Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Στα χέρια της Bilderberg ο Αμυντικός Προϋπολογισμός των $60δις της Βρετανίας ! Οι ΝΑΖΙ νίκησαν...

Η δημοκρατία υπέστη ένα ακόμη, σχεδόν καταστροφικό πλήγμα και η Αμυντική Βιομηχανία μείωσε περαιτέρω τις αμυντικές δαπάνες της στην Μ. Βρετανία, με την τοποθέτηση του πρώην στρατιωτικού αξιωματικού Tory Stewart MP στη θέση του νέου προέδρου της εξεταστικής επιτροπής άμυνας.

Την περασμένη εβδομάδα η Επιτροπή Εσωτερικών Υποθέσεων εξέδωσε καταδικαστικές αποφάσεις τόσο για την άμυνα όσο και για την εποπτεία των μυστικών υπηρεσιών της Βρετανίας.

Ειπώθηκε μάλιστα , ότι η άρνηση του γενικού διευθυντή της MI5, And Parker, να παρουσιάστει ενώπιόν της Επιτροπης καθως και η έλλειψη αποτελεσματικού ελέγχου «υπονομεύει την αξιοπιστία τοσο της υπηρεσιας πληροφοριων οσο και του Κοινοβουλίου.»

Ωστοσο, με το διορισμό του Stuart για την επίβλεψη των στρατιωτικών δαπανών του Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος και είναι μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, κάνει σαφές ότι τα χειρότερα έρχονται.

Το πιο ισχυρό ιδιωτικό κλαμπ στον κόσμο

Το 1987 στην χριστουγεννιάτικη έκδοση του, το περιοδικό The Economist περιγράφει το Bilderberg ως «Ne Plus Ultra» μιας και ήταν το πιο ισχυρό ιδιωτικό κλαμπ στον κόσμο. Ωστοσο με το πέρασμα του χρόνου τοσο η δύναμη οσο και η μυστικότητα του
αποδυναμωθήκαν.

Αν και ξεκίνησε με συνδικαλιστικό χαρακτήρα απευθυνόμενο σε μια μερίδα ισχυρών ανθρώπων , η Bilderberg έχει υποβαθμιστεί σε ένα σάπιο συνονθύλευμα τραπεζιτών, πολιτικών, βιομηχανίας όπλων και πετρελαίου

Το 1943, στο μέσον του πολέμου, η ελίτ της εξουσίας των ΗΠΑ διέκρινε ότι ο Hitler επρόκειτο να χάσει δύο τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, έτσι η ομάδα που ασχολείται με ζητήματα πολέμου και ειρήνης ,του Συμβούλιου Εξωτερικών Σχέσεων, άρχισε να προετοιμάζει ένα σχέδιο ονομαζόμενο «Σχέδιο Μάρσαλ» για την μεταπολεμική περίοδο.

Παράλληλα, ένα αρκετά μεγάλο τμήμα του προϋπολογισμού τέθηκε για τη χρηματοδότηση ποικίλων δραστηριοτήτων που θα εξασφάλιζαν ότι οι Ευρωπαίοι δεν θα ψήφιζαν κομμουνιστικά κόμματα καθως επίσης και την οικονομική, πολιτιστική καθως και πολιτική εξάρτηση από τις ΗΠΑ.

Γεννημένος Ναζί

Ο πρώτος Πρόεδρος της Bilderberg, πρίγκιπας Bernard της Ολλανδίας, γεννήθηκε στη γερμανική αριστοκρατία. Εντάχθηκε το ναζιστικό κόμμα στο Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια στο στρατό. Παντρεύτηκε μέλος της ολλανδικής βασιλικής οικογένειας την  πριγκίπισσα Juliana με την όποια κατέφυγε στη Βρετανία το 1941.Εν καιρώ πολέμου είχε ελεγχτεί από τον Ian Fleming, ο όποιος τελικά χαρακτήρισε τον Bernard ως έναν αξιόπιστο αξιωματικό.

Πραγματοποίησε την μεγαλύτερη στην ιστορία ιπτάμενη επιχειρηση στον τομέα Σχέδιο Μάρσαλ με κωδικό όνομα «Market Garden» το οποίο απεικονίζεται και στην ταινία του Cornelius Ryan «A Bridge Too Far». Ως αξιωματικός-σύνδεσμος για την προσεχή απελευθέρωση έστειλε τον ολλανδικής καταγωγής κατάσκοπο, Christiaan Lindemans, με κωδική ονομασία «Κινγκ Κονγκ», δέκα ημέρες πιο νωρις για να προετοιμασει μαχητές της αντίστασης για τους συμμάχους μεσα από αιφνιδιες επιθεσεις διάμεσου της Eindhoven, Nijmege και πάνω από την Rhein .

Ο πολύτιμος Christiaan Lindemans ωστόσο ήταν διπλός πρακτορας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να φτάσουν πολύτιμα σχέδια εναέριων επιδρομών από τους σύμμαχους στα χέρια του εχθρού Christiaan Lindemans τελικά συνελήφθει καταλήγοντας σε θάνατο υπό ύποπτες συνθήκες.

Η επιχείρηση «Market Garden» μπήκε σε εφαρμογή την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 1944, αλλά οι Βρετανοί αλεξιπτωτιστές στο Arnhem διαλυθηκαν γρήγορα και περικυκλώθηκαν από ισχυρές δυνάμεις τοσο σε στρατιωτικό επίπεδο οσο και σε επίπεδο εξοπλισμού. Τελικά, η γέφυρα επεσε σε γερμανικά χέρια.


Η πρώτη συναντηση το 1954 στο Oosterbeek, της Ολλανδίας, ήταν εξαιρετικά σημαντική,διοτι είναι το ίδιο σημείο όπου μια δεκαετία πριν ο βρετανικός στρατός είχε υποστεί σχεδόν 10.000 απώλειες σε ενός από τα τελευταία ναζιστικά λουτρά αίματος του β “ Παγκοσμίου Πολέμου.  



Ο Ψυχοπαθης επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος

Όπως ο ψυχοπαθής, αισθάνεται υποχρεωμένος να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος, ετσι και ο πρίγκιπας Bernhard επέστρεψε στην Oosterbeek για να προεδρεύει στην εναρκτήρια συνεδρίαση της Bilderberg το 1954.

Οι διασκέψεις οδήγησαν στην υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης, που ξεκίνησε η Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα (ΕΟΚ) τρία χρόνια αργότερα. Περιτριγυρισμένος από την πρόοδο του μεταπολεμικό κόσμο, ο πρίγκιπας ελπίζει πως κανείς δεν θα εξέταζε στους λόγους για την επιλογή της τοποθεσιας Oosterbeek.

Με οποίο τρόπο και αν κοιτάξετε εξήντα χρόνια, το κωδικοποιημένο μήνυμα από την πρώτη συνεδρίαση της Bilderberg πρέπει να γίνει σαφές πως… Δέκα χρόνια μετά τον πόλεμο, οι Ναζί ξανάρχονται.



Το σχέδιο Bilderberg έχει σχεδόν ολοκληρωθεί

Έτσι, εβδομήντα χρόνια από τη σφαγή του Arnhem και εξήντα χρόνια από την πρώτη διάσκεψη Bilderberg, η ΕΟΚ έχει γίνει η ΕΕ.

Η νέα φεουδαρχική ολιγαρχία του ΝΑΤΟ και πολυεθνικές κατέχουν και ελέγχουν όλα τα μεγάλα πολιτικά κόμματα, καθώς και σχεδόν ό, τι κινείται δια μέσου των δύο πλευρών του Ατλαντικού.

Ορισμένοι το είχαν προβλέψει. Για παράδειγμα ο, Paul Hausser που έγινε επικεφαλής του HIAG, η ομάδα παλαιμάχων Γερμανών βετεράνων πολέμου, υποστήριξε ότι «οι ξένες μονάδες του στρατού ήταν πραγματικά τις πρόδρομες ουσίες του στρατού του Νάτο ΝΑΤΟ.»

Παρόλα αυτά πόλο τείνουν να πιστεύουν ότι λεπτομερείς μετασχηματισμού των Ναζί από στρατιωτική οικονομική αυτοκρατορία, συμπεριλαμβανομένου του πρώην ανταποκριτής ειδήσεων CBS Paul Manning στο βιβλίο του 1981 «’Martin Bormann Nazi in Exile’.».

Οι τελευταίες κινήσεις της Bilderberg είναι το διατλαντικό εμπόριο και την επένδυση εταιρικής σχέσης (TTIP). Αυτή η Συνθήκη καθιστά την ψηφοφορία άσκοπη δίνοντας το δικαίωμα στις πολυεθνικές να μηνύουν τις κυβερνήσεις έχοντας σαν αποτέλεσμα να παραμείνει το λεπτότερο διακοσμητικό στοιχείο δημοκρατικότητας για τα καθιερωμένα μέσα ενημέρωσης.

Όπως κάθε απλός άνθρωπος σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική διαμαρτύρομαι για τα βασικά όπως νερό, τροφή, στέγη, υγειονομική περίθαλψη, της θέρμανση και πλήρη απασχόληση.

Ωστοσο, αυτοί οι φασίστες μας έχουν θάψει στο χρέος, μας έχουν κλέψει τον ελεύθερου μας χρόνο, μας έχουν διαβρώσει ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά, τους φίλους και την οικογένεια, και στη συνέχεια μας κατηγορούν για απαιτητικό τμήμα δικαιοσύνης και τα οφέλη της ανθρώπινης προόδου.

Natasha (μτφ.από το RT.com)

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ