Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: «17.500 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ...»

Αποκάλυψη από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο για τον αριθμό των θανάτων που έχουν καταγραφεί εκτός των ΜΕΘ, ενώ έκανε λόγο για τριτοκοσμικές εικόνες.

Σοκαριστικά στοιχεία για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της χώρας έδωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM, αποκάλυψε πόσοι θάνατοι έχουν καταγραφεί εκτός των ΜΕΘ. Παράλληλα έκανε λόγο για τριτοκοσμικές εικόνες.

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ανέφερε ότι: «17.500 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ. Υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν τρία χρόνια να χειρουργηθούν δεν έχουν χρήματα να πάνε στον ιδιωτικό τομέα και πολλοί κινδυνεύουν και μπορεί να καταλήξουν»

Όσον αφορά την τραγική εικόνα που παρουσιάζουν τα νοσοκομεία τόνισε:


«Βλέπουμε τριτοκοσμικές εικόνες όπως για παράδειγμα στους Παξούς όπου ασθενής μεταφέρθηκε σε καρότσα φορτηγού γιατί δεν υπάρχει ασθενοφόρο. Στο νοσοκομείο “Μεταξά” σταμάτησαν οι χημειοθεραπείες, γιατί δεν υπάρχει φαρμακοποιός και στη Νίκαια δεν θα εφημερεύσει το νοσοκομείο, γιατί δεν υπάρχουν χειρουργικές μπλούζες, καθώς δεν λειτουργεί μηχάνημα αποστείρωσης και δεν τους έχουν φέρει την παραγγελία για μπλούζες μιας χρήσης».

 πηγή

2 σχόλια:

  1. Δηλ 110.00+ ελληνες που πεθαίνουν κάθε χρόνο είναι σε Μ.Ε.Θ.;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το άρθρο αναφέρει: "17.500 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ."

      Από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι: "110.00+ ελληνες που πεθαίνουν κάθε χρόνο είναι σε Μ.Ε.Θ";;;

      Διαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.