Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

H επικεφαλής για το Blockchain απο το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, θα ηγηθεί του Συμβουλίου Κρυπτονομισμάτων για την Καινοτομία

Ο Fred Ehrsam, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του «Συμβουλίου Κρυπτονομισμάτων για την Καινοτομία» (CCI),  αναφέρθηκε στη «βαθιά γνώση των κρυπτονομισμάτων» του στελέχους του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (World Economic Forum / WEF), πέραν της εμπειρίας της με συνεργασίες με κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο.




31/12/2022
Η Sheila Warren, επικεφαλής της τεχνολογίας Blockchain και κατανεμημένων μητρώων στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, θα αναλάβει τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου του «Συμβουλίου Κρυπτονομισμάτων για την Καινοτομία» (Council for Innovation, ή CCI) , αρχής γενομένης από τον Φεβρουάριο.
***
***
Σε ανακοίνωσης του την Δευτέρα, το CCI δήλωσε ότι από την Τετάρτη, η Warren θα ηγηθεί της συμμαχίας των φιλικών προς τα κρυπτονομίσματα επιχειρήσεων, με στόχο την υποστήριξη των νομοθετών σχετικά με τη ρύθμιση των κρυπτονομισμάτων και του Blockchain. Ο Fred Ehrsam μέλος του διοικητικού συμβουλίου του CCI και συνιδρυτής του Coinbase, αναφέρθηκε στη «βαθιά γνώση των κρυπτονομισμάτων» του στελέχους του WEF, περαν της εμπειρίας της με συνεργασίες με κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο.
***
***
«Το οικοσύστημα των κρυπτονομισμάτων είναι έτοιμο να προσφέρει οικονομική ανάπτυξη μεγάλης κλίμακας, να ενδυναμώσει τις κοινότητες και να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Warren.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα προωθήσω την αποστολή του CCI για την υλοποίηση του μετασχηματιστικού δυναμικού των κρυπτονομισμάτων μέσω της εκπαίδευσης και της υποστήριξης για ένα υπεύθυνο, προοδευτικό, παγκόσμιο, πολιτικό περιβάλλον, που θα διασφαλίσει ότι τα οφέλη των κρυπτονομισμάτων θα είναι προσβάσιμα σε όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από τα τρέχοντα οικονομικά τους προνόμια.»
***
***
Το CCI ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2021 και περιλαμβάνει υποστηρικτές όπως οι Coinbase, Fidelity Digital Assets, Paradigm, Ribbit Capital, Andreessen Horowitz και Block - πρώην Square. Τον Ιούλιο, η ομάδα φιλοξένησε μια εικονική εκδήλωση με τίτλο "The ₿ Word" που διερευνούσε πώς τα ιδρύματα θα μπορούσαν δυνητικά να υιοθετήσουν το Bitcoin (BTC) και την τεχνολογία Βlockchain.

Ως ένα από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, το Coinbase φαίνεται να έχει εντείνει τις προσπάθειές άσκησης πίεσης προς τους νομοθέτες των Ηνωμένων Πολιτειών για μια «λογική ρύθμιση». Ωστόσο, η Ripple Labs ηγήθηκε μιας δαπανηρής εκστρατείας γύρω από την αντιμετώπιση των «κουπονιών» XRP (token XRP) από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ως κινητές αξίες, δαπανώντας το 2020 690.000 δολάρια, για να ασκήσει πίεση,  χωρίς κανένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα σε αυτόν τον τομέα.

Κατά τη διάρκεια της θητείας της στο WEF, η Warren διερεύνησε τα ψηφιακά νομίσματα των κεντρικών τραπεζών και προώθησε την υιοθέτηση της τεχνολογίας Βlockchain. 

***


***
Έχει μιλήσει σε διάφορες εκδηλώσεις στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένων των συνεδρίων Hyperledger Global Forum και Unitize και έχει γράψει στο παρελθόν για το Cointelegraph σχετικά με τη σημασία των κρυπτονομισμάτων ως εκπαιδευτικό εργαλείο για την ενδυνάμωση της ποικιλομορφίας και της οικονομικής ενσωμάτωσης.


Το άρθρο σε PDF 

 ΑΣΚΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.