Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Κλείνουν τα στόματα της «διεθνούς των παιδεραστών»: Συνεργάτης του Επστάιν κρεμασμένος στο κελί του

Ένας Γάλλος πράκτορας μοντέλων και πρώην συνεργάτης του νεκρού πλέον αμερικανού παιδεραστή Τζέφρι Έπσταϊν, βρέθηκε νεκρός στο κελί του στη φυλακή στο Παρίσι.

Jean Luc Brunel

Ο Jean-Luc Brunel (Δεξιά στην φωτογραφία ) βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του στη φυλακή La Santé το πρωί του Σαββάτου, όπως μεταδίδουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης.
Βρισκόταν υπό κράτηση από τότε που τέθηκε υπό επίσημη έρευνα το 2020, κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό ανηλίκων ηλικίας μεταξύ 15 και 18 ετών στη Γαλλία.

Ο κ. Brunel είχε αρνηθεί οποιαδήποτε ενοχή. Διέθετε όμως κι αυτός όλα τα στοιχεία για την εμπλοκή κορυφαίων πολιτικών και άλλων ισχυρών στο κύκλωμα παιδεραστίας που διηύθυνε ο Επστάιν.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του.

Ο κ. Brunel συνίδρυσε το

γαλλικό πρακτορείο μοντέλων Karin Models το 1977 και το MC2 Model Management στις ΗΠΑ με χρηματοδότηση από τον Epstein.
Ο Τζέφρι Έπσταϊν βρέθηκε και αυτός απαγχονισμένος σε φυλακή της Νέας Υόρκης το 2019, καθώς περίμενε τη δίκη του για τους ισχυρισμούς ότι διηύθυνε δίκτυο χρησιμοποιώντας ανήλικα κορίτσια για σεξ. Τα στοιχεία που διέθετε για την εμπλοκή υπεράνω υποψίας πανίσχυρων πολιτικών που βίαζαν μικρά κορίτσια, φαίνεται ότι οδήγησε κάποιος να το κλείσουν το στόμα σε μία πρωτοφανή επιχείρηση μέσα στις φυλακές. Ακόμα και οι κάμερες των φυλακών είχαν σταματήσει να λειτουργούν την ώρα που ο Επστάιν βρέθηκε κρεμασμένος.

Ο Brunel συνελήφθη στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle του Παρισιού τον Νοέμβριο του 2019 καθώς ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε πτήση για τη Σενεγάλη. Εντέλει, είχε κι αυτός την κατάληξη του Επστάιν, με τους πολιτικούς που κρύβονται πίσω από το δίκτυο παιδεραστών να γλιτώνουν τις αποκαλύψεις…

Πηγή: newsbreak.gr

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ