Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ PFIZER : ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΠΩΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΒΑΡΙΑ ΝΟΣΟ....ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ .....

 Η Pfizer παραδέχεται σε Εμπιστευτικά Έγγραφα ότι το εμβόλιο της για τον Covid-19 μπορεί να προκαλέσει ενισχυμένη νόσο που σχετίζεται με το εμβόλιο. και τα δεδομένα του πραγματικού κόσμου τώρα το αποδεικνύουν σίγουρα

Η Pfizer, η εταιρεία που χτυπήθηκε με τον μεγαλύτερο διακανονισμό απάτης στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και ποινικό πρόστιμο μέχρι σήμερα το 2009. η οποία τυγχάνει επίσης να είναι η ίδια εταιρεία πίσω από την πρώτη κάθε ένεση γονιδιακής θεραπείας mRNA που χορηγείται στο ευρύ κοινό υπό την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης στο όνομα του Covid-19, έχει παραδεχτεί σε εμπιστευτικά έγγραφα ότι προσπάθησε απεγνωσμένα να αποτρέψει τη δημοσιοποίηση, ότι Η γονιδιακή θεραπεία του Covid-19 mRNA μπορεί να προκαλέσει ενισχυμένη νόσο που σχετίζεται με το εμβόλιο.

Από το 2000, η Pfizer έχει τιμωρηθεί με πρόστιμα ύψους τουλάχιστον 7,5 δισεκατομμυρίων λιρών, συμπεριλαμβανομένου ενός προστίμου 331,5 εκατομμυρίων λιρών για αδικήματα μίζες και δωροδοκίας, 1,1 δισεκατομμύρια στερλίνες σε πρόστιμα για παραβάσεις ψευδών αξιώσεων και ένα ρεκόρ ατομικών £ Πρόστιμο 1,7 δισεκατομμυρίων το 2009 για συμμετοχή σε απάτη μέσω της κακής προώθησης ενός

πλέον αποσυρμένου παυσίπονου.


Ωστόσο, παρ 'όλα αυτά, η εταιρεία εξακολουθούσε να εμπιστεύεται αρκετά από τις ρυθμιστικές αρχές του φαρμάκου σε όλο τον κόσμο ώστε να της χορηγείται άδεια αναδυόμενης χρήσης για την πειραματική ένεση Covid-19. Ίσως η εταιρεία να επιβαρυνθεί με κάποια ακόμη μεγάλα πρόστιμα για μίζες και αδικήματα δωροδοκίας στο εγγύς μέλλον;

Αλλά αμφιβάλλουμε ότι θα νοιαστούν πολύ όταν κέρδισαν περίπου 36 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021 χάρη στις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο που χρησιμοποιούν τα χρήματα των σκληρά εργαζόμενων φορολογουμένων για να αγοράσουν αρκετές δόσεις από το «εμβόλιο» τους για τον Covid-19 για να εμβολιάσουν κάθε πολίτη επτά φορές.

Τώρα, σύμφωνα με εμπιστευτικά έγγραφα που συντάχθηκαν από την Pfizer και τα οποία ήθελε απεγνωσμένα να κρατήσει μυστικό, η εταιρεία δεν προκάλεσε απλώς ζημιά στο δημόσιο ταμείο, φαίνεται ότι προκάλεσε επίσης ζημιά στη δημόσια υγεία, επειδή η Pfizer παραδέχεται ότι το Vaccine-Associated Enhanced Η ασθένεια είναι ένας πολύ πραγματικός θεωρητικός κίνδυνος για το εμβόλιο Covid-19.

Το εμπιστευτικό έγγραφο με τίτλο «5.3.6 ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ PF-07302048 (BNT162B2) ΛΗΨΗΜΕΝΗ ΜΕΣΩ 28-ΦΕΒ-2021
 », υποβλήθηκε στο τμήμα της BioNTechp ως άδεια χρήσης της PF-Tech. η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA)

Ο Πίνακας 5, που βρίσκεται στη σελίδα 11 του εγγράφου δείχνει έναν «Σημαντικό δυνητικό κίνδυνο» και αυτός ο κίνδυνος αναφέρεται ως «Ενισχυμένη νόσος που σχετίζεται με το εμβόλιο (VAED), συμπεριλαμβανομένης της ενισχυμένης αναφορικής νόσου που σχετίζεται με το εμβόλιο (VAERD)».


Η Pfizer γράφει στην ενότητα περιγραφής ότι –

«ένα αναμενόμενο ποσοστό VAED είναι δύσκολο να καθοριστεί, επομένως δεν μπορεί να διεξαχθεί μια ουσιαστική παρατηρούμενη / αναμενόμενη ανάλυση σε αυτό το σημείο με βάση τα διαθέσιμα δεδομένα. Η σκοπιμότητα διεξαγωγής μιας τέτοιας ανάλυσης θα επανεκτιμάται σε συνεχή βάση καθώς τα δεδομένα για τον ιό αυξάνονται και τα δεδομένα για την ασφάλεια του εμβολίου συνεχίζουν να συγκεντρώνονται».

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι αυτό το έγγραφο εγκρίθηκε στις 30 Απριλίου 2021 και με βάση δεδομένα για ανεπιθύμητες ενέργειες που ελήφθησαν έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021, αυτή η πρόταση θα πρέπει να αφορά ακόμη και τους πιο πιστούς λάτρεις των φαρμάκων.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Pfizer jab έλαβε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης στις 8 Δεκεμβρίου 20 και η πρώτη ένεση χορηγήθηκε την επόμενη μέρα. Μέχρι τον Απρίλιο του 2021, 5 μήνες αργότερα, η Pfizer παραδεχόταν ότι δεν είχε ιδέα εάν οι ενέσεις της για τον Covid-19 προκάλεσαν VAED και ότι θα γνωρίζουν μόνο όταν έχουν περισσότερα δεδομένα.

Αυτό επιβεβαιώνει σε ασπρόμαυρο ότι το ευρύ κοινό συμμετείχε στο ίσως το μεγαλύτερο πείραμα που έγινε ποτέ, και είναι μια λήξη που έκανε ορισμένους εξαιρετικά πλούσιους.

Η Pfizer συνεχίζει στην ενότητα περιγραφής να αναφέρει –

«Από την πρώτη προσωρινή έγκριση για παροχή έκτακτης ανάγκης σύμφωνα με τον Κανονισμό 174 στο Ηνωμένο Βασίλειο (01 Δεκεμβρίου 2020) και έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021, ανακτήθηκαν 138 περιπτώσεις [0,33% του συνόλου των δεδομένων PM], που αναφέρουν 317 δυνητικά σχετικά συμβάντα.

Αυτό που παραδέχεται η Pfizer εδώ είναι ότι έως τις 28 Φεβρουαρίου 21, 138 άτομα είχαν αναφέρει ανεπιθύμητες ενέργειες που ήταν δείκτες ενισχυμένης νόσου που σχετίζεται με το εμβόλιο.

Αυτοί οι δείκτες περιορίστηκαν σε -

  • Τυπική Μειωμένη Αναζήτηση Θεραπευτικής Απόκρισης ΚΑΙ Δύσπνοια PTs.
  • Ταχύπνοια;
  • Υποξία;
  • Πνευμονία COVID 19;
  • Αναπνευστική Ανεπάρκεια;
  • Σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας;
  • Καρδιακή ανακοπή;
  • Καρδιογενές σοκ;
  • Οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου; Αρρυθμία; Μυοκαρδίτιδα ;
  • Έμετος; Διάρροια; Κοιλιακό άλγος;
  • Ικτερός;
  • Οξεία ηπατική ανεπάρκεια;
  • Εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση ; Πνευμονική εμβολή;
  • Περιφερική Ισχαιμία;
  • Αγγειίτιδα;
  • Αποπληξία;
  • Οξεία νεφρική βλάβη; ΝΕΦΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ;
  • Αλλοιωμένη κατάσταση συνείδησης.
  • Η επιλήπτική κρίση;
  • Εγκεφαλοπάθεια;
  • Μηνιγγίτιδα;
  • Εγκεφαλοαγγειακό ατύχημα;
  • Θρομβοπενία ;
  • Διάχυτη ενδοαγγειακή πήξη;
  • Chillblains;
  • Πολύμορφο ερύθημα;
  • Σύνδρομο δυσλειτουργίας πολλαπλών οργάνων. Πολυσυστημικό φλεγμονώδες σύνδρομο στα παιδιά

Σύμφωνα με την Pfizer, αυτές οι 138 περιπτώσεις που ανέφεραν 317 σχετικά συμβάντα VAED περιελάμβαναν –

  • 71 περιστατικά στο ΗΒ.
  • 25 περιστατικά στις Η.Π.Α.
  • 14 περιστατικά στη Γερμανία.
  • 16 περιστατικά στη Γαλλία, την Ιταλία, το Μεξικό και την Ισπανία (4 το καθένα).
  • 3 περιστατικά στη Δανία.
  • και 9 περιστατικά από 9 διαφορετικές χώρες

Από τις 138 περιπτώσεις, οι 71 κρίθηκαν «ιατρικά σημαντικές» εκ των οποίων οι 8 έμειναν με σοβαρές αναπηρίες Απαιτήθηκε μη θανατηφόρος / μη απειλητική για τη ζωή νοσηλεία για 16 περιπτώσεις από τις οποίες 1 έμεινε με σοβαρή αναπηρία. 17 κρούσματα κρίθηκαν απειλητικά για τη ζωή από τα οποία τα 7 κρίθηκαν σοβαρά για νοσηλεία και 38 περιστατικά οδήγησαν σε θάνατο.

Κατά τη στιγμή της έκθεσης που βασιζόταν σε δεδομένα που υποβλήθηκαν έως το τέλος Φεβρουαρίου 2021, εκτός από τις 38 περιπτώσεις που ήταν γνωστό ότι είχαν οδηγήσει σε θάνατο εκείνη την εποχή, μόλις άλλες 26 περιπτώσεις είχαν καταγραφεί ως επιλυμένες, με 65 όχι επιλύθηκε, 1 δεν επιλύθηκε με επακόλουθα και 8 με άγνωστα αποτελέσματα.

Η Pfizer συνεχίζει να αναφέρει στο εμπιστευτικό έγγραφο ότι –


«Από τα 317 σχετικά συμβάντα, τα πιο συχνά αναφερόμενα PT (≥2%) ήταν: Αναποτελεσματικά φάρμακα (135), Δύσπνοια (53), Διάρροια (30), πνευμονία COVID-19 (23), Έμετος (20), Αναπνευστική ανεπάρκεια (8) και κατάσχεση (7).».

Η Pfizer καταλήγει στο έγγραφό της ότι –

«Το VAED μπορεί να παρουσιαστεί ως σοβαρές ή ασυνήθιστες κλινικές εκδηλώσεις του COVID-19. Συνολικά, υπήρχαν 37 άτομα με ύποπτο COVID-19 και 101 άτομα με επιβεβαιωμένο COVID-19 μετά από μία ή και τις δύο δόσεις του εμβολίου. Οι 75 από τις 101 περιπτώσεις ήταν σοβαρές, με αποτέλεσμα νοσηλεία, αναπηρία, απειλητικές για τη ζωή συνέπειες ή θάνατο».

Αυτό φαίνεται να είναι μια παραδοχή από την Pfizer ότι το εμβόλιο της δεν είναι πολύ καλό στην προστασία των αποδεκτών του πειραματικού της. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές οι ενέσεις δεν αποτρέπουν τη μόλυνση ή τη μετάδοση, υποτίθεται ότι προστατεύουν μόνο από τη νοσηλεία και τον θάνατο. Επομένως, με τα 75 από τα 101 επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 να είναι σοβαρά (69%), αυτό φαίνεται να αποτελεί παραδοχή από την Pfizer ότι το εμβόλιο της δεν είναι πολύ καλό στο να το κάνει αυτό.

Η Pfizer ολοκληρώνει δηλώνοντας ότι –

«Σε αυτήν την ανασκόπηση των ατόμων με COVID-19 μετά τον εμβολιασμό, με βάση τα τρέχοντα στοιχεία,
το VAED/VAERD παραμένει ένας θεωρητικός κίνδυνος για το εμβόλιο . Η επιτήρηση θα συνεχιστεί ».

Εδώ έχουμε η Pfizer να παραδέχεται ότι η ενισχυμένη νόσος που σχετίζεται με το εμβόλιο είναι ένας θεωρητικός κίνδυνος που σχετίζεται με την πειραματική γονιδιακή θεραπεία Covid-19, η οποία έχει ενεθεί στην αγκαλιά εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο πολλές φορές από τον Δεκέμβριο του 2020.

Δεν υπάρχουν κατάλληλες λέξεις που θα μπορούσαν ενδεχομένως να μεταφέρουν πόσο απίστευτα ανόητη και επικίνδυνη ήταν και εξακολουθεί να είναι η απόφαση να χορηγηθεί αυτή η ένεση σε εκατομμύρια ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών.

Το πρόβλημα που έχει τώρα η Pfizer, είναι ότι τα πραγματικά δεδομένα από διάφορα ιδρύματα Δημόσιας Υγείας σε όλο τον κόσμο δείχνουν ότι ο κίνδυνος της ενισχυμένης νόσου που σχετίζεται με το εμβόλιο δεν είναι πλέον θεωρητικός, εμφανίζεται μαζικά τουλάχιστον από τον Δεκέμβριο του 2021.

Ένα παράδειγμα αυτού είναι τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από τη Δημόσια Υγεία της Σκωτίας , τα οποία δείχνουν ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι έχουν έως και 4 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από Covid-19 από τους μη εμβολιασμένους, υποδηλώνοντας ότι ευθύνεται η ενισχυμένη νόσος που σχετίζεται με το εμβόλιο.

Το παρακάτω γράφημα δείχνει τα τυποποιημένα ποσοστά θανάτων από Covid-19 ανά 100.000 άτομα ανά ηλικία εμβολιασμού στη Σκωτία. Τα δεδομένα έχουν εξαχθεί από τον πίνακα 15, που βρίσκεται στη σελίδα 50 της στατιστικής έκθεσης PHS Covid-19 που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 22 .

Το υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας τον περασμένο μήνα μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων καταγράφηκε ως 14,05 ανά 100.000 άτομα την εβδομάδα που αρχίζει στις 8 Ιανουαρίου 22.

Αλλά την ίδια στιγμή το ποσοστό ανά 100.000 μη εμβολιασμένα άτομα καταγράφηκε ως 10,4. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας οι πλήρως εμβολιασμένοι είχαν στατιστικά 1,4 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από Covid-19 από τους μη εμβολιασμένους.

Ωστόσο, τα πιο ανησυχητικά στοιχεία σημειώθηκαν την εβδομάδα που αρχίζει στις 18 Δεκεμβρίου 21. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών το ποσοστό θνησιμότητας ανά 100.000 καταγράφηκε ως 6,55 στους πλήρως εμβολιασμένους, αλλά μόλις 1,69 στους μη εμβολιασμένους. Επομένως, κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας οι πλήρως εμβολιασμένοι είχαν στατιστικά 4 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από Covid-19 από τους μη εμβολιασμένους.

Τα ποσοστά θανάτων 4 εβδομάδων, τυποποιημένα για την ηλικία ανά 100.000 άτομα ισοδυναμούν με 6,2 μεταξύ των μη εμβολιασμένων, αλλά 10 μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων, που σημαίνει ότι κατά μέσο όρο οι πλήρως εμβολιασμένοι είχαν 1,6 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από Covid-19 από τους μη εμβολιάστηκε μεταξύ 18 Δεκεμβρίου 21 και 14 Ιανουαρίου 22.

Εάν η ενισχυμένη νόσος που σχετίζεται με το εμβόλιο που οδηγεί σε ενίσχυση εξαρτώμενη από αντισώματα δεν ευθύνεται για αυτούς τους αριθμούς, τότε μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »