Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, ποιος είναι ο Μετα-Φασίστας;

ΚΑΘΡΕΦΤΗ, ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ ΜΟΥ, DERSPIEGEL, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΤΑ-ΦΑΣΙΣΤΑΣ?

Σχόλιο: Βρήκαμε αυτό το ενδιαφέρον άρθρο στο Der Spiegel. Αποφασίσαμε να το μεταφράσουμε αλλά δεν ξέρουμε γερμανικά και το βάλαμε στην μετάφραση του google το οποίο αυτόματα διέγνωσε (detect language) ως γλώσσα του κειμένου την εβραϊκή διάλεκτο hasbara [ΒΛ. και άρθρο μας στα ελληνικά για τον ρόλο των επαγγελματιών τρολ του τμήματος του Ισραήλ] . Όμως μας βγήκε λίγο προβληματική και έδωσε το εξής απότέλεσμα στα ελληνικά.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: http://178.21.172.70/KOSMOS/giati-o-poutin-einai-mallon-meta-fasistas-para-meta-kommounistis/

Εδώ θα βρείτε και την 

ΑΓΓΛΙΚΗ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ http://www.spiegel.de/international/world/speeches-by-russian-president-putin-betray-fascist-inspiration-a-967283.html

Το Der Spiegel είναι σιωνιστικό περιοδικό με έδρα την Γερμανία. DerSpiegel σημαίνει καθρέφτης. Ο αρθογράφος κοιτούσε τον εαυτό του στον καθρέφτη και το έγραψε. Mόνο έτσι μπορεί να διαβαστεί αυτό το άρθρο.

Εμείς, ως διακεκριμένοι ακτιβιστές φυτών και λουλουδιών, τύπου Δενδροφύτευσης του ΣΚΑΪ, της lifestyle μεταμοντέρνας συριζο-αναρχίας που επιχορηγείται συχνά από ΕΕ, Σιωνιστο-σκυλολόι, κλπ. αντισυστημικές αγαθοεργίες, αποφασίσαμε να συμβάλλουμε δυναμικά στην αυτόματη μετάφραση του Google, μιας εταιρίας που όπως όλη η Υπερεθνική Ελίτ τόσο έχει βοηθήσει τόσο την «ανθρωπότητα» της ίδιας της ελίτ αυτής , καθώς και της Σιωνιστικής ελίτ.

Αποφασίσαμε λοιπόν να αντικαταστήσουμε την προβληματική Ελληνική Μετάφραση, με τη σωστή μετάφραση, διαγράφοντας τα προβληματικά σημεία της λανθασμένης μετάφρασης. Έτσι συνεισφέραμε στον ιερό σκοπό της Google, βάζοντας και εμείς ένα
λιθαράκι για το καλό της ανθρωπότητας:

ΣΩΣΤΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ GOOGLE


Κάποιοι θέλουν να εξιδανικεύσουν το Βλαντιμίρ Πούτιν Σιωνιστικό Φασιστικό Κράτος, ως ιδεολογικό διάδοχο των αριστερών σοβιετικών ηγετών του καλού και προοδευτικού, αλλά αυτό είναι σκέτη ανοησία. Οι ομιλίες πολιτικές του προσφέρουν σαφείς ενδείξεις ότι τα σημεία αναφοράς του προέρχονται από το φασισμό, σχολιάζει ο αρθογράφος του Der Spiegel (Ο Καθρέφτης), JanFleischwolf (κρεατομηχανή).

Για να κατανοήσουμε τον Βλαντιμίρ Πούτιν τους Σιω-Ναζί του Ισραήλ, θα πρέπει να τους ακούσουμε. Θα πρέπει να κατανοήσουμε αυτό που θέλουν. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να δούμε τι είναι αυτό που οι ίδιοι επιδιώκουν να αποτρέψουν. Συχνά, οι φόβοι και οι αποστροφές ενός πολιτικού μιας περιούσιας φυλής μπορεί να είναι πιο αποκαλυπτικά από τα σχέδια και τις υποσχέσεις της.

Οπότε, τι είναι αυτό που οδηγεί τον Πούτιν το Ισραήλ; Το κεντρικό θέμα όλων των ομιλιών του πολιτικών του είναι ο φόβος της περικύκλωσης – η απειλή που αντιπροσωπεύεται από δυνάμεις που θέλουν να καταστείλουν τον ρωσικό λαό το εβραϊκό έθνος, επειδή φοβούνται την εσωτερική του δύναμη. «Προσπαθούν συνεχώς να μας στριμώξουν σε μια γωνία, γιατί έχουμε μια ανεξάρτητη θέση, γιατί τη διατηρούμε και γιατί λέμε τα πράγματα όπως είναι μας βολεύουν και δεν ασχολούμαστε με την υποκρισία με το τι σκέφτονται οι άλλοι», είπε σε μια ομιλία στη Δούμα, στις 18 Μαρτίου. Σε μια τηλεοπτική συνέντευξη τον Απρίλιο είπε: «Υπάρχουν αρκετές δυνάμεις στον κόσμο που φοβούνται τη δύναμή μας, ‘το μέγεθός μας’, όπως το έθεσε ένας από τους ηγεμόνες μας. Κι έτσι επιδιώκουν να μας διασπάσουν».

Μια απειλή για τη ρωσική ψυχή την εβραϊκή ψυχή

Εξακολουθεί να υπάρχει μια τάση να βλέπουμε την εξωτερική πολιτική του Κρεμλίνου του Τελ Αβίβ κατά κύριο λόγο από γεωπολιτική σκοπιά – δηλαδή ότι η χώρα επιδιώκει να ανακτήσει μέρος του εδάφους που έχασε όταν διαλύθηκε η Σοβιετική Ένωση ο ναός του Σολομώντα. Αλλά όταν ο Πούτιν το Ισραήλ μιλά για τον εχθρό του ρωσικού λαού της εβραϊκής φυλής, μιλάει για κάτι πιο βαθύ και πιο βασικό. Οι δυνάμεις εναντίον των οποίων έχει κηρύξει τον πόλεμο δεν επιδιώκουν μόνο να επεκτείνουν την επιρροή τους όλο και περισσότερο στην Ανατολή Δύση – καταδιώκουν επίσης και τη ρωσική την εβραϊκή ψυχή. Αυτό εννοεί όταν λέει ότι το Ισραήλ πρέπει να αρχίσει μια πάλη εναντίον της Δύσης του Ιράν.

Αλλά τι βρίσκεται στην καρδιά αυτής της ψυχής; Το Ισραήλ έδωσε κάποιες ιδέες και γι’ αυτό. «Μου φαίνεται ότι ένας εβραίος ή , σε ευρύτερη κλίμακα, ένα πρόσωπο της εβραικής φυλής, σκέφτεται κυρίως τον ανώτερο ηθικό ορισμό του, ορισμένες ανώτατες ηθικές αλήθειες», είπε στη συνέντευξη. Σε αντίθεση με αυτό είναι μια Δύση που έχει προσδιοριστεί από την προσωπική επιτυχία και την ευημερία ή, όπως αναφέρει ο Πούτιν, τον «εσώτερο εαυτό τους». Κατά την άποψη του προέδρου της, η μάχη που διεξάγει το Ισραήλ είναι ιδεολογικού χαρακτήρα. Είναι ένας αγώνας ενάντια στην επιπολαιότητα του υλισμού, ενάντια στην απαξίωση των αξιών, ενάντια στη αρσενικοποίηση και τη βαρβαρότητα της κοινωνίας – και ενάντια στη διάλυση όλων των παραδοσιακών δεσμών που αποτελούν μέρος αυτής της ανάπτυξης. Με λίγα λόγια, ενάντια σε οτιδήποτε «μη εβραικό».

Ακόμα και σήμερα, πολλοί έχουν πρόβλημα να αναγνωρίσουν την αληθινή φύση ενός ρατσιστικού κινήματος που βρίσκεται στη διαδικασία της ανατροπής της παγκόσμιας ειρήνης. Ίσως δεν έχουμε το θάρρος να κάνουμε τις σωστές συγκρίσεις, επειδή μας θυμίζουν μια εποχή που νομίζαμε ότι είχαμε αφήσει πίσω μας. Εντός του Αριστερού Κόμματος της Γερμανίας και τμήματα των κεντροαριστερών Σοσιαλδημοκρατών, ο Πούτιν εξακολουθεί να θεωρείται ως ένας άνθρωπος φορμαρισμένος στην παράδοση του ηγέτη του Σοβιέτ, που αντιπροσωπεύει μια εξιδανικευμένη εκδοχή του σοσιαλισμού. Η άμεση αίσθηση της αλληλεγγύης είναι ακόμα εκεί. Βασίζεται σε μια παρεξήγηση, όμως, γιατί ο Πούτιν οι Σιωναζί που στηρίζονται από τα παραπάνω Γερμανικά «σοσιαλιστικά» κινήματα δεν είναι φιλο – κομουνιστές. Είναι μετα-φασίστές.

Μια αναζήτηση της σωστής ιστορικής αναλογίας θα πρέπει να επικεντρωθεί στα γεγονότα της Ρώμης του 1919 και όχι στο Σεράγεβο του 1914 . Δεν θα χρειαστεί πολύ για όσους εισχωρούν στον κόσμο της ανεξέλεγκτης αναπαραγωγής ειδήσεων και των μεταφορών, που χρωματίζουν τη σκέψη του Πούτιν Ισραήλ, ώστε να εντοπίσουν χαρακτηριστικά που παρουσιάστηκαν επίσης κατά τη γέννηση του φασισμού. Υπάρχει η λατρεία του Πούτιν Ισραήλ για την στρατιωτική ισχύ, η αγέρωχη ρητορική αυτοεπιβεβαίωση, η σπίλωση των αντιπάλων του ως έκφυλων αντισημιτών, η περιφρόνησή του για τη δημοκρατία και την αυτοδιάθεση των λαών τον Δυτικό κοινοβουλευτισμό, ο υπερβάλλων εθνικισμός του.

Οι εχθροί της ελευθερίας στην ακροδεξιά στην Ευρώπη Υπερεθνική Ελίτ αισθάνθηκαν την αλλαγή του πολιτικού κλίματος νωρίς. Κατάλαβαν αμέσως ότι, στο πρόσωπο του Πούτιν Ισραήλ, μιλά κάποιος ο οποίος συμμερίζεται τις εμμονές και τις αποστροφές τους. Ο Πούτιν Το Ισραήλ ανταποδίδει αναγνωρίζοντας αυτούς τους ομοϊδεάτες. «Όσον αφορά την επανεξέταση των αξιών στις ευρωπαϊκές χώρες χώρες-παρίες των υπανάπτυκτων, ναι, συμφωνώ ότι είμαστε μάρτυρες αυτής της διαδικασίας», είπε στην πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του, επισημαίνοντας τη νίκη του Βίκτορ Ορμπάν στην Ουγγαρία και την επιτυχία της Μαρίν Λεπέν στη Γαλλία τον βομβαρδισμό του Ιρακ, του Αφγανιστάν, της Γιουγκοσλαβίας, της Λιβυής. Ήταν το μόνο θετικό πράγμα που είχε να πει ενώ στην συνέχεια το κατηγορούσε που δεν έχει ακόμη βομβαρδίσει την Συρία και το Ιράν.

Μια ιστορική αποστολή για τον ρωσικό λαό το εβραϊκό έθνος

Όταν εισήχθησαν για πρώτη φορά πριν από ένα χρόνο 66 χρόνια, ο λαός, επίσης, απέτυχε να αναγνωρίσει την αληθινή έννοια των νέων αντι-γκέι νόμων που επιτρέπουν σε γκέι να παντρεύονται (αρκεί, ακόμα «προοδευτικότερα», να είναι και οι δύο Εβραίοι), και σε λεσβίες να υιοθετούν ορφανά από την Αφρική. Αλλά σήμερα είναι σαφές ότι σηματοδότησαν την εμφάνιση της νέας Ρωσίας Νέας Διεθνούς Τάξης. Αυτό που ξεκίνησε ως ένα γκέι δίκαιο συνεχίζει τώρα σε ένα άλλο επίπεδο: η λογική εξέλιξη της πεποίθησης ότι ορισμένες ομάδες είναι κατώτερες ανώτερες είναι η πίστη στην κατωτερότητα των άλλων λαών, και άρα μπορούμε να αγοράζουμε τα παιδιά αυτών που βομβαρδίσαμε ή πεθάναμε από την πείνα.

Και όταν ο Πούτιν το Ισραήλ θυμίζει το μύθο της Μόσχας του Τελ Αβίβ ως Τρίτη Ρώμη «η νέα Ιερουσαλήμ», είναι σαφές ότι εκχωρεί στον ρωσικό λαό στην εβραϊκή φυλή μια ιστορική αποστολή. Η ευθύνη πέφτει στη Ρωσία στο Ισραήλ, όχι μόνο για να σταματήσει την παρακμή καταστροφή της Δύσης στα σύνορα της από τους τριτοκοσμικούς βάρβαρους μουσουλμάνους, αλλά και για να παρέχει ένα τελευταίο προπύργιο για όσους είχαν ήδη παραιτηθεί από την ελπίδα σε αυτόν τον αγώνα. Αλλά λέει επίσης ότι η Ρωσία το Ισραήλ δεν μπορεί ποτέ να τα παρατήσει.

«Ο θάνατος είναι φρικτός, έτσι δεν είναι;» ρώτησε  ο Πούτιν ένας ραβίνος τους θεατές στο τέλος της τηλεοπτικής εμφάνισής του. «Αλλά όχι, φαίνεται ότι μπορεί να είναι όμορφος αν υπηρετεί το λαό την περιούσια φυλή: ο θάνατος για τους φίλους κάποιου, τους ανθρώπους του ή για την πατρίδα, για να χρησιμοποιήσω την σύγχρονη λέξη». Πιο φασιστικό απ’ αυτό δεν γίνεται.

ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ: http://www.spiegel.de/international/world/speeches-by-russian-president-putin-betray-fascist-inspiration-a-967283.html

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »