Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ κορόιδευε τα «ΨΕΚΙΑ», όπως λένε τους ανεμβολίαστους, και ξαφνικά «ΠΑΡΤΗΝ ΚΑΤΩ» – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

 Κάνει τον γύρο του πλανήτη το βίντεο…

Είχατε διαβάσει στο el.gr για το περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια της παράστασης μίας κωμικού, της Heather McDonald, η οποία ενώ ειρωνευόταν τους ανεμβολίαστους και έλεγε, με καυστικό τρόπο, πως έκανε το εμβόλιο, αλλά δεν έπαθε τίποτα. Ξάφνου λιποθύμησε.

«Έχω κάνει εμβόλιο, δεύτερο εμβόλιο, ενισχυτική δόση… και αντιγριπικό εμβόλιο και θα είμαι ειλικρινής, έχω κάνει και το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα. Και – έχω ακόμα περίοδο! Τι;;; Μα ναί!», καυχήθηκε η McDonald στο κοινό, το οποίο την επευφημούσε και χειροκροτούσε.

«Ταξίδεψα, πήγα στο Μεξικό δύο φορές. Έκανα παραστάσεις. Δεν έπαθα ποτέ Covid. Σαφώς, ο Ιησούς με αγαπάει περισσότερο», αστειεύτηκε, προσθέτοντας: «Τόσο ωραία. Τόσο ωραία.”

Σε αυτό το σημείο, η ΜακΝτόναλντ φάνηκε να έχει αγχωθεί και

άρχισε να παραπατάει, προτού καταρρεύσει απότομα στην σκηνή κοντά στην βάση του μικροφώνου της.

Το νέο είναι πως βγήκε το βίντεο:


Δείτε τι είπε αργότερα από το νοσοκομείο! Οι γιατροί δεν ξέρουν σε τι οφείλεται η λιποθυμία της:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.