Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

O Λαζόπουλος στηρίζει Μπουτάρη!!!

Μπουτάρης: 
«Αν νικήσω, ο Βενιζέλος δικαιούται να πει ότι κέρδισε τη Θεσσαλονίκη»!!!


Λαζόπουλος:
«Σήμερα στη Θεσσαλονίκη νιώθεις ότι αναπνέεις, ότι καθάρισε η ατμόσφαιρα. Άλλαξαν τα πράγματα... Ο Μπουτάρης είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει στην πόλη και απ' ότι βλέπω, είναι αγαπητός… Έχω την εντύπωση ότι είναι άνθρωπος που δεν είναι διεφθαρμένος. Είναι σπάνιο να βλέπεις άνθρωπο σ' αυτά τα αξιώματα και να λες ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι διεφθαρμένος».


Αυτά τα είπε ο Λαζόπουλος στο Στέφανο Διαμαντόπουλο του Ράδιο Θεσσαλονίκη.

Έχουμε αναλύσει, σε σωρεία κειμένων, από παλιά και εξαντλητικά, τη διπροσωπία, την πολιτική φιλοσοφία και το χαρακτήρα του Λαζόπουλου…

Ο Λαζόπουλος είναι ένας από τους πλέον κυνικούς μεταπράτες των συμφερόντων των εκάστοτε αφεντικών του…

Ο «ιδεολόγος» Λάκης όλα τα ξεπουλάει. Για την ακρίβεια δεν έχει ούτε ιδέες, ούτε πολιτικές απόψεις. Είναι εκτός ορίων και συνόρων: Κάθε φορά «φοράει» τις «ιδέες» και τις «απόψεις» αυτών που τον πληρώνουν.

Πριν λίγες μέρες καρατόμησε (ορθότατα) το
κατασκεύασμα των «νταβάδων» του mega, τον αστείο Θεοδωράκη και αμέσως μετά υμνεί το πολιτικό του ισοδύναμο στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος υμνεί το Βενιζέλο!!!

Η αντίφαση δεν προέρχεται από την …τρέλα του Λάκη, αλλά από τα αντιτιθέμενα συμφέροντα των «νταβάδων»…

Εξάλλου και το «ποτάμι» ήταν ανταγωνιστικό στο Βενιζέλο, έκοβε ψήφους από τον μελλοθάνατο…

ΤΩΡΑ τι εστί Μπουτάρης όλοι γνωρίζουμε: Υστερικός δεκανέας του κατοχικού δωσιλογισμού.


Καμίνης και Μπουτάρης (οι δήμαρχοι του 15%) αποτελούν τις πιο αδίσταχτες και μοχθηρές γκριμάτσες της νεοταξικής λαίλαπας και του εθνομηδενισμού…


Παραπέμπουμε και στο παρακάτω άρθρο:
«Ψηφίζεις Μπουτάρη, στηρίζεις Δεξιά»
http://aristeroblog.gr/node/2495




Σημείωση:
Το κείμενο αν και «πνίγει» την εθνομηδενιστική πολιτική Μπουτάρη, την πολυπολιτισμική σχιζοφρένειά του και τις νεοταξικές διαστροφές του, αποκαλύπτει σημαντικές πτυχές του χαρακτήρα αυτής της δωσίλογης, καθεστωτικής μαϊμούς…

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »