Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Το ΝΑΤΟ επιστρατεύει τους Anonymous – Το απόλυτο ξεσκέπασμα της έμμισθης «Λεγεώνας» (video)

Οταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά η οργάνωση Anonymous, πολλοί ήταν εκείνοι που είδαν στη μάσκα από το «V for Vendetta» μία οργάνωση που θα μπορούσε να χτυπήσει τη διαφθορά και τις κυβερνήσεις. Σύντομα όμως, κάποιοι από εμάς, καταλάβαμε ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για έμμισθους προβοκάτορες.

Κάτι οι κινήσεις τους, κάτι οι δηλώσεις τους και κάτι η υπερβολική διαφήμιση από τα συστημικά ΜΜΕ, ήταν οι ενδείξεις που μας οδήγησαν στο ν’ αμφισβητήσουμε τις… «αγνές προθέσεις» των Anonymous.

Το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της «πανδημίας» οι Anonymous είχαν εξαφανιστεί, ενίσχυσε ακόμα περισσότερο την αμφισβήτηση που είχαμε απέναντί τους. Εξαφανισμένοι είναι και τόσους μήνες που τα «εμβόλια» του θανάτου σκοτώνουν τους ανθρώπους σαν τις μύγες.

Τώρα όμως, μας έστειλαν και την απόδειξη ότι οι Anonymous δουλεύουν για τη CIA. Δεν αποκλείεται να είναι και υπάλληλοι της CIA οι οποίοι έχουν αναλάβει το ρόλο των τιμωρών hackers.

Κι ενώ τόσους μήνες οι «υπερασπιστές της ανθρωπότητας» ήταν εξαφανισμένοι στα σοβαρά θέματα που απασχολούσαν τον πλανήτη, θυμήθηκαν να εμφανιστούν τώρα, προκειμένου ν’ απειλήσουν τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Το βίντεο που δημιούργησαν, είναι γεμάτο με τα ψέμματα και την προπαγάνδα που κάνουν τα συστημικά ΜΜΕ. Μιλάει για

«νεκρούς αμάχους» που ΜΟΝΟ τα συστημικά ΜΜΕ «είδαν»! Α! Ναι! Κι οι Anonymous! Εμφανίζουν έναν τίτλο μίας ιστοσελίδας της οποίας κρύβουν το όνομα, αλλά εμείς ψάξαμε και τον βρήκαμε:

Ο τίτλος του άρθρου είναι:

«Εξέχοντες Ρώσοι συμμετέχουν στις διαδηλώσεις κατά του πολέμου στην Ουκρανία εν μέσω 1.800 συλλήψεων»

Το άρθρο προέρχεται από τη ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ «The Guardian» αλλά προσπαθούν να το κρύψουν, για ευνόητους λόγους. Δείτε φωτό:

Στο βίντεο επίσης αναφέρουν ότι «έριξαν» ρωσικές ιστοσελίδες. Αυτό είναι ψέμμα! Γιατί;

Πρώτον: Κάθε φορά που οι Anonymous «ρίχνουν» μία ιστοσελίδα, φροντίζουν ν’ ανεβάζουν και στιγμιότυπο οθόνης (screenshot) της ιστοσελίδας που έριξαν. Αυτήν τη φορά όμως, δε δείχνουν τέτοιο στιγμιότυπο. Αρκούνται μόνο να δείξουν αναρτήσεις από την ιστοσελίδα τους.

Δεύτερον: όσο κι αν ψάξαμε στο διαδίκτυο, δε βρήκαμε καμία (επίσημη ή ανεπίσημη) αναφορά για ρωσικές ιστοσελίδες που να έχουν πέσει.

Στη συνέχεια, απειλούν τον Πούτιν ότι θα χακάρουν κυβερνητικές ιστοσελίδες… Κι εδώ είναι που κλαίμε από τα γέλια…

Οπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα «Quartz», ανάμεσα στα χτυπήματα που σκοπεύει να πραγματοποιήσει ο Biden κατά της Ρωσίας, είναι οι κυβερνοεπιθέσεις (Hello Anonymous!!!!). Ομως, η Ρωσία είναι ήδη προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο, αφού έχει δημιουργήσει το δικό της διαδίκτυο, ξεφεύγοντας από τα πλαίσια και τους περιορισμούς του «www».

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει:

«Όμως η Ρωσία προετοιμάζεται ακριβώς για τέτοιου είδους ενδεχόμενα εδώ και μισή δεκαετία. Το 2019, ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε έναν νόμο για το κυρίαρχο διαδίκτυο, ο οποίος δίνει στη ρωσική κυβέρνηση μεγαλύτερο έλεγχο στο περιεχόμενο του διαδικτύου, αλλά και για την αντιμετώπιση των απειλών κατά της σταθερότητας και της ασφάλειας του διαδικτύου στη χώρα. Σε τρεις περιπτώσεις, με πιο πρόσφατη το περασμένο καλοκαίρι, η Ρωσία αποσυνδέθηκε από το διαδίκτυο, ώστε να μπορέσει να πραγματοποιήσει δοκιμές στο Runet, ένα τοπικό δίκτυο που έχει σχεδιαστεί για να αναλαμβάνει να εξυπηρετεί ιστοσελίδες σε περίπτωση κυβερνοεπίθεσης ή σκόπιμης διακοπής λειτουργίας, δήλωσε η Κάρεν Καζάριν, διευθύντρια του Ινστιτούτου Έρευνας Διαδικτύου στη Μόσχα.»

Σε μία από τις εικόνες δείχνουν μία πολυκατοικία που χτυπήθηκε από ρουκέτα, την οποία εμμέσως αποδίδουν στο ρωσικό στρατό. Κατά «σύμπτωση» πρόκειται για ρουκέτα που ξέφυγε κατά λάθος από ουκρανούς νεοναζί και χτύπησε αμάχους.

Οπως καταλαβαίνουμε, το ΝΑΤΟ έχει στριμωχτεί άσχημα και εξαπολύει τζούφιες απειλές κατά της Ρωσίας! Και στο παιχνίδι μπήκαν κι οι έμμισθοι Anonymous, περισσότερο για πρόκληση εντυπώσεων.

Δείτε το βίντεο όπου οι Anonymous πλέον ξεσκεπάζονται και δείχνουν ξεκάθαρα ότι είναι απλώς άλλο ένα όργανο της ΝΤΠ:

Εμείς, να ευχαριστήσουμε θερμά τον καλό μας φίλο «Αυτόλυκο» που μας έστειλε το πρωτότυπο βίντεο…

Απορία: Να περιμένουμε κι εμείς άρα γε χτύπημα των Anonymous – CIA επειδή είχαμε το θράσος ν’ αποκαλύψουμε το ποιοι είναι; Ιδωμεν!!!

https://kanenazori.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »