Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

ΠΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΡΟΥΦΟ !! Η 47ΧΡΟΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΑ ΜΕ 100% ΑΝΑΠΗΡΙΑ – ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΠΟ Η ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΤΑΞΥ 96 ΚΑΙ 98 – ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ, ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΘΩ ΟΛΑ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ, ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΡΘΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ, 100% ΑΝΑΓΚΗ ΟΠΩΣ Η ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΗΣ, ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ !! ΕΤΣΙ, ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ !! Ή ΜΗΠΩΣ, “ΠΡΕΠΕΙ” ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ…;

 IMG_0033

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Ούτε που θυμάμαι αυτή τη στιγμή πόσους συνανθρώπους μου με ειδικές ανάγκες έχω προσπαθήσει να βοηθήσω. Ο Αουρέλ ήταν η προτελευταία περίπτωση, η κυρία Δήμητρα στο Θριάσιο η τελευταία.

Και τώρα η Αναστασία. 47 χρονών, 100% αναπηρία.

Τα πράγματα είναι αρκετά μπερδεμένα με τον κόβιντ, τα διαβάζετε και στα μηνύματα με την ανιψιά.

Αυτό όμως που ξεπερνά πλέον κάθε φαντασία είναι η εμμονή των νοσοκομείων να εφαρμόζουν κατά γράμμα το πρωτόκολλο της απάτης. Το σκηνικό αυτό δηλαδή της πλήρους απομόνωσης των ασθενών από τους συγγενείς τους, ώστε να αποκοπεί κάθε επικοινωνία μεταξύ τους και να καταρρακώνεται η ψυχολογία των ασθενών. Γιατί ο ιός είναι φονικός και δεν πρέπει να είναι μαζί τους οι άνθρωποί τους, γιατί κινδυνεύουν οι ίδιοι από τον ιό, ενώ αν κολλήσουν θα τον σκορπίσουν σε όλη την επικράτεια.

Φυσικά, αυτό δεν εμπόδισε τον κ. Μιχαηλίδη, τον διευθυντή της Β΄ Παθολογικής του Γεννηματά της Αθήνας, να μπει στο δωμάτιο της Δώρας Αγριδιώτη χωρίς μάσκα, να αρπάξει με γυμνά χέρια το κινητό της από τα χέρια της και να τσακωθεί με τον σύντροφό της, τον Σταύρο Καρδάση, κολλώντας το γεμάτο με τον φονικό ιό κινητό της στο αυτί του και στο στόμα του.

Ούτε εμπόδισε τους γιατρούς στο “Αγία Όλγα”, αφού

προηγουμένως είχαν απαγορεύσει λόγω του φονικού ιού στην κόρη Κατερίνα να δει έστω για λίγα λεπτά, έστω με στολή αστροναύτη, τον πατέρα της Γιώργο Βιόπουλο για να του ανεβάσει τη ψυχολογία, να της δώσουν φεύγοντας, με γυμνά χέρια, τα γεμάτα με τον φονικό ιό ρούχα του πατέρα της να τα πλύνει στο σπίτι.

Αυτό γενικά δεν εμποδίζει τα νοσοκομεία αναφοράς να παραδίδουν στους συγγενείς των νεκρών τα γεμάτα με τον φονικό ιό προσωπικά αντικείμενά τους, αλλά εν συνεχεία ο νεκρός αυτός να μπαίνει σε σακούλα, μην τυχόν και η σορός προκαλέσει με την …υπερμεταδοτικότητά του …έκρηξη κρουσμάτων. Αφήστε που για τον σκοπό αυτό έστησαν και το σκηνικό των τάφων “ειδικού σκοπού”, ώστε να αποτρέψουν τη μετάδοση του ιού από τον νεκρό κόβιντ σε κανέναν νεκρό από τροχαίο, ας πούμε, και χρειαστεί ο νεκρός αυτός να διασωληνωθεί και να πεθάνει δεύτερη φορά.

Και να πάει στο διάολο η απαγόρευση αυτή γενικά, αλλά ειδικά σε περιπτώσεις όπως της Αναστασίας, η οποία έχει απόλυτη ανάγκη την συνεχή παρουσία της αδελφής της δίπλα της, αλλιώς, πάει χαμένη, ούτε εκεί;

Μήπως όμως, “πρέπει” να πάει χαμένη…;

Κύριε διοικητά του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, μήπως είναι ώρα να δείξετε επιτέλους ένα άλλο πρόσωπο…;

Υ.Γ. Εννοείται ότι αν ήταν ανεμβολίαστη, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.

Εννοείται…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »