Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

“ΚΟΛΑΣΗ”, “ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΟ”, “ΘΑΛΑΜΟΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ”, “ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ” ΚΑΙ “ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ” !! Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ESPRESSO ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΝΤΑΧΑΟΥ, ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ !! ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 16 ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ… Α, ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ… ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ… ΣΤΟΝ 4ο ΟΡΟΦΟ…

 Screenshot_495

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

«Νοσηλεύτηκα για δέκα ημέρες στο νοσοκομείο, ζώντας μια κόλαση. Ο Ευαγγελισμός δεν θυμίζει νοσοκομείο, αλλά κρεματόριο. Με έβαλαν μαζί με άλλους τέσσερις ασθενείς. ‘Ενας ηλικιωμένος δίπλα μου πέθανε και τον είχαν μέσα σε σακούλα για πέντε ώρες δίπλα μας. Είχαν έναν άλλο ηλικιωμένο δεμένο με γάζες για να μη φωνάζει και να αντιδρά, με αποτέλεσμα να τρέχουν αίματα από τα χέρια του. Μιλάμε για βασανιστήριο. Εμένα έπεφταν τα αίματα στο πάτωμα από τους καθετήρες και δεν ερχόταν κανείς να τα μαζέψει. 

Οι νοσηλευτές μπούκαραν δύο και τρεις η ώρα τα ξημερώματα στα δωμάτιά μας, άναβαν τα φώτα και άρχισαν να φωνάζουν, λες και είμαστε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Μάλιστα, ένας ασθενής τούς είπε ότι αυτή δεν είναι συμπεριφορά και τον ειρωνεύτηκαν, λέγοντας “εάν δεν σου αρέσει, φύγε”. Όταν πήγα να βγάλω φωτογραφίες για τα χάλια που επικρατούν με απείλησαν πως, αν δεν τις σβήσω από το κινητό μου, θα παρέμβει η διοίκηση του νοσοκομείου. Για δέκα ημέρες ένιωσα ότι ζούσα σε θάλαμο βασανιστηρίων»

Αυτά καταγγέλλει ο γνωστός αστρολόγος Άρης Παπαδογιάννης στην εφημερίδα ESPRESSO. Είναι η εμπειρία του από τη νοσηλεία του στον

Ευαγγελισμό”.

Αυτά.

Την καλημέρα μου και πάλι στο κτίριο 16 της Ευελπίδων.

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών…

Και στον 4ο όροφο του Αρείου Πάγου.

Στο γραφείο του κ. Πλιώτα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.