Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ !! ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ !! ΤΙ ΘΑ ‘ΤΑΝ… ΚΑΝΕΙ ΛΙΠΟΘΥΜΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΠΕΦΤΕΙ Η ΠΙΕΣΗ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ: ΗΤΑΝ ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟΣ !! ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ !! ΑΡΧΙΖΩ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ !! ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΩΤΗ !!

 

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Εδώ θα δείτε όλες τις προηγούμενες δημοσιεύσεις για τον Αντώνη Γκιούρκα.

EΔΩ η πρώτη.

ΕΔΩ η δεύτερη.

ΕΔΩ η τρίτη.

ΕΔΩ η τέταρτη.

ΕΔΩ η πέμπτη.

ΕΔΩ η έκτη.

ΕΔΩ η έβδομη.

Ο Αντώνης σώθηκε. Μία σακούλα ήταν έτοιμη γι αυτόν.

Από τις 5  Ιανουαρίου “νοσηλευόταν” στο “νοσοκομείο”  και ήταν παντελώς παρατημένος.

Θυμηθείτε πώς τον είχε η Αγνή:

 Και δείτε στην πρώτη φωτογραφία που δημοσιεύω πώς τον παρέλαβε:

Αυτή για αρχή. Μετά και την τελευταία φωτογραφία, θα περάσουμε στα χθεσινά βίντεο του Αντώνη. Ο οποίος δεν ήθελε να κοιμηθεί.

Ήθελε να πει και άλλα.

Και όλα μαζί, και άλλα πολλά και χειρότερα, θα τα πει σε μένα. Στην αυριανή εκπομπή που θα κάνουμε μαζί και με την Αγνή και τον άντρα της στο κανάλι.

Ήταν παρατημένος, βρέθηκε “θετικός”, και εκεί μπήκε στην τελική ευθεία για τη σακούλα, με οξυγόνο κατευθείαν, το οποίο με βεβαιότητα δεν το χρειαζόταν, χωρίς φαγητό και χωρίς νερό.

Γιώργος Βαρασιάς – Ρίο.

Και αμέτρητοι άλλοι.

Και καμία περιποίηση.

Την απολύτως αναγκαία περιποίηση.

Σήμερα τον εξέτασε γιατρός στο σπίτι. Του έκανε rapid τεστ, το οποίο ήταν βεβαίως αρνητικό.

Εννοείται επίσης ότι αναπνέει περίφημα και ούτε κατά διάνοια χρειάζεται οξυγόνο.

Και εννοείται επίσης ότι τα έχει τετρακόσια και η γλώσσα πάει ροδάνι.

Ενώ προχθές το βράδυ μιλούσε σαν μαστουρωμένος.

Μετά από αυτό, έφτυνε τα χάπια που του έδιναν.

Και δεν ξαναμίλησε ποτέ ξανά έτσι.

Οι πνεύμονες δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Σκεφτείτε πού βρισκόταν αυτός ο άνθρωπος, πώς ήταν εκεί που βρισκόταν, για πού τον προόριζαν και πού θα κατέληγε εάν δεν έκανα εγώ την συντονισμένη και προσεκτική όπως πάντα επίθεση στο νοσοκομείο. Από το οποίο μεταφέρθηκε στο σπίτι του με ειδικό ασθενοφόρο με αστροναύτες, ενώ η γιατρός είπε στην αδελφή του “πάρτε τον και φύγετε”.

Εγώ πάντα με τα δικά τους. Και γι αυτό παραμένω όρθιος. Είκοσι μήνες.

Μπορεί οι ίδιοι να παραβιάζουν άπειρες φορές τους νόμους τους (θυμηθείτε πώς άφησαν τον Κώστα Γέρκο να φύγει), εγώ ποτέ.

Αυτά προς το παρόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.