Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

ΠΑΡΟΧΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΜΕ 97 ΚΟΡΕΣΜΟ …ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ !!! Αδύνατον να το πιστέψει κανείς… Δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει Παραμένει η κυρία Δήμητρα στο Θριάσιο στα κόβιντ… Ένα Θριάσιο που έχει μετατραπεί για τις ανάγκες της διατήρησης της “νοσηλείας κόβιντ” σε …ψυχιατρείο !!

 Screenshot_646

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Πραγματικά. Μερικές φορές πραγματικά αδυνατώ και εγώ ο ίδιος να πιστέψω αυτά που ακούω και διαβάζω για αυτά που συμβαίνουν στα νοσοκομεία.

Και το Θριάσιο δεν είναι το όποιο κι όποιο νοσοκομείο. Θα θυμηθείτε λίγο αργότερα την απίστευτη παραδοχή που είχε κάνει τον Μάιο του 2020 ο διοικητής του Θριασίου σε μήνυσή του και κατά της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ (ο …χασοδίκης περιέργως κατάφερε να αρχειοθετηθεί η μήνυση ως προς την εφημερίδα). Όπως είχα γράψει όταν είχα πάρει τη μήνυση αυτή στα χέρια μου, ο διοικητής του Θριασίου, αν γνώριζε τον Μάιο του 2020 ότι η οργάνωση θα με έβρισκε μπροστά της στην πορεία της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους, ούτε που θα το σκεφτόταν να καταθέσει τέτοια μήνυση, ή τουλάχιστον δεν θα είχε κάνει σε αυτή την τρομακτική παραδοχή, την οποία θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν και να μάθουν οι νεότεροι και να θυμηθούν οι παλαιότεροι.

Εσείς τι πιστεύετε; Ότι ο διοικητής αυτός δεν θα ήταν ένας από τους δεκάδες μάρτυρες που θα ζητούσα από το δικαστήριο να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις, αυτός για την παραδοχή στη μήνυσή του, στην οποία εμπλέκει τον Ε.Ο..Δ.Υ. και το “πρωτόκολλό” του που εφαρμόζεται στα κολαστήρια; “Πρωτόκολλο” που ακούμε μήνες τώρα αλλά ποτέ δεν βλέπουμε.  Και δεν θα ζητούσα να κληθούν οι πρώην και

νυν πρόεδροι του Ε.Ο.Δ.Υ.; Να προσκομίσουν το περιβόητο αυτό “πρωτόκολλο” του Ε.Ο.Δ..Υ.;

Σύμφωνα με το οποίο π.χ., εκτός από τα της παραδοχής στη μήνυση του διοικητή του Θριασίου, οι ασθενείς κόβιντ πρέπει να είναι “στεγνοί” (Δημήτρης Βελισσάρης / Πανεπιστημιακό Ρίου / Θάνατος Γιώργου Βαρασιά), όταν διαγιγνώσκονται θετικοί μπαίνει κατευθείαν οξυγόνο ανεξαρτήτως κορεσμού (Νίκος Καπραβέλος / Παπανικολάου) ή ενώ δεν είναι ακόμη για διασωλήνωση, οι γιατροί τους λένε ότι μπορεί να διασωληνωθούν (και πάλι Νίκος Καπραβέλος);

Και ούτω καθεξής.

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί αυτή η δίκη δεν ήταν για να γίνει στις 14 Ιανουαρίου και ούτε σκοπεύουν να την κάνουν στις 4 Μαΐου;

Γιατί δεν είναι μόνο οι μάρτυρες που δεν γνωρίζετε ακόμα, και κάθε μέρα αυξάνεται ο αριθμός τους, ανεμβολίαστοι και εμβολιασμένοι υγειονομικοί, ελάχιστα αποσπάσματα από τις μαρτυρίες των οποίων έχω αρχίσει να δημοσιοποιώ, προκαλώντας τρόμο στην οργάνωση. Δεν είναι μόνο οι επιστήμονες και οι πραγματικά ειδικοί που θα καταθέσουν. Δεν είναι μόνο το αποδεικτικό υλικό που δεν έχω δημοσιοποιήσει. Δεν είναι μόνο οι δεκάδες μάρτυρες από όλη τη χώρα που θα επιβεβαιώσουν το πρωτόκολλο του θανάτου και της απάτης, εντός και εκτός των νοσοκομείων. Ανθρώπους που άλλους έχετε γνωρίσει και άλλους όχι.

Είναι και όλος αυτός ο τεράστιος όγκος των περιστατικών, επωνύμων καταγγελιών και μαρτυριών, και των αποδεικτικών στοιχείων, που βέβαιον είναι ότι δεν θυμάστε ούτε και εσείς που με παρακολουθείτε από την πρώτη μέρα.

Πάμε πάλι στο Θριάσιο. Το οποίο για τις ανάγκες της παράτασης της “νοσηλείας κόβιντ” της κυρίας Δήμητρας, έχει μετατραπεί σε …ψυχιατρείο.

ΕΔΩ η προηγούμενη δημοσίευση.

Καμία σχέση με τον κόβιντ η νοσηλεία της κυρίας Δήμητρας, ο …ψυχίατρος όμως τελικά την επισκέφτηκε. Και της άλλαξε την φαρμακευτική αγωγή. Και όλο αυτό πρέπει να γίνει στην κλινική …κόβιντ. Πολύ λογικά πράγματα. Απολύτως φυσιολογικά.

Και τι κάνουν για να δικαιολογήσουν και λίγο την παραμονή της κυρίας Δήμητρας στην κλινική κόβιντ;

Κάθεστε; Αν και το διαβάσατε στον τίτλο.

Ναι, λοιπόν. Της δίνουν οξυγόνο ενώ έχει κορεσμό 97.

Γιατί;

Η απάντηση;

Προληπτικά !!

Οξυγόνο προληπτικά !!

Να το ξέρουμε βρε αδελφέ και εμείς από εδώ και στο εξής, και να βάζουμε λίγο οξυγόνο το πρωί πριν αρχίσει η μέρα. Έτσι προληπτικά.

Απίστευτα πράγματα, κι όμως οι τσαρλατάνοι είναι στην από εδώ πλευρά.

Δεν θα γίνει άλλο ανεκτή όμως αυτή η κατάσταση. Γιατί όπου να ‘ναι θα έχουμε ενημέρωση για κανα μικρόβιο που θα κολλήσει η κυρία Δήμητρα εκεί μέσα που την κρατάνε, και θα τρέχουμε.

Και δεν έχει σημασία ότι σύντομα θα τρέχει το Θριάσιο για αυτά που κάνει και την έκθεση της κυρίας Δήμητρας στα μικρόβια μέσα στο νοσοκομείο, εκεί στα κόβιντ που την έχουν ή την έκθεσή της στον …κόβιντ, καθώς το τοπίο γύρω από την “θετική” διάγνωσή της είναι πολύ θολό.

Σημασία έχει να φύγει η κυρία Δήμητρα για να γλιτώσει.

Οπότε αύριο αναλαμβάνω δράση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »