Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

ΕΞΩΔΙΚΟ “ΧΤΥΠΗΜΑ” ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑΝΟ ΠΛΕΥΡΗ !! ΤΩΡΑ !! ΕΝΩΠΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !! ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ “ΣΩΣΤΑ” ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ “ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ” ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΒΙΩΣΑΝ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΑΙΤΙΕΣ !! ΑΛΛΙΩΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΟΥ Ε.Ο.Δ.Υ. ΕΧΕΤΕ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !! Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΣΤΗ Γ.Α.Δ.Α. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ !! ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ !! ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΔΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ !!

 Screenshot_590

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Επιδίδεται αύριο το πρωί: 

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ  ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Νικολάου Αντωνιάδη του Ιωάννη, δικηγόρου Αθηνών, κατοίκου Σταμάτας Δήμου Διονύσου Αττικής, οδός Ματρώζου αρ. 2 & Πιπεροπούλου.

ΠΡΟΣ

Κυριάκο Μητσοτάκη του Κωνσταντίνου, πρωθυπουργό της Ελλάδας, κάτοικο Αθηνών – Μέγαρο Μαξίμου.

Αθανάσιο Πλεύρη του Κωνσταντίνου, δικηγόρο Αθηνών, Υπουργό Υγείας, κάτοικο Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17.

Κοινοποίηση (Για συσχέτιση): Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών – Χειριζόμενο (σε Β΄ ανάθεση) την υπ’ αριθμ. ΑΒΜ ABM AA21-964 ποινική δικογραφία εισαγγελέα.

**********************************

Πριν λίγες μέρες, ο μεν 1ος εξ υμών, σε συνέντευξή σας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και στον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά, ο δε 2ος στη Βουλή των Ελλήνων, ομολογήσατε αυτό που εγώ καταγγέλλω και δημοσιεύσω είκοσι δύο και πλέον μήνες τώρα, έχω δε συμπεριλάβει στην υπ’ αριθμ. πρωτ.  1053/3/126A-20.7.2021 μήνυσή μου στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, και έχει λάβει στοιχεία ΑΒΜ AA21-964 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών (σε Β΄ ανάθεση). Στη μήνυσή μου αυτή, ο 1ος εξ υμών έχετε καταμηνυθεί ως ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης που

σχεδίασε και έθεσε σε εφαρμογή σε βάρος των Ελλήνων τα πρωτόκολλα της απάτης, του θανάτου και του μαζικού εμβολιασμού, που περιγράφω και αποδεικνύω με πλήθος αποδεικτικών στοιχείων όλους αυτούς τους μήνες, από τα τέλη Μαρτίου του 2020 μέχρι και την ώρα που συντάσσεται η παρούσα.

Ομολογήσατε δηλαδή ότι ακολουθήσατε τον «αυστηρότερο ορισμό» του «θανάτου από κορωνοϊό» σε όλη την Ευρώπη, και ότι καταγράφετε ως θανάτους «από κορωνοϊό» θανάτους ασθενών που απεβίωσαν από άσχετες με τον κορωνοϊό αιτίες, απλά και μόνο επειδή είχαν «διαγνωσθεί» (καθόλου τυχαία τα εισαγωγικά) θετικοί και στον ιό SARS-CoV-2. Και ότι μάλιστα το πράξατε, και εξακολουθείτε και το πράττετε, διακηρύξατε δε την αποφασιστικότητά σας να συνεχίσετε να το πράττετε και στο μέλλον, σωστά.

Η καταγραφή όμως αυτή δεν συνιστά απλά και μόνο μία στατιστική ανωμαλία, αλλά είναι αυτή στην οποία βασίστηκε η λίστα των θανάτων «από κορωνοϊό» του Ε.Ο.Δ.Υ. Είναι αυτή επομένως που «δικαιολόγησε» την «πανδημία», η οποία με τη σειρά της «δικαιολόγησε» την «ανάγκη» για μαζικό εμβολιασμό των Ελλήνων.

Ώστε το αυτονόητο για το οποίο δεν ερωτηθήκατε στη συνέντευξή σας ο 1ος εξ υμών, αφού έχετε εξασφαλίσει τη συνέργεια των Μ.Μ.Ε. με τα χρήματα των Ελλήνων, και αυτό που δεν συμπληρώσατε ο 2ος εξ υμών στις δηλώσεις σας στη Βουλή των Ελλήνων, η οποία επίσης συνεργεί με την κυβέρνησή σας στη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους, καλείστε δια της παρούσης να το πράξετε δημόσια ενώπιον όλων των Ελλήνων:

Γιατί η καταγραφή αυτή ήταν σωστή;

Στην παρούσα εξώδικη πρόσκληση δεν αναμένω απάντηση. Γιατί αν απαντήσετε, εκτός της ομολογίας της καταγραφής θανάτων «από κορωνοϊό» θανάτων ασθενών που απεβίωσαν από άσχετες με τον κορωνοϊό αιτίες, θα πρέπει να ομολογήσετε και τη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Η παρούσα εξώδικη πρόσκληση όμως πρέπει να σας επιδοθεί ακριβώς για να μείνει αναπάντητη και να προστεθεί στη μεγάλη λίστα των αποδεικτικών της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους στοιχείων και των φριχτότερων εγκλημάτων που διαπράχθηκαν ποτέ σε βάρος των Ελλήνων, από την αποκρουστικότερη εγκληματική οργάνωση που έδρασε ποτέ στην πολύπαθη πατρίδα μας.

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα στον κ. Αθανάσιο Πλεύρη, Υπουργό Υγείας, κάτοικο Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17, προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρη την παρούσα στην έκθεση επίδοσής της.

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα στον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, Πρωθυπουργό της Ελλάδας, κάτοικο Αθηνών – Μέγαρο Μαξίμου, προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρη την παρούσα στην έκθεση επίδοσής της.

Αθήνα, 19 Φεβρουαρίου 2022

Ο Προσκαλών Δικηγόρος

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.