Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Πούτιν: Οι Έλληνες είναι οι αυτόχθονες κάτοικοι της Κριμαίας

Όταν ένας ηγέτης ενός κράτους παραδέχεται την ιστορική αλήθεια σε εδάφη που τώρα ελέγχει, δεν μπορεί να μην γίνει πρωτοσέλιδο. Ειδικά, όταν πρόκειται για την παρουσία των Ελλήνων που έχουν αφήσει ίχνη και απογόνους σε .....
όλον τον κόσμο, όπως σας δείξαμε στην σειρά άρθρων «Άγνωστοι Έλληνες».

Έτσι ο Πούτιν, αποστομώνοντας τους Τατάρους, αυθεντικούς Τούρκους που από τα βάθη της Ασίας βρέθηκαν στην Κριμαία και τώρα «κλαίγονται» κατόπιν παραινέσεων της Άγκυρας, ότι πρέπει να αναγνωριστούν ως αυτόχθονες κάτοικοι της χερσονήσου, τόνισε πως εκείνοι που θα έπρεπε να ζητήσουν την εν λόγω αναγνώριση, πιο ήρεμα από τους Τατάρους, είναι οι Έλληνες, διαβάζουμε στο Ria Novosti. «Ήταν πολύ νωρίτερα και από εσάς και από εμάς εδώ», υπογράμμισε ο Ρώσος ηγέτης.

Ο Πούτιν έκανε την συγκεκριμένη δήλωση κατά την συνάντηση με εκπροσώπους της κοινότητας των Τατάρων της Κριμαίας, ενώπιον πολλών ξένων μέσων ενημέρωσης. Καταλαβαίνετε τώρα, γιατί οι Τατάροι δεν θέλουν τους Ρώσους; Γιατί μαζί τους στην Κριμαία έρχεται και η αλήθεια, η οποία δεν συμφέρει και
μετατοπίζει την ισχύ, καθώς ενισχύονται οι εξουσίες του ορθόδοξου στοιχείου (Έλληνες-Ρώσοι) σε βάρος τους. Οι Έλληνες ζουν στην Κριμαία από αρχαιοτάτων χρόνων και την ονόμαζαν Ταυρίδα (θυμηθείτε εδώ).

Βλέπουμε ότι η Ρωσία δεν έχει κανένα κόμπλεξ να παραδεχτεί την παρουσία των Ελλήνων σε περιοχές που σήμερα της ανήκουν, σε αντίθεση με τους «φίλους» και «συμμάχους» Δυτικούς που διαστρεβλώνουν την ελληνική ιστορία και κρύβουν το τεράστιο βάθος της σε συνεργασία μάλιστα με ντόπιους «επιστήμονες». Οι «κακοί Ρώσοι» παραδέχονται μάλιστα την τεράστια συνεισφορά των ελληνικών πληθυσμών της Ρωσίας, τους οποίους πρόσφατα είχε επισκεφτεί ο Κάρολος Παπούλιας, στην ανάπτυξη της ρωσικής οικονομίας, ενώ δεν ξεχνούν το δώρο της Ορθοδοξίας που μεταλαμπαδεύτηκε από τον Ελληνισμό.

Η εν λόγω χώρα βρίσκεται αυτή την στιγμή στο στόχαστρο των παγκοσμιοποιητών, που πιστεύουν ότι στο τέλος θα την ελέγξουν, εγκαθιδρύοντας σε όλον τον πλανήτη παγκόσμια δικτατορία. Όλοι οι Έλληνες που μπορούν και βλέπουν και δεν ακούν την προπαγάνδα των ΜΜΕ, στέκονται στο πλευρό της υπερδύναμης, η οποία σαφώς και προτάσσει πάνω απ’ όλα τα συμφέροντά της, αλλά γνωρίζει πάρα πολύ καλά ιστορία, απέναντι στην οποία δεν στέκεται ανέντιμα, όπως άλλοι…

ΠΥΓΜΗ.gr

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »