Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Η Ρωσία μειώνει με 20 % την κατοχή ομολόγων των ΗΠΑ, αντίθετα το υπερχρεωμένο Βέλγιο αγοράζει 200 δισεκατομμύρια αμερικανικών ομολόγων!

Η Ρωσία μειώνει με 20 % την κατοχή κρατικών ομολόγων των ΗΠΑ, αντίθετα το υπερχρεωμένο Βέλγιο αγοράζει 200 δισεκατομμύρια αμερικανικών ομολόγων!

Ολοι μας αντιλαμβανόμαστε ότι το Βέλγιο με ένα τέτοιο τεράστιο χρέος που εχει, δεν είναι σε θεση να αγοράσει ενα τετοιο ποσο κρατικών ομολόγων των ΗΠΑ. Ωστόσο η πραγματική ταυτότητα του αγοραστή παραμένει άγνωστη.

Εχθες το απόγευμα επιβεβαιώθηκε τελικά ότι η Ρωσία απο τον Μάρτιο του 2014 πούλησε το ρεκόρ ποσό των 26 δις δολάρια σε κρατικά ομόλογα των ΗΠΑ. Αυτο ειναι περίπου το 20 % του συνόλου. Η Ρωσία κατέχει προς το παρόν περισσότερα απο 100 δισ. δολάρια χρέους των ΗΠΑ.

Το ποιο εξωφρενικό γεγονός είναι ότι το Βέλγιο από τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους αγοράζει για 181 δισεκατομμυρίων αμερικανικών ομολόγων εκ των οποίων 40 δισ. δολάρια τον περασμενο Μάρτιο.

Οι Βέλγοι εχουν αγοράσει τώρα μεγάλο μερος των χρέων των ΗΠΑ που φτάνει σχεδόν το συνολικό ετήσιο ΑΕΠ τους! Δηλαδή ειναι μετά την Κίνα και την Ιαπωνία, ο μεγαλύτερος κάτοχος στον κόσμο κρατικών ομολόγων των ΗΠΑ .

Προφανώς, αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την πλήρη συνεργασία της βελγικής κυβέρνησης. Μιας
κυβέρνησης που οπως και στην χώρα μας, ξεπουληθηκε απο τις πόρνες πολιτικούς της, φορτώνοντας τα υπέρογκα χρεη στις πλατες του Βέλγου πολίτη.

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους κατείχε το Βέλγιο κρατικά ομόλογα των ΗΠΑ με την συνολικη αξια των 381 δισ. δολαριών. Το βελγικό ΑΕΠ κυμαίνεται στα περίπου 400 δισ. δολάρια.

Οι μαζικές αγορές μέσω Βελγίου δείχνει για άλλη μια φορά ότι το Δυτικό σύστημα χρέους συγκρατείται με τεχνητές παρεμβάσεις με την αγορά κρατικών ομολόγων. Οι λαοί χειραγωγούνται σε μεγάλο βαθμό απο αυτούς που ψηφίζονται με την υπόσχεση ενος καλυτερου μέλλοντος για αυτους και για τα παιδια τους.

Ανεξάρτητοι αναλυτές βλέπουν πως αυτό ειναι ένα σαφές μήνυμα για την συνολική συντριβή του νομισματικού συστήματος που έρχεται ολο και πιο κοντά .

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »