Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Το αφήγημα έχει καταρρεύσει

Vasileios Syranastasis

Εδώ και πολλούς μήνες.

Το αφήγημα για ανοσία της αγέλης έχει καταρρεύσει.
Το αφήγημα για τείχος προστασίας έχει καταρρεύσει.
Το αφήγημα πως το μπόλιασμα είναι κοινωνική ευθύνη έχει καταρρεύσει.

Το αφήγημα πως το μπόλιασμα του Α προστατεύει τον Β έχει καταρρεύσει.
Το αφήγημα πως το μπόλιασμα εμποδίζει τη μόλυνση και μετάδοση έχει καταρρεύσει.
Το αφήγημα πως το μπόλιασμα εμποδίζει την κορονοασθένεια και την κορονονοσηλεία έχει καταρρεύσει.

Το αφήγημα πως το μπόλιασμα εμποδίζει τον κορονοθανατο έχει καταρρεύσει.
Το αφήγημα πως το μπόλιασμα είναι αναγκαίο για τη "Δημόσια Υγεία" έχει καταρρεύσει.
Το αφήγημα πως τα μέτρα προστατεύουν την "Δημόσια Υγεία" έχει καταρρεύσει.

Το αφήγημα των μεταλλάξεων έχει καταντήσει το παραμύθι με το κακό λύκο και τα 3 γουρουνάκια.
Το αφήγημα πως η εξουσία θέλει να σώσει έστω και μια ζωή έχει καταρρεύσει συθέμελα.
Το αφήγημα πως το σύστημα υγείας είναι επαρκές αλλά και ενισχύθηκε έχει επίσης καταρρεύσει συθέμελα.

Τα αφηγήματα πως εδώ κολλάει, εκεί δεν κολλάει, έτσι κολλαει, αλλιώς δεν κολλάει, με μια δόση με δύο δόσεις με τρεις δόσεις και κολλάει και δεν κολλάει, έχουν καταντήσει κρύα ανέκδοτα.
Το αφήγημα πως ο Φαντομας ιός έχει σκοτώσει και εξαφανίσει καμία πενηνταριά ιούς και βακτήρια που σχετίζονται με λοιμώξεις του αναπνευστικού πλέον είναι το αφήγημα της επίπεδης Γης.
Το αφήγημα πως είναι το ίδιο ο θάνατος ΜΕ τον φαντομα ιό και ο θάνατος ΑΠΟ τον φαντομα ιό είναι κάτι που το πιστεύουν μόνο φοβισμένοι μικροβιοφοβικοι.

Το αφήγημα πως αν ασθενήσεις ή πεθάνεις ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑ απο κάποια δόση είναι ένα ΤΥΧΑΙΟ γεγονός έχει αποδείξει πως η συγκάλυψη της επιβλαβούς επίδρασης των 💉💉💉είναι πλέον συστηματική και μαφιόζικης πρακτικής.
Το αφήγημα πως αν πας για ψάρεμα θέτεις σε κίνδυνο την "δημόσια υγεία" άρα είσαι εγκληματίας ήταν απλά ένα εισπρακτικό μέσο.
Θα μπορούσε να γράψω πολλά αφηγήματα, αλλά νομίζω το νόημα είναι ευκολονόητο.

Και όμως ακόμα η πλειοψηφία υπακούει τυφλά στα ΨΕΥΔΗ, στην ΠΑΡΑΝΟΙΑ και σε ότι μέτρα και εξαναγκασμούς, αδιαμφισβήτητα την ΒΛΑΠΤΟΥΝ και σωματικά και ψυχικά και υλικά και κοινωνικά και αδιαφορεί πλήρως όχι μόνο για την αλγεινη πραγματικότητα, αλλα και για τον συνάνθρωπο και για το μέλλον και τη ζωή των ίδιων των παιδιών της και και και και

Και αδιαμφισβήτητα είναι ευκολονόητο πως κάτι πολύ αρρωστημένο συμβαίνει στο Κουλισταν και σε άλλα Κουλισταν και αν δεν πολεμήσουμε ΟΛΟΙ μαζί τις εγκληματικές ενέργειες που συνεχίζονται σε υπερβολικά παρανοϊκό και φασιστικό βαθμό πλέον (γιατί πολλά από τα αφηγήματα είναι κυριολεκτικά εγκληματικές ενέργειες) οι βλάβες σε ανθρώπινες ζωές, στην κοινωνία, στη δημοκρατία, στην ελευθερία στην ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη θα είναι ολοκληρωτικές και μόνιμες και τα παιδιά μας δεν θα έχουν ούτε ούτε μέλλον, ούτε καν θα ζούνε όπως αρμόζει σε ελεύθερα νοήμων όντα που δεν συναινούν στον ΒΙΑΣΜΟ τους και την υποβάθμιση τους σε αντικείμενα προς σκαναρισμα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »