Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022 – ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΜΠΟΛΑ -1: ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ !! ΔΕΙΤΕ ΤΑ EMAILS ΣΑΣ !! ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΚΑΝΟΝΗ !! ΠΡΙΝ ΑΠΟ 13 ΜΕΡΕΣ “ΘΕΤΙΚΗ” ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΑ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ “ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗ” !!

 embola-3

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Εστάλη προ λίγης ώρας: 

ΕΞΩΔΙΚΗ KATΑΓΓΕΛΙΑ – ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Yahoo/Απεσταλμένα
Nikos Antoniadis <nikant2@yahoo.gr>
Προς:dimarxos@dchalkideon.gr,grammateia@chalkidahospital.gr
Τετ, 16 Φεβ στις 8:23 μ.μ.
ΕΞΩΔΙΚΗ KATΑΓΓΕΛΙΑ – ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Προς πάσης επιδόσεως
 
Ιορδάνη Κανόνη του ***, κατοίκου Χαλκίδας, οδός ***
ΠΡΟΣ
Ελένη Βάκα, Δήμαρχο Χαλκιδέων.
Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη, Διοικητή Νοσοκομείου Χαλκίδας.
Κύριοι,
Η μητέρα μου, Παναγιού Κανόνη, απεβίωσε την 7.2.2022 στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Στο πιστοποιητικό θανάτου που εξεδόθη την 8.2.2022 ως αιτίες θανάτου βεβαιώθηκαν α) καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια, β) αναπνευστική ανεπάρκεια και γ) πνευμονία Covid-19.

 

 

Μετά από μήνυσή μου στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, η οποία έλαβε χώρα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών την 14.2.2022. Διενεργήθηκε από την ιατροδικαστή Χαρά Σπηλιοπούλου, ενώ παρών ήταν και ο διορισθείς από εμένα τεχνικός σύμβουλός μου, ιατροδικαστής ***.
Στο πιστοποιητικό θανάτου που εξεδόθη κατόπιν της διενέγειας νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό της μητέρας μου από την ως άνω ιατροδικαστή, βεβαιώθηκε ως αιτία θανάτου “απροσδιόριστη αν αναμονή των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων”.

 

 

Παρά το γεγονός ότι έχει πλέον παρέλθει χρονικό διάστημα δέκα ημερών από το θάνατο της μητέρας μου και δέκα τρεις μέρες από τη “διάγνωση” της ως “θετικής” στον SARS-CoV-2, με …ένα rapid τεστ, και παρά το γεγονός ότι στο τελευταίο πιστοποιητικό θανάτου δεν βεβαιώνεται πλέον ως αιτία θανάτου η “πνευμονία Covid-19”, o Δήμος Χαλκίδας επιμένει να ακολουθηθεί το πρωτόκολλο Έμπολα στη διαδικασία ταφής της μητέρας μου.
Σε επικοινωνία μου με το Ληξιαρχείο αναφέρθηκε ότι ισχύει το αρχικό πιστοποιητικό, έγινε δε επίκληση του άρθρου 32 του νόμου 344/1976:
Η διάταξη αυτή προβλέπει απλώς και μόνο την υποχρέωση σύνταξης της ληξιαρχικής πράξης θανάτου εντός 24 ωρών από το θάνατο επί τη βάση πιστοποιητικού, το οποίο εν προκειμένω εκδίδεται από το νοσοκομείο.

Ουδόλως αφορά στην υπό κρίση περίπτωση, δηλαδή στην περίπτωση που η/οι αρχική/ές αιτία/ες ανατραπεί/ούν από τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Μιχάλης Βραχάλης / Αττικόν, Παρασκευή Κότσιφα / Νοσοκομείο Αιγίου, Φίλιππος Καλλιγέρης / Απεβίωσε στην οικία του, είναι ελάχιστα παραδείγματα περιπτώσεων στις οποίες η αρχική αιτία (“λοίμωξη/πνευμονία Covid-19”) ανατράπηκε μετά από τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, και είτε είχαμε “απροσδιόριστη” όπως στην περίπτωση της μητέρας μου (Φίλιππος Καλλιγέρης), είτε βεβαιώθηκε εντελώς άλλη αιτία (Μιχάλης Βραχάλης / “ισχαιμική νέκρωση εντερικού σωλήνα” – Παρασκευή Κότσιφα / “εκφύλισμα μυοκαρδίου – εγκεφαλικό οίδημα”), και οι κηδείες τους έγιναν κανονικά.

Ούτε βεβαίως αφορά στη μεταδοτικότητα ή μη της σορού μετά από 13 μέρες από τη “διάγνωση” και 10 από το θάνατο.

Μετά ταύτα, καλώ το Δήμο Χαλκιδέων να ανακαλέσει άμεσα την απόφασή του να ακολουθηθεί το πρωτόκολλο Έμπολα στη διαδικασία ταφής της μητέρας μου, άλλως, επίσης άμεσα, να αιτιολογήσει εγγράφως την απόφασή του, τόσο σε επιστημονικό όσο και σε νομικό επίπεδο, να επιμείνει στην τήρηση του εν λόγω πρωτοκόλλου.

Καλώ το νοσοκομείο Χαλκίδας να βεβαιώσει εγγράφως και πλήρως αιτιολογημένα, σε περίπτωση που ο Δήμος Χαλκιδέων επιμείνει στην τήρηση του πρωτοκόλλου Έμπολα, ότι η σορός της μητέρας μου είναι μεταδοτική και ότι αν ακολουθηθεί η κανονική διαδικασία ταφής θα υπάρξει κίνδυνος διασποράς του ιού SARS-CoV-2.

Χαλκίδα, 16 Φεβρουαρίου 2022
Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.