Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ ΤΟ ΧΑΛΕΠΙ


ΚΑΙ Η ΣΟΥΗΔΙΚΗ DAGEN ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ


Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Σε αρένα έχουν μεταβληθεί γειτονιές του Χαλεπίου που ελέγχουν οι τζιχαντιστές.Μέγα πλήθος παρακολουθεί τις δημόσιες μαζικές εκτελέσεις που πραγματοποιεί η ISIS.Φωτογραφικό υλικό που διοχετεύθηκε σήμερα εμφανίζει πολυάριθμους θεατές να συνωθούνται σε κτίρια και πλατείες για να παρακολουθήσουν το τελετουργικό έγκλημα.Πάνδημοι αποκεφαλισμοί; Μικρά παιδιά διακρίνονται να παρακολουθούν τη σκηνή. Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη.Το λάβαρο της ΙSIS ανεμίζει πάνω από τα κεφάλια ων μελοθάνατων που έχουν μπανταρισμένα τα μάτια και είναι καθηλωμένοι στα γόνατα, πισθάγκωνα δεμένοι.Ένα ηγετικό στέλεχος απαγγέλει την ετημυγορία. το πλήθος σίγουρα αλαλάζει κάτι σαν το
“AVE ALLAH oι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν.”



Φύλλο και φτερό έκανε τη δικογραφία της υπόθεσης σύλληψης του -και κατ΄ ομολογία του – φονιά των επισκόπων Χαλεπίου ένας χριστιανός νεαρός, μάχιμος Ασσύριος δικηγόρος από την Τουρκία.Την έφτασε ως τη Σουηδία και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με άνθρωπο της εφημερίδας καθώς του παραδίδει το ευαίσθητο υλικό.

Ο δικήγόρος είναι αυτός με το κοστούμι
ενώ παραδίδει τα έγγραφα στον Σουηδό δημοσιογράφο

Με τίτλο « Η Τουρκία ενέχεται στην απαγωγή των επισκόπων » η σουηδική εφημερίδα Dagen στις 15.05.14 παραδέχεται και το αποδεικνύει έμπρακτα με φωτογραφίες ότι παρέλαβε έγγραφα που αποδεικνύουν την εμπλοκή της Τουρκίας στην υπόθεση των αδικοχαμένων Επισκόπων Χαλεπίου.

Ο μάχιμος τούρκος δικηγόρος ποινικολόγος Metin Erkan ασσυριακής καταγωγής επιδεικνύει και καταθέτει τα έγγραφα ντοκουμέντα στο δημοσιογράφο της σουηδικής εφημερίδας Nuri Kino. Πρόκειται για το κατηγορητήριο και τα έγγραφα της ανάκρισης του ” Abu Banat ” του Τσετσένου από το Νταγκεστάν Magomed Abdurrahmanov .Αυτά αποδεικνύουν ότι στο διαμέρισμά του βρέθηκαν στοιχεία για διασύνδεσή του με την Αλ Κάιντα. Τα έγγραφα της ανάκρισης που επιδόθηκαν στην εφημερίδα αποδεικνύουν ότι στην ερώτηση αν είναι αυτός ο εικονιζόμενος στο βίντεο που αποκεφαλίζει « τα τρία άτομα της θρησκείας » όπως χαρακτηριστικά τα αποκάλεσε, ομολόγησε την ενοχή του « ναι εγώ έκοψα το κεφάλι του πρώτου. »Αποκάλυψε επίσης ότι οι τούρκικες μυστικές υπηρεσίες του είχαν διοχετεύσει εξοπλισμό συντονισμού γουόκι τόκι κ.α.
Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Τσετσένος, κάθε Παρασκευή εκτελούσε άτομα που τα δίκαζε σύμφωνα με τη Σαρία. Eνώ ακρωτηρίαζε τα δάκτυλα των καπνιστών.
Στη Χάγη αν πρέπει κάποιοι να καθίσουν στο σκαμνί αυτοί είναι τα αφεντικά και οι προστάτες των ανθρωποσφαγέων oι αυτοαποκαλούμενοι « Οι Φίλοι της Συρίας » οι πραγματικοί εχθροί των Συρίων.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »