Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

MATINA ΠΑΓΩΝΗ: “ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ! “ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ – ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ” ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙΤΕ Κ Α Ι ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, ΚΥΡΙΑ ΠΑΓΩΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΜΟΥ ΤΗΣ 19ης ΙΟΥΛΙΟΥ !! ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΦΑΡΙ ΣΤΙΣ ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΕ ΚΟΒΙΝΤ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΚΟΛΑΣΗΡΙΩΝ ΟΠΟΥ “ΤΣΙΜΠΑΝΕ” ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΟΒΙΝΤ ΜΕ ΨΕΥΔΗ Ή ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ “ΘΕΤΙΚΑ” ΤΕΣΤ !!

 pagoni81021

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Πληθαίνει η λίστα των στοιχείων και των ερωτημάτων που θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις και απαντήσεις οι “ειδικοί” της εγκληματικής οργάνωσης, κατ’ αρχήν με την ιδιότητα του μάρτυρα και στη συνέχεια με αυτή του υπόπτου για συμμετοχή στην οργάνωση της οποίας αρχηγός είναι ο αρχιεκτελεστής Κυριάκος Μητσοτάκης.

https://www.msn.com/el-gr/video/deltia-eidiseon/%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%8D%CE%BF%CF%85%CE%BD/vi-AATTlbX?ocid=msedgntp

Η Ματίνα Παγώνη, συνεχίζοντας την προπαγάνδα για τα εμβόλια, ισχυρίστηκε χθες ότι ενώ υπάρχει “αποκλιμάκωση” της “πανδημίας” που κατασκευάστηκε με την ομολογημένη σε μεγάλο βαθμό λίστα της απάτης του Ε.Ο.Δ.Υ. οι ανεμβολίαστοι “εξακολουθούν να “κινδυνεύουν”, γιατί είναι αυτοί που “κάνουν τις εισαγωγές στα νοσοκομεία”, και ότι αυτοί (οι “ειδικοί”) “έχουν τα στοιχεία”. Αυτά δηλαδή που

“αποδεικνύουν” τον ισχυρισμό της ότι οι ανεμβολίαστοι είναι αυτοί που “κάνουν τις εισαγωγές” στις κλινικές Covid-19.

Και όπως πάντα έκανε η Ματίνα Παγώνη με όλους τους σχετικούς επιβεβαιωτικούς και ενισχυτικούς της απάτης ισχυρισμούς της, έτσι και τώρα τα “στοιχεία” αυτά τα κράτησε για τον εαυτό της. Όπως έκανε με τις “μελέτες” που επικαλείτο κάθε φορά, από τις οποίες μόνο εκείνη τη μελέτη της Σιγκαπούρης ανέφερε, επιχειρώντας τότε να αποδείξει ότι υπάρχουν μελέτες που αποδεικνύουν ότι η χρήση μάσκας από τα παιδιά είναι ακίνδυνη, η οποία μελέτη, εκτός του ότι ήταν αστεία, ήταν και παλιά (είχε δημοσιευτεί εννέα τότε μήνες πριν), ενώ η Ματίνα Παγώνη την είχε παρουσιάσει ως μελέτη “της προηγούμενης εβδομάδας” (Σεπτέμβριος 2020).

Θα κληθεί λοιπόν η κυρία Παγώνη να καταθέσει τα στοιχεία αυτά για να αποδείξει τον ισχυρισμό της (“εμείς έχουμε τα στοιχεία”), ο οποίος όμως θα αποδειχθεί κατά πόσο είναι αληθής και με τον πολύ απλό τρόπο της διασταύρωσης των στοιχείων των ασθενών που έχουν κάνει τις εισαγωγές στα κόβιντ, με τους Α.Μ.Κ.Α. τους.

Θα κληθεί όμως να καταθέσει και τι γνωρίζει για το σαφάρι που γίνεται όλες αυτές τις μέρες στις άσχετες με κόβιντ κλινικές στα κολαστήρια, όπου “τσιμπάνε” καθημερινά ανεμβολίαστους ασθενείς που νοσηλεύονται για άσχετες με κόβιντ αιτίες, και με ψεύτικα ή ανύπαρκτα “θετικά” τεστ μεταφέρονται στις κλινικές Covid-19, για να μπορεί να βγαίνει η κάθε Παγώνη στα κανάλια και να τρομοκρατεί τους πολίτες για τον “κίνδυνο” που διατρέχουν ακόμα οι ανεμβολίαστοι πολίτες.

Κάτι που θα έκανε δηλαδή ΚΑΙ η Ματίνα Παγώνη στη δίκη του αιώνα, ώστε ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ την ανέβαλαν άρον άρον στις 14 Ιανουαρίου. Για να την κάνω όμως εγώ από τότε στην πράξη καθημερινά, κλιμακώνοντας την τελική επίθεσή μου.

Ώστε ό,τι και να κάνουν την 4η Μαΐου (σίγουρα πάντως όχι τη δίκη), εγώ μέχρι τότε θα τους έχω “δικάσει” και “καταδικάσει”…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.