Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Πρώτο σε Ροδόπη και Ξάνθη το κόμμα της μουσουλμανικής μειονότητας

Πρωτιά στις εκλογικές περιφέρειες της Ξάνθης και της Ροδόπης για τις ευρωεκλογές, «χτυπάει» το μειονοτικό Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, που υποστηρίζεται από το τουρκικό Γενικό Προξενείο Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα, στην Ξάνθη, με ενσωματωμένο το 99,11% των ψήφων, το ΚΙΕΦ έρχεται πρώτο με ποσοστό 26,03%. Ανάλογο το σκηνικό και στη Ροδόπη, όπου με καταμετρημένες όλες τις ψήφους, το κόμμα της μειονότητας λαμβάνει 41,08%.

Στο σύνολο, πάντως, της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης το ΚΙΕΦ, με καταμετρημένο το 99,29%, παίρνει 12,28% και έρχεται τρίτο πίσω από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στο σύνολο της επικράτειας, με καταμετρημένο το 95,44% το κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας λαμβάνει 0,78%.

Αυτό πρέπει να ανησυχεί βαθύτατα την κάθε ελληνική κυβέρνηση.

Η Ροδόπη σχεδόν έχει αδειάσει από ελληνικό στοιχείο, καθότι το 80% των Ελλήνων έχει μεταναστεύσει από εκεί για καλύτερες συνθήκες εργασίας και ζωής. Αντιθέτως οι
μουσουλμάνοι έχουν αυξηθεί και αυξάνονται κατακόρυφα με τις πολλές γεννήσεις τους κάθε χρόνο.

Σε λίγο δεν θα υπάρχει πλέον ελληνικό στοιχείο εκεί πάνω παρά μόνο μια ελάχιστη μειοψηφία.

Και οι κυβερνήσεις μας εδώ και χρόνια κοιμούνται τον ύπνο το βαθύ και οι Τουρκία απέναντι ενισχύει το μουσουλμανικό στοιχείο κάθε χρόνο.

Κατά τα άλλα τα κόμματα τσακώνονται για το ποιος κέρδισε και το ποιος έχασε περισσότερο.

Για την Ελλάδα και τη Θράκη ουδείς κόπτεται.

Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, που υποστηρίζεται από το τουρκικό Γενικό Προξενείο Κομοτηνής, είχε αρνηθεί προεκλογικά να ακολουθήσει τη συνήθη οδό της εκτύπωσης των ψηφοδελτίων με ευθύνη του υπουργείου Εσωτερικών και χρησιμοποίησε τη δυνατότητα που δίνει ο νόμος για δική του εκτύπωση ψηφοδελτίων.

το είδα



Αρχισαν αμέσως τις απειλές οι ισλαμιστές της Θράκης: «Ακούστε τη φωνή μας με το «καλό» γιατί αλλιώς…»!




… ο Αμπντουλαλίχ Ντεντέ, λίγες ώρες μετά την μεγάλη νίκη που κατήγαγαν λόγω της αδυναμίας της κυβέρνησης της Αθήνας να τους καταστείλει.
Με μήνυμά του σε μειονοτική εφημερίδα …μας απειλεί τους Ελληνες «Να ακούσουμε την φωνή της μειονότητας (σ.σ.: που ο ίδιος και οι όμοιοί του φανατικοί εξτρεμιστές θεωρούν ότι εκφράζουν) με το … καλό»!
Ποιο είνα το «κακό» δεν το λέει αλλά το υπονοεί:


Το μήνυμά του όπως το έχουν μεταφράσει τα tourkikanea.gr.


«To κόμμα DEB σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσμαρα βγαίνει ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ σε Ξάνθη και Κομοτηνή.
Η μειονότητα μας με ισχυρό τρόπο λέει προς την ελληνική κυβέρνηση …ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ.
Με το καλό


Το μήνυμα «εστάλη» μέσω της εφημερίδας «Τρακιανίν Σεσί».


Το λάβατε το μήνυμα στην Αθήνα όσοι επιμένουν να στροθοκαμηλίζουν και να γλύφουν το Ρ.Τ.Ερντογάν;
Ερεύνησε κανείς ποιος έχει αγοράσει τα τραπεζικά δάνεια της περιφέρειας Ροδόπης; Ερεύνησε κανείς το ρόλο του Κατάρ στην περιοχή; Δε νομίζουμε…
Ιδού και το σχετικό. Πάντως στη Θράκη μεταξύ των εξτρεμιστών η λέξη «γκιαούρης» δίνει και παίρνει όταν αναφέρονται σε Ελληνες…



το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »