Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Αλέξης Τσίπρας: Tα δίνει όλα και αρχίζει απο τη Τράπεζα της Ελλάδας…! Και την Θράκη!...

Του Καθ.Δρ. Γ.Ζουγανέλη

Ο Αλέξης Τρύπας φέρεται απο ΜΜΕ της εθνικοδήθεν προπαγάνδας να έχει καταλήξει σε τέσσερα ονόματα που θεωρεί ότι θα είναι ιδανικά για τη θέση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.


Σύμφωνα με το άρθρο, πρόκειται για τη Κατσέλη, που θεωρείται η επικρατέστερη αφού χαίρει μεγάλης εμπιστοσύνης από το κόμμα σύμφωνα με τα ΝΕΑ, το Γιάννη Βαρουφάκη, τον Πανταλάκη (πρώην στέλεχος της ΑΤΕ και της Τράπεζας Πειραιώς) και τον Καραμούζη (στέλεχος παλαιότερα της Eurobank και τώρα του Ομίλου Πειραιώς).

Το ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι πρόκειται για δυνατά ονόματα με γνώσεις για το τραπεζικό και οικονομικό σύστημα και δυνατότητα ισχυρής παρέμβασης. Σε κάθε περίπτωση δεν επιθυμεί επουδενί να δει στη θέση του πρώτου ενοίκου της Τράπεζας της Ελλάδας τον Γιάννη Στουρνάρα. Οπως σημειώνουν τα ΝΕΑ (και πώς το ξέρουν), ο Αλέξης Τσίπρας είναι αποφασισμένος να δώσει αυτή τη μάχη επηρεασμένος από τη συμβουλή που του έδωσε ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου Χριστόφιας:

«Πρόσεξε. Η μοναδική θέση που πρέπει να προσέξεις στην κυβέρνησή σου είναι αυτή (σ.σ. ο διοικητής της
Τράπεζας της Ελλάδος).. Εγώ έτσι την έπαθα.»
Σας δουλεύει o Tσίπρας

image

Δεν το συζητώ. Τα Δόλια ΜΜΕ του υπέβαλαν τον κατάλογο και τον αφήνουν απλά να διαλέξει. Βγάλανε και την ιστορία με το Χριστόφια για να δέσει το γλυκό δηλαδή για να στείλουν τη μπάλα στον εξώστη. Προηγουμένως έπαιξαν δήθεν και το παιγνίδι με το bonus των 50 εδρών. Μετά βγήκε ο Γλέζος για να προετοιμάσει με δηλώσεις το πλαφόν για συνεργασία όλων των κομμάτων ΝΔ, Ελιάς, Καρότου και ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές της παρείτσας.

Οι δύο υποψήφιοι από τους τέσσερις που αναφέρονται στο άρθρο προέρχονται από τη Τράπεζα Πειραιώς, της οποίας μέτοχος είναι ο γνωστός μεγαλοπειχειρηματίας Σόρος και η οποία φαίνεται να ελέγχει τις εξελίξεις στο πολιτικό σύστημα (βλέπετε οπωσδήποτε εδώ).

Γνωστές είναι και οι διασυνδέσεις του κ.Βαρουφάκη με το μεγαλοεπενδυτή. Απο τους τέσσερις λοιπόν οι τρείς είναι της γραμμής Σόρος.

Η Κατσέλη είναι παντρεμένη με τον Γεράσιμο Αρσένη, που το 1994 είχε συμμετάσχει στη γνωστή Λέσχη των Ναϊτών Ιπποτών της Λέσχης Bilderberg. Η Κατσέλη επίσης προέρχεται απο το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ που χρωστάει στις τράπεζες και αλλάζει ονόματα για να μη πληρώσει τα δάνεια που χρωστάει στις τράπεζες. Αυτό και μόνο αρκεί για να αντιληφθεί κανείς τί πρόκειται να παιχτεί στο μέλλον στη Τράπεζα της Ελλάδας.

Για το θέμα “Γνώσεις” που δήθεν έχουν όλοι, αμφιβάλλω κάργα και μετά μανίας. Όλοι τους σαν καλά παιδιά θα κάνουν ότι τους λέει η Τρόικα και η Τράπεζα Πειραιώς.

Σε επιλογές θα προηγούνται πάντα αυτοί που έχουν επιδείξει ήδη υπάκουη συμπεριφορά είτε στα φανερά είτε στα κρυφά μέχρι να πιαστούν. Τότε θα τους στείλουν να δίνουν διαλέξεις. να πάρουν θέσεις στην ΕΕ κλπ


Ο Τσίπρας δεν έχει χαμηλό ΙQ απλά είναι υπάκουος. Απο παιδί. Πολιτικό παιδί του Κουβέλη και του Αλαβάνου. Τι περιμένετε.

Tα εκλογικά αποτελέσματα δεν τα αποδέχομαι ούτε για αστείο. Eίμαι ευχαριστημένος γιατί φάνηκαν.

Είναι όλοι μια παρέα και ο γύφτος (ο λαός δηλαδή) χώρια.

Κάνουν ότι τους λέει το Προξενείο για να μη χάσει ο Μεγαλοεπενδυτής τα λεφτά του. Υπάλληλοι είναι οι άνθρωποι με μεγάλο μεροκάματο και bonus.

Αφού άνοιξαν τον π… τους με τα καρότα άφησαν να ψηφίζουν οι απανταχού της γής Τούρκοι στη Δυτική Θράκη και να έχουμε ένα κόμμα του 40% με ψήφους απο το υπερπέραν! Φυσικά και το ξέρουν. Το πάνε για διάλυση.

Μη φοβάστε το κόκκινο.
Τα περισσότερα ΜΜΕ και ιστολόγια στο άσπρο και το κόκκινο template είναι. Δεν καταλάβατε το γιατί; Πλύση εγκεφάλου το λένε.

το είδα

1 σχόλιο:

  1. εχουμε και λεμε....
    Κατσέλη Λουκα συζυγος του Γεράσιμου Αρσένη
    μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ


    Γιάννης Βαρουφάκης μελος της συμμοριας ΓΑΠ - SOROS

    Πανταλάκης
    έβγαλε 8 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό.
    + άλλα 4 εκατομμύρια και κάτι που έχει στο παρελθόν χρησιμοποιήσει για αγορά μετοχών.

    Καραμούζης
    πηγε στην ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ για να την αγορασει αργοτερα ο Σαλλας

    Πανταλάκης & Καραμούζης τους εχει απο κοντα ο Μιχάλης Σάλλας

    τοσα χρονια σχεδιαζουν κατα των ελληνων και ο ΣΥΡΙΖΑ σκεφτεται να τους βαλει να φυλανε τα προβατα

    Ο Σάλλας της Πειραιώς είναι αυτό που λένε… όποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα τον βρεις από κάτω!

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ ΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »