebook.com/watch/?v=311561559476073
    =========
    Ο Στέφανος Χίος στο "Ανατρεπτικό" - Δευτέρα 08-05-2023

    https://www.youtube.com/watch?v=8FGWJT2VzGE

    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »