Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Η νεοταξική λύσσα της υποχρεωτικότητας είναι ο πόλεμος για το σώμα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

η νεοταξική λύσσα της υποχρεωτικότητας είναι ο πόλεμος για το σώμα
… η ιατρική πράξη που επιβάλλεται υποχρεωτικά σημαίνει πρώτιστα ότι το άτομο δεν είναι ελεύθερο, γιατί ένα ελεύθερο άτομο έχει λόγο για το σώμα του και το ορίζει αποκλειστικά αυτό. Η υποχρεωτικότητα σημαίνει μία ανώμαλη κατάσταση όπου έχει καταργηθεί η δημοκρατία και έχει επιβληθεί ένα καθεστώς αιχμαλωσίας και ομηρίας όπου το άτομο δεν μπορεί να εξασκήσει το υπέρτατο δικαίωμά του: τη κυριαρχία και ιδιοκτησία του σώματος, που είναι η βάση της ύπαρξης, της υγείας, της ζωής.

Η υποχρεωτικότητα δηλαδή είναι η εγκαθίδρυση δικτατορίας και μάλιστα με δόλιο τρόπο
ως δήθεν προστασία της υγείας. Είναι η ύπουλη εισβολή και κατάκτηση του σώματός του ατόμου ώστε κατόπιν αυτό να γίνει υποχείριο του καθεστώτος και έρμαιο των διαθέσεων του.

Αυτός είναι ο απόλυτος στόχος πίσω από την εξαπόλυση της ψευδο-πανδημίας: το άτομο να μην έχει δικαίωμα και τη δικαιοδοσία στο σώμα του. Οι νεοταξίτες με ύπουλο και δόλιο τρόπο θέλουν να μας εξαπατήσουν και να μας παραπλανήσουν να τους εκχωρήσουμε το υπέρτατο ατομικό αγαθό εν ζωή.

Η υποχρεωτικότητα είναι η απαίτηση για γη και ύδωρ, είναι υποτέλεια, και τελικά είναι η εξάλειψη του ανθρώπινου είδους. Είναι η νίκη των νεοταξιτών μισανθρώπων και η ήττα και η πανωλεθρία του ελεύθερου ανθρώπου. Είναι ο μονόδρομος για να επιτύχουν την ατζέντα του αποπληθυσμού που με κάθε ευκαιρία προκλητικά δηλώνουν.

Γι’ αυτό η υποχρεωτικότητα προωθείται με τέτοια λύσσα και

έχει καταντήσει να είναι η αρρώστια και η ψυχασθένεια των νεοταξιτών. Επιζητούν το μέγιστο, το απόλυτο κακό για μας και είναι αδίστακτοι.

Εδώ θα πρέπει και οι τελευταίοι ρομαντικοί να βγουν από την αυταπάτη ότι υπάρχει έστω και μία στο εκατομμύριο πιθανότητα το νεοταξικό καθεστώς να έχει την καλή πρόθεση να προστατέψει την υγεία μας. Επί δεκαετίες για όποιον βλέπει καθαρά είναι δεδομένο ότι το καθεστώς είναι απόλυτα εχθρικό προς εμάς. Και αυτό γιατί το καθεστώς δεν έχει φίλους, έχει μόνο συμφέροντα και πάνω από όλα το συμφέρον να διατηρηθεί σε μία παρασιτική εξουσία εις βάρος μας.

Κάνοντας λοιπόν το μέχρι τώρα απολογισμό της εκστρατείας των νεοταξιτών εναντίον μας βλέπουμε ότι μας έχουν αιφνιδιάσει και ότι έχουμε υποστεί μία τεράστια ήττα με την αποδοχή μάσκας, τεστ και εμ-βολίων σε ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού.

Αυτό πρέπει να αντιστραφεί άμεσα γιατί η υποχρεωτικότητα είναι κόντρα στη λογική και στο δίκαιο. Και πρέπει να επανέλθουμε στην πρότερη κατάσταση, δηλαδή στο κατοχυρωμένο δικαίωμα της ενημερωμένης συναίνεσης (informed consent) πριν από οποιαδήποτε ιατρική πράξη.

Δεν έχουμε άλλη επιλογή αν θέλουμε να συνεχίσει να υπάρχει το ανθρώπινο είδος. Το σώμα είναι άβατο, ανήκει αποκλειστικά στο άτομο και δεν μπορεί να είναι ιδιοκτησία κανενός καθεστώτος με καμία δικαιολογία ή πρόσχημα.

Επομένως για εμάς η συντριβή της υποχρεωτικότητας είναι ο απαράβατος όρος για να παραμείνουμε ελεύθεροι γιατί σε διαφορετική περίπτωση η άλωση του σώματος από το καθεστώς ισοδυναμεί ουσιαστικά με θανατική ποινή δια της ευθανασίας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »