Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Αυτός είναι πιο ηλιθιος κι από τη σκιά του…

Οσο και να ψάξει κανείς να βρει ΕΝΑ καλό που να έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δε θα τα καταφέρει! Ακόμα και η συμφωνία με τα Rafale, εάν την ψάξει κάποιος, ήταν μία αποτυχία. Το να πάρεις μισή ντουζίνα αεροσκάφη για να δώσεις ολόκληρο στρατό, δεν το λες κι «επιτυχημένο deal». Πολύ φθηνά εξαγόρασε ο Μακρόν τον ελληνικό στρατό…

Μετά την τρολιά της ΕΡΤ (μη μου πείτε ότι το εννοούσαν, γιατί θα κόψω φλέβες επί τόπου) με τη λεζάντα να γράφει ότι ούτε λίγο, ούτε πολύ ο πιο ηλίθιος πρωθυπουργός παγκοσμίως με ένα τηλεφώνημα κατάφερε να κάνει τον Πούτιν να «μαζευτεί», ήρθε και το αποκορύφωμα της πιο ηλίθιας δήλωσης που έκανε ποτέ πρωθυπουργός της Χώρας (εν τάξει… δεύτερης πιο ηλίθιας… προηγούνται οι ευχαριστίες του καθηγητάκου Κώστα Σημίτη στην κυβέρνηση των ΗΠΑ μετά το φιάσκο των Ιμίων). Δήλωσε ευθαρσώς τη στήριξη της… Ελλάδας στην Ουκρανία

Κατ’ αρχήν, δεν είμαι σίγουρος αν ξέρει προς τα πού είναι η Ουκρανία. Είναι πολύ πιθανό να νομίζει ότι

βρίσκεται κάπου στον Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό. Διότι εάν ήξερε που βρίσκεται, τέτοια δήλωση δε θα έκανε.

Για να είμαστε ξεκάθαροι, στην πραγματικότητα, ο Μητσοτάκης ΔΕ στηρίζει την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας, αλλά τα επεκτατικά σχέδια του ΝΑΤΟ. Κι αυτά τα δύο έχουν τεράστια διαφορά μεταξύ τους.

Πάμε τώρα στο λόγο που τον αποκαλώ ηλίθιο…

Στηρίζοντας τα επεκτατικά σχέδια του ΝΑΤΟ, στην πραγματικότητα στηρίζει έναν οργανισμό που πνέει τα λοίσθια. Το ΝΑΤΟ πλέον μετράει λίγους ακόμα μήνες για να διαλυθεί. Ο λόγος είναι ότι αποτελεί στρατιωτικό όργανο του αμερικανικού ιμπεριαλισμού. Ο Οργανισμός του Βορείου Ατλαντικού, όπως είναι ελληνιστί το όνομά του, εκτελεί τις στρατιωτικές επιχειρήσεις που δεν μπορούν να εκτελέσουν οι ΗΠΑ απ’ ευθείας.

Οι χώρες που συμμετέχουν σε αυτόν τον οργανισμό, στην ουσία υπηρετούν τις ΗΠΑ. Κι αυτό δεν είναι υπερβολή. Οι ΗΠΑ δε θέλουν συμμάχους. Θέλουν υπηρέτες. Πρόκειται για μία χώρα που αποτελείται κυρίως από ευρωπαίους εποίκους, οι οποίοι σφαγίασαν αλύπητα τις ντόπιες φυλές των Ινδιάνων, κλέβοντας τη γη τους. Η αρχαία ιστορία των ΗΠΑ, είναι η Calamity Jane κι ο Buffalo Bill. Κι ως εκεί!

Αυτό το χωνευτήρι λαών που επιμένει να αυτοαποκαλείται «έθνος» και που μόνο έθνος δεν είναι, μεγάλωσε με την ψευδαίσθηση της «υπερδύναμης». Το μόνο που έχουν οι ΗΠΑ σε υπερθετικό βαθμό, είναι τα χρέη. Τίποτε άλλο. Η στρατιωτική ισχύς των ΗΠΑ, εξαρτάται αποκλειστικά από τους δορυφόρους. Αν κάποιος τους αποκόψει από αυτούς, τότε έχει ένα μπουλούκι που δεν ξέρει που του παν’ τα τέσσερα.

Στον αντίποδα, ο ρωσικός στρατός, δεν εξαρτάται από τους δορυφόρους. Τους έχει ως βοηθητικούς. Αυτό της δίνει ένα τεράστιο πλεονέκτημα σε θέματα επιχειρησιακής δράσης. Εκτός αυτού, η ρωσική ηγεσία, ξέρει να παίζει άριστα το παιχνίδι του «πολέμου των νεύρων» με τον αντίπαλο. Ξέρει να εξαναγκάζει τον αντίπαλο να κάνει το λάθος. Και κατάφερε να κάνει όχι μόνο το ΝΑΤΟ, αλλά και τις ηγεσίες της Μεγάλης Βρετανίας, της Γερμανίας και της Ελλάδας να κάνουν το μοιραίο λάθος να ταχθούν ανοιχτά απέναντί της.

Τι σημαίνει αυτό το λάθος για την Ελλάδα;

Οπως ανέφερα, το ΝΑΤΟ πνέει τα λοίσθια. Μεταφέροντας έναν πόλεμο στα σύνορα με τη Ρωσία, ουσιαστικά υπέγραψε τη «θανατική του καταδίκη». Υπέγραψε το τέλος του! Αυτήν τη στιγμή η Ρωσία διαθέτει τρεις στρατιωτικά ισχυρούς συμμάχους: Κίνα, Βόρειος Κορέα και Ινδία. ΚΑΙ οι τρεις με πολυάριθμο και καλά εκπαιδευμένο στρατό. Το ΝΑΤΟ διαθέτει ένα συνοθύλευμα από χώρες που βρίσκονται υπό διάλυση μετά τα μέτρα για την «πανδημία», με στρατούς που δεν έχουν καμία ουσιαστική διάθεση να πολεμήσουν ενάντια στη Ρωσία.

Πρόσφατα στις ΗΠΑ, σε δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε, η πλειοψηφία των βετεράνων των πολέμων του Αφγανιστάν και του Κόλπου, είναι αρνητικοί σε στρατιωτική επέμβαση στην Ουκρανία. Αυτό σημαίνει ότι οι ΗΠΑ έχουν ν’ αντιμετωπίσουν και πολιτικούς τριγμούς στο εσωτερικό τους. Πολιτικούς τριγμούς έχουν ν’ αντιμετωπίσουν κι οι υπόλοιπες χώρες – μέλη του ΝΑΤΟ των οποίων οι πολίτες δε βλέπουν με «καλό μάτι» μια τέτοια επέμβαση.

Πιο έντονους πολιτικούς τριγμούς όμως, έχει ν’ αντιμετωπίσει η καταρρέουσα «κυβέρνηση» Μητσοτάκη, Μητσοτάκη, δεδομένου ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, βλέπει τους Ρώσους ως φίλους και συμμάχους κι όχι το ΝΑΤΟ.

Συνεπώς, το ΝΑΤΟ πάει στο στόμα της «κόκκινης αρκούδας» χωρίς καμία απολύτως λαϊκή στήριξη. Ουσιαστικά, χωρίς πόδια. Κι η «κυβέρνηση» Μητσοτάκη αποφάσισε να «αυτοκτονήσει» οριστικά με αυτήν την κίνηση!

Η στάση της σε αυτήν την περίπτωση, θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον ουδέτερη. Με δεδομένο ότι το ΝΑΤΟ διαλύεται, η μόνη δύναμη που θα μπορούσε να στραφεί η Ελλάδα για συμμαχία, είναι η Ρωσία. Ο Μητσοτάκης κατάφερε να κλείσει αυτήν την πόρτα οριστικά, αφήνοντας την Ελλάδα χωρίς συμμάχους μακροπρόθεσμα. Κι αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία… είμαστε εντελώς μόνοι μας! Το ΝΑΤΟ (αν υπάρχει μέχρι τότε) δεν πρόκειται να επέμβει όπως δεν επενέβη ούτε στην Κύπρο. Οι ΗΠΑ θα επέμβουν προς όφελος της Τουρκίας, δεδομένου ότι η Διοίκηση Biden διατηρεί καλές σχέσεις με την Τουρκία που δε θέλει να τις χαλάσει, άσχετα με το τι διαδίδουν τα συστημικά ΜΜΕ.

Συμπέρασμα; η «κυβέρνηση» Μητσοτάκη, δεν τα έχει κάνει μαντάρα μόνο στο εσωτερικό. Στο εξωτερικό, φρόντισε με μία κίνηση ν’ απομονώσει τη χώρα μόνο καί μόνο για να δείξει υπακοή στο υπό διάλυση ΝΑΤΟ. Αν αυτό δεν είναι ηλιθιότητα, τότε τι είναι;

Οσο για εμάς εδώ στο «κανένα ζόρι», δεν είμαστε ενάντια στην Ουκρανία. Είμαστε ενάντια στο ΝΑΤΟ και στα επεκτατικά του σχέδια. Γι’ αυτό στηρίζουμε με σύνεση τη Ρωσία, προσευχόμενοι να μην υποφέρει ο ουκρανικός λαός από τις βλακώδεις αποφάσεις της ουκρανικής κυβέρνησης η οποία υφίσταται χάρη στη στήριξη των ουκρανών νεοναζί και του ΝΑΤΟ.

https://kanenazori.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »