Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Συγγνώμη, αλλά ούτε το Novavax μας πείθει…

Περάσαμε μήνες ολόκληρους, όπου η σκληρή προπαγάνδα των ΜΜΕ της «λίστας Πέτσα» και οι στρατολογημένοι αδαείς «τηλε-ειδικοί» οι οποίοι δεν μπορούν στην πραγματικότητα να ξεχωρίσουν τη σπλήνα από την καρδιά, επέμεναν να πλασάρουν τα mRNA εμβόλια ως «ιδανικά» και ως τη «μόνη λύση». Κι αφού είδαν κι απόειδαν ότι ο μίσος πληθυσμός της χώρας δεν υποκύπτει και τόσο εύκολα – όπως νόμιζαν – σ’ εκβιασμούς και φοβέρες, είπαν να μας φέρουν και το «εμβόλιο» της Novavax, ως ένα προϊόν ΔΗΘΕΝ παλαιάς τεχνολογίας.

Είναι όμως έτσι;

Το «εμβόλιο» της Novavax, έχει κάποια κοινά στοιχεία με τα mRNA «εμβόλια». Κι αυτά είναι η χρήση πρωτεΐνης ακίδας αλλά και η χρήση νανοτεχνολογίας. Σίγουρα κάποιοι δε με πιστεύετε. Ας δούμε τι λέει στο

iatronet ο καθηγητής Κωνσταντίνος Δεμέτζος.

Ο καθηγητής κ. Δεμέτζος, είναι διευθυντής Εργαστηρίου Φαρμακευτικής Τεχνολογίας, Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), πρόεδρος Επιστημονικής Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας (ΕΦΕ) και τακτικό Μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας, Επιστημών και Τεχνών, Τάξη IV Φυσικών Επιστημών, 2021. 

Γράφει περί της τεχνολογίας του Novavax:

Η τεχνολογία με την οποία έχει αναπτυχθεί το εμβόλιο NVX-CoV2373 εναντίον του ιού SARS-CoV-2 αναφέρεται ως recombinant nanoparticle technology, δηλ. ανασυνδυασμένη νανοτεχνολογία. Το νανοεμβόλιο NVX-CoV2373, εναντίον του SARS-CoV-2 το οποίο έχει αναπτυχθεί από την εταιρεία Novavax και αναμένεται τον Φεβρουάριο του 2022 στην Ελλάδα, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η μορφοποίηση του περιλαμβάνει την πρωτεΐνη ‘ακίδα’ του ιού SARS-CoV-2 και το ανοσοενισχυτικο Matrix-MTM.  Το ανοσοενισχυτικό Matrix-MTM είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στην εταιρεία Novavax  και έχει ως δομικό συστατικό το φυσικό προϊόν σαπωνίνη (fraction extract) από το φυτό  Quillaja saponaria Molina (Βιβλ. . Li X., et al.,  2018; Chung Y.H.,et al.,  2020 ; Tian J.H., et al.,  2021). Η Novavax είναι η εταιρεία η οποία αναπτύσσει όχι μόνο ένα νανοσύστημα με αντιγονικές ιδιότητες λόγω της ύπαρξης της πρωτεΐνης ‘ακίδας’ ως μέρους του εμβολίου, αλλά επίσης ένα νανο-ανοσοενισχυτικό εμβόλιο  (NVX-CoV2373 – 0.5 mL). Το NVX-CoV2373 περιέχει ένα ανασυνδιασμένο νανοσωματίδιο (rSARS-CoV-2, ∼27.2 nm) και ένα νανο-ενισχυτικό. Η νανοπλατφόρμα δημιουργείται με αυτό-οργάνωση των συστατικών δηλ. της πρωτεΐνης ‘ακίδας’ του ιού SARS-CoVO-2, και έτσι δημιουργούνται νανο μικκυλιακές δομές (Εικόνα 3) οι οποίες ‘καθαρίζονται’ μέσα σε κύτταρα baculovirus Spodoptera fruigiperda (Sf9) (Βιβλ. Tian et al., 2020).

Πιθανή μορφολογία του εμβολίου με βάση την τεχνολογία των πρωτεϊνικών νανοσωματιδίων. (φωτό και λεζάντα: iatronet)

Η λεζάντα στην παραπάνω φωτό, είναι ακριβώς όπως τη δίνει το iatronet. Δίνουμε λίγη προσοχή στη λέξη «πιθανή»! Αυτό σημαίνει πως ΟΥΤΕ η Novavax δεν ξέρει ποια θα είναι η τελική μορφολογία του «εμβολίου». Πόσο μάλλον το τι θα μπορούσε να προκαλέσει όταν μπει στο ανθρώπινο σώμα. Δεν ξέρω ποιος θα ήθελε να ρισκάρει κάτι τέτοιο, αλλά εγώ προσωπικά, με τίποτα.

Στην αντίρρηση που φέρνουμε ως προς τα σκευάσματα αυτά, ότι δεν είναι επαρκώς μελετημένα και ότι δεν έχουν υποστεί τις απαραίτητες κλινικές μελέτες, αλλά ούτε έχουν δοκιμαστεί σε περίοδο πέντε τουλάχιστον ετών ώστε να γνωρίζουμε τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία, η απάντηση που παίρνουμε είναι: «έχει δοκιμαστεί σε προσομοίωση στον υπολογιστή»…

Για όσους δεν το γνωρίζουν λοιπόν, θα εξηγήσουμε το εξής: ΚΑΝΕΝΑΣ υπολογιστής δεν μπορεί να κάνει τέτοια προσομοίωση και να έχει επιτυχία μεγαλύτερη του 0,07%. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η προσομοίωση λαμβάνει υπ’ όψιν τις «ιδανικές συνθήκες» τις οποίες προγραμματίζει ο προγραμματιστής του. Κανείς υπολογιστής δεν έχει κάνει προσομοίωση σε 1.000.000 διαφορετικές δυσμενείς συνθήκες. Είναι πρακτικά αδύνατον.

Εκτός αυτού, ο κάθε οργανισμός έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει. Ουσιαστικά, επί της ουσίας, ούτε αυτό το εμβόλιο έχει δοκιμαστεί. Οι κλινικές μελέτες της εταιρείας, είναι ιδιαίτερα ελειπείς και λαμβάνουν υπ’ όψιν ένα μικρό δείγμα, σε «ιδανικές συνθήκες», για ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για κλινικές μελέτες που – όπως ισχυρίζεται η εταιρεία – έγιναν σε 30.000 άτομα, άνω των 18 ετών σε ΗΠΑ και Μεξικό. Ωστόσο, η κλινική αυτή μελέτη περιορίζεται μόνο στο αν το συγκεκριμένο αυτό σκεύασμα προλαμβάνει τον SARScov2 (Covid19). Δεν αναφέρει ότι γίνεται έλεγχος για ανεπιθύμητες ενέργειες ή παρενέργειες. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Αυτή η κλινική δοκιμή COVID-19 μελετά εάν το ερευνητικό εμβόλιο NVX-CoV2373 θα προλάβει τη νόσο COVID-19. Θα συγκρίνει αυτό το υποψήφιο εμβόλιο με ένα εικονικό φάρμακο, μια ουσία που δεν περιέχει πραγματικό φάρμακο.

φωτογραφία οθόνης (screenshot) από την ιστοσελίδα της Novavax

Η ίδια η εταιρεία αναφέρει ότι το σκεύασμα αυτό, έχει ολοκληρώσει τις φάσεις 1 και 2 αλλά όμως, βρίσκεται στην αρχή της φάσης 3! Ουσιαστικά, η φάση 3 της κλινικής μελέτης, θα γίνει στον πληθυσμό. Οπως ακριβώς έγινε και με τα υπόλοιπα «εμβόλια» για τον Covid19.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι:

Μετά την αξιολόγηση της ασφάλειας και της ανοσογονικότητας σε κλινικές δοκιμές Φάσης 1/2, το NVX-CoV2373 βρίσκεται επί του παρόντος σε δύο βασικές μελέτες Φάσης 3 για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας, της ασφάλειας και της ανοσογονικότητας του εμβολίου.

φωτογραφία οθόνης (screenshot) από την ιστοσελίδα της Novavax

Και πατώντας στο σύνδεσμο να δούμε την εξέλιξη των δοκιμών του σκευάσματος, συναντάμε μία έκπληξη, την οποία τα δικά μας μαθηματικά κι οι δικές μας γνώσεις, αδυνατούν να ερμηνεύσουν. Χρειαζόμαστε κάποιον να μας τα εξηγήσει…

Η μελέτη έγινε σε 30.000 εθελοντές. Ωστόσο αναφέρει ότι το σύνολο ήταν 29.960 (για 40 άτομα δε θα χαλάσουμε τις καρδιές μας τώρα), αλλά αν προσθέσουμε τα άτομα που βλέπουμε στην πάνω καρτέλα, τα βγάζουμε 15.358…

Υπάρχει κάποια εξήγηση;

Αρκεί να μη μου πείτε ότι τους υπόλοιπους 14.602 τους απήγαγαν εξωγήινοι…

Σύμφωνα με το clinicaltrials.gov το οποίο είναι ο κρατικός ιστοχώρος καταχώρησης κλινικών δοκιμών, το Novavax ξεκίνησε τις κλινικές μελέτες στις 27 Δεκεμβρίου του 2020, ενώ αναμένεται ως εκτιμώμενη ΑΡΧΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ των δοκιμών η 30η Ιουνίου του 2023, η οποία εκτιμάται και ως καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης κλινικών μελετών. Με λίγα λόγια, ΠΑΛΙ έχουμε να κάνουμε με πειραματικό σκεύασμα και ΠΑΛΙ μας θέλουν για… πειραματόζωα…

Οπως είδαμε παραπάνω, το Novavax εμπεριέχει νανοτεχνολογία. Σύμφωνα με το επίσημο αφήγημα, αυτή η νανοτεχνολογία έχει να κάνει με ενισχυτές ανοσοποιητικού απέναντι στον Covid19.

ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ότι τους πιστεύουμε και ότι είναι όντως έτσι. Αυτή η διαδικασία όμως, στην πραγματικότητα ΔΕ βοηθάει τον ανθρώπινο οργανισμό. Αντίθετα, τον κάνει να «τεμπελιάζει». Τι σημαίνει αυτό; Οτι σταδιακά ο οργανισμός θα σταματήσει να δημιουργεί αντισώματα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί από μόνος του να αμυνθεί σε κάποιο νοσογόνο παράγοντα.

Μισό λεπτό… Αυτή η αδυναμία άμυνας του οργανισμού απέναντι σε νοσογόνους παράγοντες, έχει όνομα αν θυμάμαι καλά… Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσοποιητικής Ανεπάρκειας λέγεται. Δηλαδή… AIDS/HIV!!!

Ευχαριστώ πολύ, δε θα πάρω! Προτιμώ να δημιουργεί μόνος του ο οργανισμός μου αντισώματα…

Η μετοχή της Novavax «έκλεισε» εχθές (17 Φεβρουαρίου 2022) στα 83,44$, σημειώνοντας πτώση 3,59% παρά την αρχική αυξητική τάση

Από την άλλη τίθεται το ερώτημα: η νανοτεχνολογία που αναφέρει η εταιρεία, είναι όντως αυτή; Μήπως υπάρχει κάτι άλλο; Αν ναι, τι είναι αυτό;

Είμαι καχύποπτος; Χμμμ!!! Με έκαναν καχύποπτο!

Γι’ αυτούς τους λόγους αλλά και για άλλους αρκετούς ακόμη… συγγνώμη, αλλά ούτε το Novavax μας πείθει. Εσείς που το προτείνετε με τόση χαρά, καν’ τε το στον εαυτό σας και στα παιδιά σας! Οχι σ’ εμάς! Οχι στα δικά μας παιδιά! 

https://kanenazori.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »