Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Υπ. Υγείας: Διαγράφονται τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους! «Τα εμβόλια δεν γίνονται με το ζόρι», vid

«Τείνουμε κλάδο ελαίας προς το κομμάτι της κοινωνίας που είχε τόσο αντιδράσει στα εμβόλια«.

Έκτακτη Συνέντευξη Τύπου έλαβε χώρα στο Υπουργείο Υγείας για τον νέο συναγερμό που έχει σημάνει σχετικά με τον κορωνοϊό

Μάλιστα ο Υπουργός Υγείας, που ανέλαβε καθήκοντα πριν από λίγες ημέρες, ανακοίνωσε διαγραφή των προστίμων στους άνω των 60 ετών πολίτες που δεν είχαν εμβολιαστεί.

«Ένα πρώτο συμπέρασμα που εξάγεται από τα στοιχεία είναι η τεράστια σημασία του εμβολιασμού τόσο για τη γρίπη όσο και για τον κορονοϊό. Ήταν ένα ζήτημα που δίχασε στην πανδημία, χωριστήκαμε σε εμβολιαστές και αντι-εμβολιαστές, τσακωθήκαμε, χαλάσαμε τις καρδιές μας. Το εμβόλιο του κορονοϊού δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα εμβόλιο από αυτά που έχουμε συνηθίσει να κάνουμε. Στα πλαίσια της συμφιλίωσης θα διαγράψουμε τα πρόστιμα στους ηλικιωμένους. Το εμβόλιο δεν γίνεται με το ζόρι».

Εκτός των άλλων, ο κ. Γεωργιάδης ανακοίνωσε πως

έρχεται νέα καμπάνια για την προώθηση των εμβολιασμών σε κάθε γωνιά της χώρας.

«Θα κάνουμε καμπάνια για να πείσουμε και τον πλέον δύσπιστο πολίτη. Θα σκεφτούμε όλους τους δημιουργικούς τρόπους. Πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε με τον κορονοϊό, ο ετήσιος εμβολιασμός πρέπει να γίνει ρουτίνα».

«Ήταν ένα ύστατο μέτρο που είχαμε πάρει. Δεν είμαστε όμως πλέον σε αυτή τη φάση. Πάμε σε μία κανονικοποίηση», συμπλήρωσε η αν. Υπ. Υγείας, κ. Αγαπηδάκη, παίρνοντας ακολούθως τον λόγο.

το είδα

2 σχόλια:

  1. Ποιος θα φέρει πίσω τώρα την Ευσταθία από τα Γλυκά Νερά που ζούσε μόνης της με μια σύνταξη 300 ευρώ και αυτοκτόνησε μόλις της επιβλήθηκε πρόστιμο 100 ευρώ το μήνα και για κάθε μήνα εφεξής, αφήνοντας σημείωμα ότι "σιχάθηκε..."; Ποιος θα αποζημιώσει τους δεκάδες χιλιάδες άνω των 60 ετών που προσβλήθηκαν βάναυσα επειδή είχαν αποφασίσει για διάφορους λόγους να μην κάνουν το (δολοφονικό όπως αποδείχθηκε) εμβόλιο;
    Ξεφτίλες Γεωργιάδηδες, Μητσοτάκηδες, Πλεύρηδες και όχι μόνο. Ξεφτίλες και στα κόμματα της Αντιπολίτευσης (πλην ελαχίστων) και στα Επιστημονικά σωματεία αλλά και στην άλλη, τη "θεοσεβούμενη" πλευρά που ή δεν αντέδρασαν ή σιγοντάρισαν κιόλας τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΩΡΗ ΛΙΝΟΥ,ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ?????

    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »