Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Εθνική επανεκκίνηση

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

εθνική επανεκκίνηση
… είναι άκρως επιτακτική για να βγούμε οριστικά από την τωρινή δυστοπία. Και η Ελλάδα μπορεί να ξαναγίνει μια ιδανική πολιτεία (ευτοπία).

Το πέρασμα από τη μία κατάσταση στην άλλη (όσο κι αν φαντάζει δύσκολο/ανέφικτο) μπορεί να πραγματοποιηθεί αρκεί να εκπληρωθούν συγκεκριμένοι όροι με πρωταρχικό την πλήρη αντίθεση/ρήξη με τη «μεγάλη επανεκκίνηση» των νεοταξιτών. Αφού με την επανεκκίνηση αυτή η Ελλάδα επιδιώκει επιτέλους να βρει την έξοδο από το νεοταξικό σπήλαιο (που την κρατάει δέσμια και καταδικασμένη στο μοιραίο) και να βγει ξανά στο φως.

Η επαφή με το αθάνατο Ελληνικό φως της Σοφίας και η επανασύνδεση με την Ελληνικότητα σε όλο της το μεγαλείο είναι λυτρωτικά για το μυαλό και την ψυχή που κακοποιούνται αδιάκοπα και κατά συρροή στο νεοταξικό κόσμο-ψυχιατρείο. Μας φέρνουν την δυναμική της ελευθερίας, της αλήθειας και της γνώσης (διαλύοντας τη σύγχυση και την παράνοια που τώρα μας κατακλύζουν) ώστε πλέον να γίνονται αυτόματα σαφείς και αυτονόητες οι προτεραιότητές μας από δω και στο εξής.

Βασικότερη όλων η εποικοδομητική και ουσιαστική συμμετοχή όλων των Ελλήνων στα κοινά με ομόνοια προς ένα κοινό όραμα (αντάξιο της ιστορίας/παράδοσής μας) έτσι ώστε εμείς οι πολλοί να διαμορφώνουμε το γίγνεσθαι της χώρας. Μέσα από μια τέτοια συνειδητοποίηση είναι ευνόητο ότι αποδομείται και καταργείται (πρώτα στο μυαλό και μετά στην πράξη) όλο το σημερινό ανθελληνικό μόρφωμα.

Πρώτα, καταργούνται τα κόμματα, οι ιδεολογίες και ο κοινοβουλευτισμός (αυτές οι ξενόφερτες μάστιγες που διχάζουν το έθνος) και επανερχόμαστε στη βάση: στην αρχαία ελληνική πολιτική σκέψη επαναφέροντας το βέλτιστο Πολίτευμα της αρχαίας Ελλάδος το οποίο είναι η σωστή μορφή της Δημοκρατίας (ονομαζόμενο Πολιτεία κατά τον Αριστοτέλη).

Η Πολιτεία ενεργοποιεί και μεταμορφώνει τη σημερινή μάζα των ιδιωτών σε κοινωνία των πολιτών οι οποίοι με την ενεργή τους προσήλωση στις θεμελιώδεις αρχές (δίκαιο, ηθική, αριστεία, αυτάρκεια, κλπ} θα τιμούν και θα αγαπούν την Ελλάδα και ουσιαστικά θα την κυβερνούν οδηγώντας την στην ακμή και στην ευημερία.

Ως λογικό επακόλουθο, θα εξυγιανθούν όλοι θεσμοί της δημόσιας ζωής (πολιτική, δικαιοσύνη, εργασία, οικονομία, παιδεία κλπ) και θα απορριφθούν όλα τα τωρινά βαρίδια που μας βουλιάζουν ως χώρα και ως έθνος. Θα έρθει απόλυτα φυσιολογικά η αποχώρηση από όλους τους κακόβουλους παγκοσμιοποιητικούς «θεσμούς» (ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΠΟΥ, κλπ), η εκδίωξη όλων των ξενοκίνητων ΜΚΟ, και η πλήρης απο-ισλαμοποίηση της χώρας με επαναπροώθηση των εποίκων στις χώρες τους. Θα αποκατασταθεί η ύβρις προς την ανθρώπινη οντότητα, την οικογένεια και το φύλλο. Το ίδιο και προς την ελληνική γλώσσα, την ιστορία και τον μέγιστο των πολιτισμών που δημιουργήθηκε σε αυτόν τον ιερό τόπο.

«Η Ελλάς προώρισται να ζήσει και θα ζήσει» … θα ζήσει μέσα από μια τέτοια εθνική επανεκκίνηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »