Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! Ράπισμα από Αμερικανο γερουσιαστή που συγχαίρει τον Ασάντ για την αντίσταση του!


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΣΣΑΝΤ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Η τρομοκρατική οργάνωση παρακλάδι της al-QaidaIsis (Iσλαμικό κράτος του Ιράκ και της Ανατολής) αποκεφάλισε το δημοσιογράφο AdnaneDahmoucheSalameh στο Deirel-Zor. Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για τα κίνητρα των δραστών.
Ήταν από τους πρώτους που πολέμησαν κατά του συριακού στρατού στο Deirel-Zor πριν να εργαστεί ως δημοσιογράφος για την τακφιριστική οργάνωση «ελεύθερο Sham- Iσλαμική Συρία». Αυτός ο σφαγιασμός επέρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά τον αποκεφαλισμό από την ίδια οργάνωση του AbouMeqdamSaraqibi στρατιωτικού στελέχους του FSA που πολέμησε στο Qalamoun και επιβεβαιώνει τον εμφύλιο σπαραγμό στις τάξεις των αναταρτών.almanar , smasyria ,alhadathnews, aksalser).Άλλες πηγές αναφέρουν ότι οι ισλαμιστές θεώρησαν ότι το θύμα ήταν Ιρακινός σιίτης πιστός στους κυβερνητικούς που είχε δισεισδύσει στις τάξεις τους.Πηγές του Reuters από την συριακή αντιπολίτευση δεν επιβεβαιώνουν την κατηγορία.

O γερουσιαστής της Virginie των ΗΠΑ RichardH. Black απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο Bacharel-Assad όπου καταγγέλει όλες αυτές τις βαρβαρότητες και
ευχαρίστησε τον συριακό στρατό για τον ηρωισμό που επέδειξε στη μάχη κατά της τρομοκρατίας.Χαρακτηρίζει τους τρομοκράτες « θηριώδεις εγκληματίες πολέμου που σχετίζονται με την Αλ Κάιντα» και « μισθοφόρους που εισβάλουν στη Συρία για να σκοτώσουν το λαό της» .




« Σφαγιάζουν τους πολίτες και χρησιμοποιούν παγιδευμένα αυτοκίνητα για να σκοτώσουν γυναίκες και παιδιά.» Στη συνέχεια ευχαριστεί τον Σύριο Πρόεδρο « για τον σεβασμό που επέδειξε έναντι των διαφορετικών κοινοτήτων τη στιγμή που ένοπλοι δρουν ως κοινοί κλέφτες και εγκληματίες».Ευχήθηκε ο Συριακός Αραβικός Στρατός να συνεχίσει τις νίκες του κατά των τρομοκρατών .
« Δεν είμαι σε θέση να εξηγήσω πως οι Αμερικανοί που υπέφεραν τόσο από την al-Qaida έπεσαν στην παγίδα υποστήριξης των εξτρεμιστών αλλά γνωρίζω πολλούς αξιωματούχους στις ΗΠΑ που δεν είναι σύμφωνοι με την εκπαίδευση και τη διοχέτευση όπλων προς του τρομοκράτες που διασχίζουν τα σύνορα από Τουρκία και Ιορδανία.»Ευχαριστεί τον Συριακό Στρτό που προστατεύει δια ξηράς και αέρος τις θρησκευτικές μειονότητες που είναι εκτεθειμένες στον θανάσιμο κίνδυνο των τρομοκρατών.
200.000 Σύριοι της διασποράς θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για τις προεδρικές της 3ης Ιουνίου σε 39 πρεσβείες του εξωτερικού ανέφερε πηγή του Υπ. Εξ.Γαλλία,Γερμανία,Βέλγιο,ΗΠΑ και κάποιες από τις χώρες του κόλπου δεν θα επιτρέψουν την διεξαγωγή ψηφοφορίας στη συριακή πρεσβεία ενώ αντίθετα Ισπανία και Ολλανδία θα στήσουν κάλπες. Al manar 27-05-2014)


η επιστολή του γερουσιαστή


ο δημοσιογραφος
το είδα


Σοκαριστική ομολογία ΗΠΑ: «Ναι στέλνουμε όπλα στους ισλαμιστές της Συρίας και θα αυξήσουμε την υποστήριξή μας»!


Οι Ηνωμένες Πολιτείες παραδέχθηκαν ότι εξοπλίζουν την «αντιπολίτευση» των ισλαμιστών στην Συρία και σκοπεύουν να αυξήσουν το μέγεθος της στρατιωτικής βοήθειας, τόσο σε υλικό όσο και σε εκπαίδευση στις γειτονικές χώρες.
Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Itar Tass, ο εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης του Μπαράκ Ομπάμα τόνισε: «Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι παρέχουμε στρατιωτική βοήθεια προς τη συριακή αντιπολίτευση», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

«Θα συνεχίσουμε την υποστήριξη αυτή, και όχι μόνο στο ίδιο επίπεδο! Θα αυξήσουμε το μέγεθος της στρατιωτικής βοήθειας, ενώ το Κογκρέσο θα συζητήσει το ρόλο που θα μπορούσε να έχει ο στρατός σε αυτήν τη σύγκρουση!», είπε.

Νωρίτερα - συνεχίζει το δημοσίευμα - ο πρόεδρος Ομπάμα μιλώντας το West Point υποσχέθηκε ότι οι ΗΠΑ θα βοηθήσουν την συριακή αντιπολίτευση, η οποία μάχεται εναντίον των κυβερνητικών δυνάμεων του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.

«Αποφάσισα ότι δεν θα πρέπει να στείλουμε αμερικανικά στρατεύματα στη μέση ενός εμφυλίου πολέμου στη χώρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να βοηθήσουμε το λαό της Συρίας να αντιταχθεί στον δικτάτορα που βομβαρδίζει και σκοτώνει πεινασμένους ανθρώπους», είπε ο αρχηγός του κράτους.

Μέχρι σήμερα, οι ΗΠΑ, έχουν παράσχει υλική βοήθεια προς τη συριακή αντιπολίτευση ύψους 290 εκατομμυρίων δολαρίων.

(Πηγή)

το είδα




Η Ε.Ε. παρατείνει τις κυρώσεις σε βάρος της Συρίας ως τον Ιούνιο του 2015 



Το καθεστώς των κυρώσεων εναντίον της Συρίας, θα παραταθεί ως την 1η Ιουνίου 2015, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στις κυρώσεις περιλαμβάνεται εμπάργκο στις εισαγωγές πετρελαίου από τη χώρα αυτή και το πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων ανθρώπων που πρόσκεινται στην κυβέρνηση του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.

Η απόφαση δημοσιεύθηκε σήμερα στην Επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ.

Τα μέτρα αυτά αφορούν πλέον 179 ανθρώπους και 53 εταιρείες ή υπηρεσίες, περιλαμβανομένης της Κεντρικής Τράπεζας της Συρίας, επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΕΕ, η οποία αφαίρεσε δύο ανθρώπους και μία εταιρεία από την προηγούμενη μαύρη λίστα της.

Η ΕΕ απαγορεύει επίσης στους πολίτες της να αγοράσουν όπλα από τη Συρία, να τα μεταφέρουν σε τρίτες χώρες ή να διασφαλίσουν τέτοιες μεταφορές.

Στόχος είναι να στερηθεί η συριακή κυβέρνηση από πιθανές πηγές χρηματοδότησης.


το είδα


Πέτρος Κωνσταντίνου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) - Δηλώσεις για τη Συρία




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »