Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Σουχαρίτ Μπαγκντί: ΠΟΥ - Παγκόσμιο καθεστώς εμβολιασμού μετά την παγκόσμια εμβολιαστική τραγωδία; ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ (Βίντεο - Ελληνικοί υπότιτλοι)

Εμβολιασμοί με mRNA: Επίδραση και κίνδυνοι
 
Μετάφραση ἀπομαγνητοφωνημένου
κειμένου ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΣ
 
Πηγή βίντεο: ETHNEGERSIS
 
Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι αυτός ο εμβολιασμός μπορεί να έχει μόνο αρνητικές επιπτώσεις και μάλιστα σε βαθμό απειλητικό για τη ζωή". Ο καθηγητής Dr. Bhakdi μιλάει απροκάλυπτα με σαφή στοιχεία που αποκαλύπτουν τη "μεγάλης κλίμακας απάτη που έχει οργανωθεί από τις υψηλότερες θέσεις". 
 
Λέει ότι η ομιλία του στην 19η AZK είναι η τελευταία του ομιλία και καλεί κάθε άνθρωπο: "Σηκωθείτε τώρα! Είναι η σειρά σας! Πρέπει να το αποτρέψετε αυτό! Κανείς άλλος δεν μπορεί... Είπα και έκανα ό,τι μπορούσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μου.
 
 
Όνομα: Punyaratabandhu Bhakdi

Τίτλος της παρουσίασης.
 
ΠΟΥ: Παγκόσμιο καθεστώς εμβολιασμού μετά την παγκόσμια εμβολιαστική τραγωδία;
 
Εμβολιασμοί με mRNA: Επίδραση και κίνδυνοι
____________________________

 
 
Σύντομο βιογραφικό σημείωμα:

- Γεννήθηκε στην Ουάσιγκτον το 1946 ως πολίτης της Ταϊλάνδης, ο πατέρας του ήταν Ταϊλανδός διπλωμάτης, η μητέρα του γιατρός.
 
- Σχολική εκπαίδευση στο Κάιρο (Αίγυπτος) και στην Μπανγκόκ (Ταϊλάνδη).
 
- 1964 άφιξη στη Γερμανία και έναρξη των ιατρικών σπουδών στο πανεπιστήμιο της Βόννης. Το 1970 αποφοίτησε από εκεί ως διδάκτωρ ιατρικής.
 
- 1972-76 Μεταδιδακτορικό στο Ινστιτούτο Max Planck για την ανοσοβιολογία και 1976-77 στο εργαστήριο πρωτεϊνών του Πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης.
 
- 1977-90 Μέλος του προσωπικού του Ινστιτούτου Ιατρικής Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Gießen, Γερμανία. 1982-90 Αναπληρωτής καθηγητής. 

- 1990 έως τη συνταξιοδότησή του το 2012 καθηγητής και πρόεδρος του Ινστιτούτου Ιατρικής Μικροβιολογίας και Υγιεινής στο Πανεπιστήμιο Johannes Gutenberg του Mainz.
 
- Καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του ως καθηγητής στο Gießen και στο Mainz, ο καθηγητής Bhakdi δίδαξε φοιτητές ιατρικής στη βακτηριολογία και την ανοσολογία. Το αξιοσημείωτο χάρισμά του να αντιλαμβάνεται τον απλό πυρήνα φαινομενικά πολύπλοκων προβλημάτων χαρακτήρισε επίσης το στυλ διδασκαλίας του και έδωσε τη δυνατότητα να αντιλαμβάνεται τον απλό πυρήνα φαινομενικά πολύπλοκων προβλημάτων χαρακτήρισε επίσης το στυλ διδασκαλίας του και έδωσε τη δυνατότητα για τόσες πολλές ανακαλύψεις στην ίδια του την έρευνα.
 
- Από το 1990 ήταν σύμβουλος του Ερευνητικού Κέντρου Μοριακής Ιατρικής του Νοσοκομείου SIRIRAJ του Πανεπιστημίου Mahidol της Ταϊλάνδης.
 
- 1990-2012 αρχισυντάκτης του ιατρικού περιοδικού "Medical Microbiology and Immunology" (ιδρύθηκε από τον Robert Koch, 1887)
 
- Πολυάριθμα αναφερόμενος συγγραφέας 320 καταχωρημένων δημοσιεύσεων στο PubMed.
 
- Ο καθηγητής Bhakdi έλαβε πολλά επιστημονικά βραβεία
1979 Βραβείο Justus-Liebig, Πανεπιστήμιο Gießen
1980 Βραβείο Ιατρικής της Κωνσταντίας
1987 Βραβείο της Γερμανικής Εταιρείας Υγιεινής και Μικροβιολογίας
1988 Βραβείο Dr.-Sasse, Πανεπιστήμιο Βερολίνου
1989 Βραβείο Ludwig-Schunk, Πανεπιστήμιο Gießen
1989 Βραβείο Robert-Koch, Clausthal-Zellerfeld
1991 Βραβείο Gay-Lussac-Humboldt
1999 Βραβείο Gotthard-Schettler
1999 Βραβείο της Γερμανικής Εταιρείας Αγγειολογίας
2001 Βραβείο Aronson Βερολίνο
2005 Βραβείο Hauss για την έρευνα στην αρτηριοσκλήρωση
2009 Rudolf-Schönheimer-Medall, Γερμανική Εταιρεία για την έρευνα της αρτηριοσκλήρωσης
2005 Βραβείο Αξίας της Ρηνανίας-Παλατινάτου

- Ξεκινώντας από το 2000, ο καθηγητής Bhakdi κατέβαλε προσπάθειες κατά των προπαγανδιστικών, εντυπωσιακών και αντιεπιστημονικών αναφορών που οδηγούσαν σε μαζικό πανικό, υστερία και επιβλαβή μέτρα πρόληψης.
 
- Ο καθηγητής Bhakdi ανήκε στους πρώτους επιστήμονες παγκοσμίως που επεσήμαναν τη λανθασμένη επιστημονική βάση της επιδημίας της γρίπης των χοίρων". Προειδοποίησε κατά της πρόωρης ευρείας
 
- εφαρμογής του περιττού και δυνητικά επικίνδυνου εμβολίου κατά της γρίπης των χοίρων.
Επιπλέον, ο καθηγητής Bhakdi επέκρινε έντονα την κατευθυνόμενη από τα μέσα ενημέρωσης υστερία που ξέσπασε σε σχέση με τα βιολογικά όπλα το 2001-2002, σε σχέση με το SARS το 2003 και σε σχέση με ορισμένα παθογόνα στελέχη E.coli το 2010.
 
- Ο καθηγητής Bhakdi και η σύζυγός του Karina Reiß, PhD (η οποία είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Κιέλου), μαζί με τον γιο τους, ζουν κοντά στο Κίελο της Γερμανίας.
 
- Μετά τη συνταξιοδότησή του, ο καθηγητής Bhakdi εργάστηκε στην ομάδα της Karinas ως προσκεκλημένος επιστήμονας μέχρι το Πανεπιστήμιο να τερματίσει τη σύμβαση προσκεκλημένου τον Δεκέμβριο του 2020.
 
- Η Karina Reiß και ο Sucharite Bhakdi έχουν γράψει μαζί 16 επιστημονικές δημοσιεύσεις και 3 βιβλία. Το μπεστ σέλερ "Corona, False Alarm?" είναι διαθέσιμο σε 10 γλώσσες.
 
- Τα βίντεο διδασκαλίας του καθηγητή Bhakdi, που παράγονται λόγω της κρίσης Corona από τον Μάρτιο του 2020, έχουν αριθμό προβολών σε 8ψήφιο αριθμό.

Ο καθηγητής Bhakdi μιλάει σήμερα για τα θέματα:
" ΠΟΥ: Παγκόσμιο καθεστώς εμβολιασμού μετά την παγκόσμια τραγωδία εμβολιασμού;
Εμβολιασμοί με mRNA: mrna: Επίδραση και κίνδυνοι"

Καθηγητής Δρ Ειδικός έρευνας Bhakdi:

Αγαπητές κυρίες και κύριοι!
Σήμερα σας μιλάω ως γιατρός και επιστήμονας και κυρίως ως συνάνθρωπος - όχι ως πολέμιος των εμβολίων ή ως "αρνητής της κορόνας", όπως κάποιος ήθελε να με χαρακτηρίσει τα τελευταία χρόνια. Θέλω να ξεκινήσω με μια ερώτηση προς εσάς: Γνωρίζετε ποιο ήταν το προσδόκιμο ζωής ενός Γερμανού πολίτη στην αρχή της ιατρικής επανάστασης τον 19ο αιώνα; 38 χρόνια! Αν 10 άνθρωποι γιόρταζαν τότε μαζί τα 60ά γενέθλιά τους, πόσα χρόνια θα είχαν ακόμα μπροστά τους; Η απάντηση: "Η ζωή είναι γεμάτη από το χρόνο που θα μπορούσε να έχει ο καθένας..: 7 χρόνια! Πολύ λιγότερα από ό,τι σήμερα. Πώς μπορεί να εξηγηθεί αυτό; Τότε, οι λοιμώξεις ήταν η κύρια αιτία ασθένειας και θανάτου και επηρέαζαν τους νεότερους ανθρώπους. Κατακτήθηκαν από τη μικροβιολογία, διπλασιάζοντας το συνολικό προσδόκιμο ζωής. Άλλες πρόοδοι στην ιατρική: στην καρδιολογία, στην έρευνα για τον καρκίνο, στη γενετική μηχανική, δεν ωφέλησαν την ανθρωπότητα σχεδόν τόσο πολύ σε σύγκριση.

Πώς το πέτυχε αυτό η μικροβιολογία; Η πλειοψηφία - ιδίως οι πολιτικοί και τα μέσα ενημέρωσης - θα φωνάξουν: μέσω του εμβολιασμού, φυσικά. Αλλά αυτή είναι η παγκόσμια παρανόηση που προκάλεσε τη σημερινή κρίση. Το γεγονός είναι ότι ο εμβολιασμός έπαιξε πολύ μικρότερο ρόλο από άλλες συνθήκες. Πάνω απ' όλα, η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και ο υγιεινός τρόπος ζωής υπήρξαν καθοριστικοί παράγοντες για τη μείωση των θανατηφόρων λοιμώξεων.
Ωστόσο, ένα πράγμα είναι βέβαιο: ο εμβολιασμός αποδείχθηκε μεγάλη ευλογία για την οικονομική και παγκόσμια ελίτ, τη φαρμακοβιομηχανία και τους πολιτικούς. Μπόρεσαν να επιδιώξουν τα δικά τους συμφέροντα υπό το κοινό σύνθημα "Τα πάντα για τη δημόσια υγεία - για το κοινό καλό". Για να επιτύχουν αυτόν τον ευγενή στόχο, δημιούργησαν τον ΠΟΥ. Αυτός ο ιδιωτικός οργανισμός - που δεν έχει εκλεγεί δημοκρατικά από τον λαό - βρίσκεται στη διαδικασία απόκτησης εξουσίας επί του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης στα 190 κράτη μέλη. Η Γερμανία είναι ένας από τους σημαντικότερους υποστηρικτές αυτού του σχεδίου. Σε μόλις έξι μήνες, θα διεξαχθεί τελική ψηφοφορία στη γερμανική Μπούντεσταγκ, σχετικά με το αν θα πρέπει να δοθεί στον ΠΟΥ η εξουσία να κηρύσσει ανά πάσα στιγμή ιατρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης, γεγονός που δικαιολογεί και καθιστά επιτακτική την αναστολή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτό περιλαμβάνει και τη χρήση των νέων εμβολίων RNA με βάση τα γονίδια.
 
Ο ΠΟΥ ανακοίνωσε ότι τα εμβόλια αυτά θα εισαχθούν για όσο το δυνατόν περισσότερους εμβολιασμούς ανθρώπων και ζώων. Για ποιο λόγο πιστεύετε; Χρήμα και εξουσία, εξουσία και χρήμα. Πάντα η ίδια απάντηση!

Βέβαια: ορισμένοι εμβολιασμοί ήταν ευεργετικοί. Ο τέτανος - ο τέτανος δεν υπάρχει πλέον στη χώρα μας. Άλλες επιδημίες όπως η πολιομυελίτιδα έχουν εξαφανιστεί, αν και για διαφορετικούς λόγους. Το ερώτημα της πραγματικής αναγκαιότητας πολλών εμβολιασμών τίθεται όλο και περισσότερο. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης της μειούμενης προθυμίας εμβολιασμού είναι ο άμεσος ή έμμεσος υποχρεωτικός εμβολιασμός. Αυτός όμως πρέπει να είναι και επίσημα εγκεκριμένος: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΟΥ! Και στη συνέχεια πρέπει να εξασφαλιστεί ότι τα εμβόλια μπορούν να διατεθούν σε τεράστιες ποσότητες. Υπάρχει ένα πρόβλημα που παραμονεύει εδώ.

Οι προηγούμενοι εμβολιασμοί περιλάμβαναν την έγχυση αδρανοποιημένων ουσιών που διεγείρουν το σχηματισμό συγκεκριμένων αντισωμάτων. Τα εμβόλια κατά του τετάνου και της διφθερίτιδας, για παράδειγμα, πρέπει να παραχθούν από τον άνθρωπο - η παραγωγή είναι σχετικά πολύπλοκη και δαπανηρή. Στην περίπτωση των εμβολίων RNA, αντί για γονιδιακά προϊόντα χορηγούνται τα αντίστοιχα γονίδια και οι άνθρωποι που κάνουν την ένεση παράγουν τα πραγματικά προϊόντα στο σώμα τους. Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι φθηνότερο! Το έξυπνο της υπόθεσης: ο ΠΟΥ δίνει εντολή για τον εμβολιασμό, οι πολίτες πρέπει να πληρώσουν για τους γονιδιακούς εμβολιασμούς με τους φόρους τους, να κάνουν την ένεση και στη συνέχεια να μετατραπούν σε εργοστάσια παραγωγής εμβολίων.
 
Πώς λειτουργούν όλα αυτά;
 
1η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ 
Το γονιδίωμα είναι το σύνολο των κωδικοποιημένων από το DNA οδηγιών σε ένα κύτταρο. Αυτά τα βιβλία της ζωής συσκευάζονται σε χρωμοσώματα και αποθηκεύονται στον πυρήνα του κυττάρου. Το σενάριο του DNA αποτελείται μόνο από 4 γράμματα που είναι ενωμένα μεταξύ τους. Το έξυπνο είναι ότι κάθε αλληλουχία είναι ο κώδικας για ένα πολύ συγκεκριμένο πρωτεϊνικό προϊόν. Το ABCD δίνει το προϊόν 1, το BACD το προϊόν 2, το BADC το προϊόν 3 κ.λπ. Ο αριθμός των πιθανών προϊόντων αυξάνεται δραματικά με κάθε επέκταση των λέξεων. Εκατομμύρια λέξεις ή κώδικες μπορούν να παραχθούν με μόλις 10 γράμματα. Όταν χρειάζεται μια συνταγή για ένα προϊόν, το βιβλίο της ζωής ανοίγει στη σωστή σελίδα και φτιάχνεται ένα αντίγραφο - ένα αντίγραφο - της συνταγής. Αυτό το αντίγραφο είναι το mRNA, το οποίο μεταφέρεται στον τόπο παραγωγής -το κύτταρο- και χρησιμοποιείται. Το προϊόν που δημιουργείται σύμφωνα με τη συνταγή τοποθετείται στο περβάζι του κυττάρου για επιθεώρηση. Η συνταγή - το mRNA - απορρίπτεται γρήγορα και αθόρυβα.

Στη διαφάνεια βλέπετε τα γράμματα - σαν μικρές καρφίτσες - να εξέχουν. Εδώ έχουμε περίπου 14 γράμματα. Με αυτά μπορείτε να συνθέσετε πέντε εκατομμύρια διαφορετικά προϊόντα.

(Τα εμβόλια RNA είναι τέτοια βραχύβια αντίγραφα χρωμοσωμικών συνταγών που ελέγχουν την παραγωγή επιλεγμένων αντιγόνων, π.χ. για την πρωτεΐνη corona spike. Περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο αντίγραφα RNA χορηγούνται με κάθε ένεση σε έναν ανθρώπινο λήπτη.)
 
2η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Τα εμβόλια RNA πρέπει να συσκευάζονται σε μικροσκοπικά λιποσφαιρίδια, γνωστά ως λιπιδικά νανοσωματίδια (LNP). Η συσκευασία προστατεύει το RNA από την καταστροφή, ώστε να μπορεί να φτάσει σε όλα τα όργανα του σώματος μέσω της κυκλοφορίας του αίματος. Εκεί, τα σφαιρίδια δρουν σαν δούρειοι ίπποι. Τα κύτταρα τα προσλαμβάνουν, το φορτίο τους απελευθερώνεται στο εσωτερικό τους και οι συνταγές ελέγχουν την παραγωγή του γονιδιακού προϊόντος, το οποίο εμφανίζεται στο περβάζι για επιθεώρηση.

Η μαζική παραγωγή mRNA απαιτεί τη μαζική διαθεσιμότητα προτύπων DNA. Πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτό; Βασικά, υπάρχουν 2 τρόποι. Πρώτον, τα 4 γράμματα DNA είναι σήμερα ελεύθερα διαθέσιμα σε μαζικές συσκευασίες. Μπορούν να συνδυαστούν με οποιαδήποτε σειρά στο εργαστήριο με τη χρήση ελέγχου από υπολογιστή. Εάν είναι γνωστές οι συνταγές DNA - για παράδειγμα για την κωδικοποίηση των πρωτεϊνών αιχμής του ιού - μπορούν να καταγραφούν σε εργαστήρια γονιδίων και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία αντιγράφων RNA. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το πρώτο εμβόλιο για τον κοροναϊό από την BioNTech, το οποίο δοκιμάστηκε σε 20.000 άτομα στη δοκιμή κλινικής έγκρισης το καλοκαίρι του 2020 με τη βοήθεια της Pfizer και έλαβε έγκριση υπό όρους για χρήση παγκοσμίως λόγω της υποτιθέμενης επιτυχίας του. Η επιτυχία της δοκιμής κλινικής έγκρισης είναι από μόνη της μια ιστορία απάτης και εξαπάτησης μεγάλης κλίμακας - όλοι μπορούν και πρέπει να το γνωρίζουν αυτό.

Ωστόσο, η απάτη και το μεγαλύτερο έγκλημα όλων των εποχών ήταν προσεκτικά μελετημένα και σχεδιασμένα εκ των προτέρων. Όπως ξεκαθάρισε ο καθηγητής Stefan Hockertz αμέσως στην αρχή της τρέλας του εμβολιασμού, η δυναμική της εκστρατείας εμβολιασμού δεν πήγε με τον σωστό τρόπο. Κανονικά, η ανάπτυξη εμβολίων διαρκεί πολλά χρόνια, καθώς πρέπει να γίνουν προσεκτικές εργαστηριακές δοκιμές και δοκιμές σε ζώα για να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια του εμβολίου. Τα αποτελέσματα πρέπει να εξεταστούν από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες στη συνέχεια εγκρίνουν το εμβόλιο.

Η BioNTech έδειξε στον κόσμο ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν διαφορετικά - απίστευτα πολύ πιο γρήγορα - αν έχετε μόνο τις κατάλληλες διασυνδέσεις και υποστηρικτές. Τα βασικά στοιχεία μπορείτε να τα βρείτε στο οιονεί βιογραφικό βιβλίο Project Lightning Speed του Joe Miller, το οποίο γράφτηκε με τη βοήθεια των ιδρυτών της BioNTech.
Εξηγεί πώς η έξυπνη απόφαση για τη δημιουργία του πρώτου εμβολίου mRNA στην παγκόσμια ιστορία ελήφθη αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της αλληλουχίας του ιού τον Ιανουάριο του 2020. Η δοκιμή αποτελεσματικότητας δεν μπορούσε να διεξαχθεί σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες: Η BioNTech δεν είχε στη διάθεσή της ούτε τον ιό ούτε τις εγκαταστάσεις δοκιμών σε ζώα. Ελλείψει ζώων, δεν ήταν φυσικά δυνατόν να δοκιμαστεί και η ασφάλεια.

Ούτε και χρειάστηκε. Η BioNTech κατάφερε να πείσει το PEI (Paul-Ehrlich Institute), το Ινστιτούτο Paul-Ehrlich, ότι τίποτα από όλα αυτά δεν μπορούσε να παίξει ρόλο στη συγκεκριμένη κατάσταση έκτακτης ανάγκης - ο στόχος ήταν να σωθούν αμέτρητες ανθρώπινες ζωές. Έτσι:
 
3η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ 
Αυτό είναι στο βιβλίο, στη σελίδα 218, 219: "Από την αρχή ήταν σαφές στον Lindemann (από την BIONTECH) ότι αυτή η μελέτη έπρεπε να πραγματοποιηθεί πολύ πιο γρήγορα. Λίγο μετά τη συνάντηση του Ugur Sahin με την ομοσπονδιακή αρχή τον Φεβρουάριο, θα μπορούσε να του πει ότι θα μπορούσε να συντομεύσει τα επιμέρους τμήματα της διαδικασίας και να μειώσει τη διάρκειά της, έτσι ώστε να διαρκέσει μόνο τρεις μήνες χρόνο. Ο Ουγκούρ δεν ήταν τόσο ικανοποιημένος όσο αναμενόταν. Ήθελε να ξεκινήσει με τις κλινικές δοκιμές μέσα σε λίγες εβδομάδες. "Έλα, Κλαούντια", είπε, "πρέπει να βρούμε μια λύση". Και τότε βρήκαν μια λύση. Και το Ινστιτούτο Paul-Ehrlich δέχτηκε τα εξής:

4η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Εδώ στην επιχειρηματική τους έκθεση που δημοσιεύτηκε στις 14 Μαΐου 2020, εκεί λέει, εδώ έχουμε μια ανοσοθεραπεία για μολυσματικές ασθένειες, το BNT162, δηλαδή το εμβόλιο Covid-19, επιβεβαιώνει ότι όλες οι προκλινικές μελέτες είχαν ολοκληρωθεί με επιτυχία, και στη συνέχεια τους επετράπη να το εγχύσουν σε ανθρώπους στις πρώτες κλινικές δοκιμές. Αλλά αυτό ήταν ένα ψέμα. Ένα ψέμα που έγινε αποδεκτό από το Ινστιτούτο Paul-Ehrlich.

5η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Τον Ιανουάριο του 2021, η ίδια η BioNTech δημοσίευσε μια έκθεση προς την αυστραλιανή υγειονομική αρχή - ότι δεν διεξήχθησαν φαρμακολογικές μελέτες ασφάλειας. Αυτό ήταν μοιραίο - καθώς τον Δεκέμβριο του 2021 αποκαλύφθηκε ότι ήδη μόνο το λιπιδικό νανοσωματίδιο, μόνο το κενό λιπιδικό νανοσωματίδιο είναι εξαιρετικά φλεγμονώδες!

6η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Μόνο με αυτό το νανοσωματίδιο μπορούσαν να σκοτώσουν ποντίκια και να προκαλέσουν βαρύτατες ασθένειες στα ζώα. Το αργότερο, με αυτές τις πληροφορίες το Ινστιτούτο Paul-Ehrlich θα έπρεπε να είχε απαγορεύσει το προϊόν αυτό. Και αυτό δεν συνέβη. Όλα αυτά μπορείτε να τα διαβάσετε σε αυτό το βιβλίο - σε αυτό το βιβλίο που θα σας παραδώσω. Και η ίδια - σε μια πραγματικά λεπτομερή εργασία - φωτίζει όλο το παρασκήνιο αυτού, αυτού που αποκαλεί "Η συνωμοσία Corona". Ίσως δεν είναι και τόσο ωραία επιλογή τίτλου, αλλά το θέμα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί καλύτερα.
 
7η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Και έτσι συνέβη να χορηγηθεί η έκτακτη άδεια για το εμβόλιο. Αλλά έξι μήνες πριν από την έγκριση, αρχής γενομένης από τον Ιούνιο του 2020, εμείς - η σύζυγός μου και εγώ - σηκωθήκαμε και προσπαθήσαμε να προειδοποιήσουμε ότι το εμβόλιο ήταν άκρως επικίνδυνο.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν όλοι είναι αυτό που θα μάθετε σε λίγα λεπτά και δεν θα το ξεχάσετε πια: ότι υπάρχουν φρουροί ασφαλείας γύρω από κάθε κελί. Όλα είναι μια χαρά όταν κάτι φτιάχνεται σύμφωνα με μια συνταγή από το δικό σας βιβλίο της ζωής. ΑΛΛΑ: Αλίμονο αν η συνταγή προέρχεται από το βιβλίο κάποιου άλλου. Τότε οι δυνάμεις ασφαλείας - το ανοσοποιητικό μας σύστημα - επιτίθενται αμέσως σε αυτό το κύτταρο.

8η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Στην αριστερή πλευρά βλέπετε με μαύρο χρώμα: προϊόντα από το βιβλίο της ζωής μας. Το ανοσοποιητικό σύστημα δεν επιτίθεται. Με κόκκινο χρώμα, στην άλλη πλευρά: Όταν υπάρχει μια πρωτεΐνη ιού ή παράγεται κάποια ξένη πρωτεΐνη, τότε το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται και καταστρέφει αυτό το κύτταρο.

Η ικανότητα του ανοσοποιητικού συστήματος να αναγνωρίζει και να καταστρέφει τα κύτταρα που παράγουν "μη-εαυτό" δίνεται κατά τη γέννηση και τελειώνει με το θάνατο. Σκεφτείτε την απόρριψη της μεταμόσχευσης: παίρνετε το νεφρό μου, απορρίπτετε το νεφρό μου. Το μη-αυτό δεν είναι ανεκτό ούτε καν εντός του ίδιου είδους. Και όταν γίνεται άλλη μια προσπάθεια μετά την πρώτη αποτυχία: Παίρνεις το δεύτερο νεφρό μου, ακολουθεί μια ανελέητη απόρριψη - γρήγορα και μανιωδώς.
(9η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ) Η ίδια αρχή διέπει την ολοένα αυξανόμενη ένταση των ανεπιθύμητων ενεργειών που συμβαίνουν μετά από αναμνηστικές ενέσεις RNA. Σκεφτείτε το εξής: Το ανοσοποιητικό σύστημα αποτελείται από πολλά συστατικά και όταν σε έναν αναμνηστικό εμβολιασμό υπάρχουν ήδη αντισώματα, τότε υπάρχει και επίθεση από αυτά τα νεοσχηματισμένα αντισώματα! Βλέπετε αυτό το μεγάλο μαύρο βέλος: το ανοσοποιητικό σύστημα σκοτώνει το κύτταρο. Αυτό με οδηγεί σαράντα χρόνια πίσω, διότι το 1978 είχα το προνόμιο να ανακαλύψω αυτόν τον μηχανισμό του ανοσοποιητικού συστήματος, να διευκρινίσω πώς λειτουργεί. Αλλά σκεφτείτε το εξής: ο αριθμός των συσκευασμένων αντιγράφων RNA που χορηγούνται με κάθε ένεση είναι γιγαντιαίος. Αμέτρητες ανοσολογικές επιθέσεις ενεργοποιούνται σε όλο το σώμα, οι οποίες σταματούν μόνο όταν η παραγωγή της ξένης πρωτεΐνης έχει τερματιστεί. Πόσο καιρό θα πάρει αυτό; Μόνο λίγες ημέρες, όπως δεν κουράζονται να ισχυρίζονται οι κατασκευαστές εμβολίων, οι λάτρεις των εμβολίων και οι πολιτικοί;

Σε κάθε περίπτωση, η Καρίνα και εγώ θεωρούσαμε ότι ο κίνδυνος ήταν πολύ μεγάλος να είναι η ποσότητα και η διάρκεια της παραγωγής αιχμής αρκετά μεγάλη και μακρά ώστε να ενεργοποιηθούν μηχανισμοί αυτοεπιθέσεων, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν αυτοάνοσες ασθένειες.
 
10η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Και πράγματι: Εδώ βρίσκεται ένα αιμοφόρο αγγείο. Όταν ένα τέτοιο πακέτο μπαίνει στο αιμοφόρο αγγείο, τότε προσλαμβάνεται και - αριθμός 2 - αυτό το λιπιδικό νανοσωματίδιο εισέρχεται στο κύτταρο. Με το 3 βλέπετε, αρχίζει η παραγωγή στο κύτταρο - σε αυτά τα κύτταρα που βρίσκονται στην επένδυση του αιμοφόρου αγγείου - και στη συνέχεια γίνεται μια επίθεση, νούμερο 4. Αριθμός 5: το κύτταρο πεθαίνει. Και τότε αυτό διαρρέει και όλα τα είδη των κυττάρων στο ήπαρ, στην καρδιά προσλαμβάνουν αυτά τα εμβόλια, σε όλο το σώμα πυροδοτούνται αυτές οι αυτοάνοσες αντιδράσεις. Τα πρώτα θύματα θα είναι τα μικρότερα κύτταρα του σώματος.

11η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Και πράγματι: Πέρυσι, προέκυψε ένα ανησυχητικό εύρημα που δεν συνάδει με αυτόν τον ισχυρισμό. Οι εμβολιασμένοι ασθενείς βρέθηκαν να έχουν αιχμές πρωτεϊνών και φλεγμονή πολλών οργάνων εβδομάδες και ακόμη και μήνες μετά τις ενέσεις. Αυτό συνδέθηκε με σοβαρές και συχνά θανατηφόρες ασθένειες. Το εύρημα αυτό το πήραμε χάρη σε έναν Γερμανό πρωτοπόρο: τον καθηγητή Arne Burkhardt, ο οποίος με μεγάλη τραγικότητα έχασε τη ζωή του σε ατύχημα πριν από λίγους μήνες. Συνεργάστηκε με τον καλό του φίλο, επίσης συνταξιούχο, καθηγητή Walter Lang, επίσης παθολόγο. Ο Dr. Michael Mörz από τη Δρέσδη ερευνούσε επίσης το θέμα αυτό, καθώς και ο καθηγητής Peter Schirmacher, επικεφαλής του παθολογοανατομικού ινστιτούτου του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης. Όλοι κατέληξαν στα ίδια αποτελέσματα.

12η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ 
Εδώ βλέπετε τα αιμοφόρα αγγεία του εγκεφάλου. Βλέπετε, υπάρχουν πολλά αγγεία στον εγκέφαλο. Το 20% της κατανάλωσης οξυγόνου συμβαίνει στον εγκέφαλο. Είναι απίστευτο. Κάθε αγγείο τροφοδοτεί τα κύτταρα που χρειάζονται επειγόντως οξυγόνο. Μόλις κάποιο αγγείο αποτύχει - από έναν θρόμβο αίματος ή κάτι τέτοιο -, τότε τα κύτταρα θα πεθάνουν, και τα νεκρά κύτταρα δεν μπορούν να αντικατασταθούν. Αυτή ήταν η πρώτη μας υποψία: ότι θα υπήρχε εγκεφαλική βλάβη. Η εγκεφαλική βλάβη και η καρδιακή βλάβη θα ακολουθούσαν την εφαρμογή αυτών των εμβολίων.
 
13η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Πρόκειται για το πρώτο έργο του παθολόγου Michael Mörz από τη Δρέσδη, που δημοσιεύθηκε την 1η Οκτωβρίου του περασμένου έτους. Έτσι, έχει περάσει πλέον πάνω από ένας χρόνος από τότε που τα ευρήματα αυτά έγιναν γνωστά παγκοσμίως. Ήταν σε ένα φημισμένο επιστημονικό περιοδικό. Η γερμανική παθολογική κοινωνία και οι Γερμανοί πολιτικοί απλώς το αγνόησαν! Τι βρήκε ο Michael Mörz: βλέπετε αυτά τα δύο αγγεία, το ένα στα αριστερά, το δεξιό σε διαφορετικό σημείο του εγκεφάλου. Και στα δύο μπόρεσε να ανακαλύψει αυτή την πρωτεΐνη spike, με μια ειδική τεχνική. Η πρωτεΐνη spike συνδέεται με το καφέ χρώμα. Τη βρήκε στην επένδυση του αγγείου και ακόμη και μερικές φορές στο εσωτερικό του εγκεφάλου - δείτε τα μπλε βέλη.

14η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Από τη στιγμή που θέλησε να βρει έναν ιό, δεν τα κατάφερε. Βρήκε μόνο την πρωτεΐνη spike - και αυτή θα μπορούσε να προέρχεται μόνο από το εμβόλιο.

15η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Γύρω από αυτά τα αγγεία, βρήκε - ένα πραγματικά τρομερό εύρημα - εδώ βλέπετε κύτταρα που πεθαίνουν, νευρικά κύτταρα, νούμερο 1 - "νευρωνικούς θανάτους". Στη συνέχεια βλέπει - αρ. 2 και 3 - ανοσοποιητικά κύτταρα που δεν ανήκουν εκεί.
16η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Και στον ίδιο ασθενή που πέθανε βρίσκει μετατροπή των καρδιακών κυττάρων. Βλέπει μυοκαρδίτιδα στα μικρά αγγεία - την πρωτεΐνη ακίδα με καφέ χρώμα.

17η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Ταυτόχρονα, ο Peter Schirmacher μόλις βρήκε το ίδιο πράγμα, κατ' αρχήν. Σε μια πολύ σημαντική δημοσίευση - που δημοσιεύτηκε φέτος - αυτή η πανεπιστημιακή ομάδα με επικεφαλής τον ίδιο - και είναι ένας από τους πιο γνωστούς παθολόγους του κόσμου - λέει πολύ καθαρά, υπάρχει η πιθανότητα ότι το εμβόλιο spikes, αυτό το εμβόλιο διεισδύει στην καρδιά και προκαλεί θανατηφόρα μυοκαρδίτιδα! Βλέπετε, είναι γνωστό ότι αυτό το εμβόλιο μπορεί να σκοτώσει!
 
18η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Αν κάποιοι άνθρωποι εξακολουθούν να θέλουν να επιμένουν στον εμβολιασμό, τώρα πρέπει να αναρωτηθούμε: Πόσο πειστικές είναι οι αποδείξεις για τη βλάβη του εμβολίου; Στην πραγματικότητα, αυτή η πολυεστιακή νεκρωτική εγκεφαλοπάθεια έχει συχνότητα εμφάνισης ένα στα 100.000 άτομα ετησίως, με τη μυοκαρδίτιδα μόλις ένα στα 10.000 άτομα θα την πάθει ετησίως. Είναι λυπηρό αλλά μικρό. Τώρα οι άνθρωποι μπορεί να πουν ότι δεν είναι υψηλότερη με τους εμβολιασμένους ανθρώπους. Αυτό είναι λάθος. Ο Michael Mörz το έδειξε αυτό σε αυτή την εργασία εδώ. Όταν δύο σπάνιες ασθένειες εμφανίζονται στο ίδιο άτομο, τότε η πιθανότητα είναι το γινόμενο, ο πολλαπλασιασμός αυτών των δύο περιστατικών. Αυτό θα ήταν ένα περιστατικό ενός ατόμου σε ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους ετησίως! Έτσι, αυτά τα δύο, η μυοκαρδίτιδα και η εγκεφαλοπάθεια που εμφανίζονται μαζί θα ήταν ένα στο ένα δισεκατομμύριο. Και αυτό που γνωρίζουν οι κορυφαίοι πολιτικοί μας και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι ότι σε ολόκληρη την Ευρώπη υπάρχουν λιγότεροι από μισό δισεκατομμύριο άνθρωποι. Αλλά αυτός ο συνδυασμός βρέθηκε ξανά και ξανά. Ο καθηγητής Burkhardt βρήκε πολλά. Επομένως, δεν πρόκειται για σύμπτωση, αλλά για αιτιώδη συνάφεια. Είναι αποδεδειγμένο, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση γι' αυτό!

Ποια θα μπορούσε και μπορεί να είναι η αιτία για μια τόσο καταστροφική, μακράς διάρκειας παραγωγή μιας πρωτεΐνης που κωδικοποιείται από RNA; Ίσως έχετε παρατηρήσει: μερικά δισεκατομμύρια τεχνητά παραγόμενες συνταγές DNA για τον εμβολιασμό 20.000 ανθρώπων -στην κλινική μελέτη πριν από την έγκριση- ήταν εφικτές. Αλλά για τον εμβολιασμό δισεκατομμυρίων ανθρώπων - όχι. Για αυτό, οι κατασκευαστές έπρεπε να επιστρέψουν στη φύση. Τώρα έρχεται το δεύτερο μεγάλο αποκορύφωμα για εσάς.

19η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
Επανερχόμαστε στο γεγονός: το DNA πρέπει να υπάρχει για να μπορεί να παραχθεί RNA.
Πριν από την έγκριση, μπορούσε κανείς να συνθέσει το RNA μέσω υπολογιστή, αλλά δεν ήταν δυνατόν να παραχθεί το RNA με αυτόν τον τρόπο για εκατομμύρια ανθρώπους. Το εμβόλιο χορηγήθηκε σε εκατομμύρια ανθρώπους τον Δεκέμβριο του 2020 - στην Ευρώπη, στην Αμερική, ταυτόχρονα.

Το κόλπο: Τα δισεκατομμύρια και τρισεκατομμύρια συνταγές DNA δεν συναρμολογούνται πλέον σε μηχανές υπό τον έλεγχο υπολογιστή. Προέρχονται από βακτηριακά μίνι χρωμοσώματα, τα λεγόμενα πλασμίδια. Αυτά τα μικροχρωμοσώματα είναι εύκολο να αποκτηθούν και να χειραγωγηθούν. Μπορεί κανείς να τα αγοράσει, είναι συσκευασμένα. Μπορεί κανείς να τα μετασχηματίσει. Μπορούν να εισαχθούν σε αυτά ξένες συνταγές, για παράδειγμα το γονίδιο για την πρωτεΐνη corona spike. Τα βακτήρια στη συνέχεια καλλιεργούνται και πολλαπλασιάζονται μαζικά, τα πλασμίδια στη συνέχεια εξάγονται και χρησιμοποιούνται ως πρότυπο για την παραγωγή των αντιγράφων mRNA.

Αλλά τώρα φωνάζετε: STOP! Αυτό διαφέρει από την επίσημα εγκεκριμένη διαδικασία - Ερώτηση: έχει ποτέ ελεγχθεί και εγκριθεί η χρήση βακτηριακών χρωμοσωμάτων για την παραγωγή εμβολίων ως προς την ασφάλεια; Η απάντηση μπορεί να βρεθεί σε πρόσφατα δημοσιευμένα βιβλία: David Fischer - (20η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ) Τίτλος: Αμαυρωμένος, αναφέρει πώς προέκυψε αυτό, πολύ αξιόλογο βιβλίο - ΚΑΙ επίσης
 
21η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ Δικηγόρος Dr. Brigitte Röhrig.
ΟΧΙ! Ποτέ δεν έχουν ελεγχθεί - ούτε ως προς το περιεχόμενο ούτε ως προς την ασφάλεια. Οι ρυθμιστικές αρχές απλώς τα πέρασαν και τα ενέκριναν. Ήταν και είναι συνένοχοι σε αυτό το τερατώδες έγκλημα. Προσέξτε - δεν θα σταματήσετε να εκπλήσσεστε. Ονομάζω το Ινστιτούτο Paul-Ehrlich, επειδή τα εθνικά κράτη είναι υπεύθυνα. Δεν είναι η ΕΜΑ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αλλά αν πρόκειται για τη ζωή και την ασφάλεια του γερμανικού λαού, τότε το Ινστιτούτο Paul-Ehrlich έχει την ευθύνη.

Εδώ υπάρχει ακόμα ένας μικρός γρίφος. Μια τόσο εκπληκτική ιστορία που δεν θα μπορούσε κανείς να πιστέψει. Από πού προήλθαν αυτά τα πρότυπα DNA, τα βακτηριακά χρωμοσώματα; Και πότε τα παρήγαγαν; Το εμβόλιο παρήχθη με την επωνυμία BioNTech, η Pfizer ήταν πάντα εταίρος.

Η BioNTech προφανώς δεν παρήγαγε η ίδια τις αρχικές φόρμουλες DNA, αλλά τις εισήγαγε στη Γερμανία από το εξωτερικό. Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία χρειαζόταν πιστοποίηση ότι ήταν εξουσιοδοτημένη να χειρίζεται τα ιατρικά προϊόντα. Εδώ μπορείτε να δείτε το πιστοποιητικό - που παρέχει άδεια στην BioNTech να εισάγει τόσο το τεχνητά παραγόμενο DNA όσο και τα πλασμίδια για την παραγωγή του RNA του εμβολίου. Νομίζω ότι ήταν από τον Οκτώβριο του 2020. Εδώ έχουμε την εισαγωγή για το BNT162: Θραύσμα DNA PCR, για την παραγωγή αυτού του εμβολίου! Θεέ μου, τι συνέβη εκεί! Μόλις δύο μήνες αργότερα, αυτό το εμβόλιο - από αυτό το βακτηριακό χρωμόσωμα - ήταν διαθέσιμο παγκοσμίως! Γιατί η BioNTech έπρεπε να εισάγει αυτό το πλασμίδιο; Θα μπορούσε κανείς να έχει την υποψία ότι εμπλέκεται κάποια εταιρεία στο εξωτερικό. Δεν θα δώσω κανένα όνομα, αλλά νομίζω ότι οι δημοσιογράφοι και οι δικηγόροι θα πρέπει να το εξετάσουν αυτό. Σχεδόν εκπληκτικό: η άδεια βασίζεται σε μια αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2019! (ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ 22η-24η)

Αυτό που είναι ξεκάθαρο: το PEI (Paul-Ehrlich Institute) γνώριζε από την αρχή ότι η χρήση των πλασμιδίων είχε προγραμματιστεί πολύ νωρίτερα. Και σκόπιμα απέφυγε να ελέγξει το τελικό προϊόν. Τέτοιες σωτήριες για τη ζωή δοκιμές από τις αρμόδιες αρχές δεν έγιναν πουθενά στον κόσμο, κυρίες και κύριοι, γεγονός που δείχνει μεγάλη απάτη οργανωμένη από την κορυφή. Τώρα θα σας πω για τις τερατώδεις συνέπειες αυτού του εγκλήματος που διαπράχθηκε από κοινού από κατασκευαστές και ρυθμιστικές αρχές.
 
Κατά την παραγωγή εμβολίων, τα βακτηριακά μινιχρωμοσώματα πρέπει να αφαιρούνται πριν από τη συσκευασία του παραγόμενου mRNA, διαφορετικά θα συσκευαστούν μαζί με αυτό (ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ 25η).
Ο Kevin McKernan, ένας Αμερικανός ερευνητής, ανακάλυψε ότι αυτό το κρίσιμο βήμα της αφαίρεσης του πλασμιδιακού DNA δεν είχε γίνει σωστά. Βρέθηκαν τεράστιες ποσότητες πλασμιδιακού DNA σε συσκευασμένη μορφή, εξασφαλίζοντας την επιτυχή μεταφορά τους στα κύτταρα. (ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ 26η). Η ανακάλυψη του Κέβιν έχει έκτοτε επιβεβαιωθεί από πολλά άλλα εργαστήρια - μεταξύ άλλων και στη Γερμανία. Μεγάλες ποσότητες μόλυνσης DNA έχουν βρεθεί και στις 27 παρτίδες που έχουν εξεταστεί μέχρι στιγμής. Πριν από τέσσερις εβδομάδες, ακόμη και ο Καναδικός Ιατρικός Σύλλογος επιβεβαίωσε το εύρημα του πλασμιδιακού DNA. Ωστόσο, δεν θεωρεί ότι αυτό αποτελεί επαρκή λόγο για να ανακαλέσει την έγκριση. Παρεμπιπτόντως: έχει ελέγξει και η αρμόδια γερμανική αρχή -το Ινστιτούτο Paul Ehrlich του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Υγείας-; Άλλωστε, αυτό είναι το απόλυτο καθήκον τους. Απάντηση: όχι, όχι πραγματικά μετά από 7 μήνες. Κυρίες και κύριοι, αυτό πρέπει να έχει νομικές συνέπειες.

Αυτό χρήζει της μέγιστης ποινής. Η ενσωμάτωση βακτηριακών χρωμοσωμάτων αλλάζει το σύνολο των οδηγιών του DNA στο κύτταρο και ισοδυναμεί με αλλαγή του γονιδιώματος. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με κάθε κυτταρική διαίρεση το προστατευτικό κέλυφος του κυτταρικού πυρήνα διαλύεται, έτσι ώστε το ξένο DNA να μπορεί να έρθει να βρεθεί ακριβώς δίπλα στα χρωμοσώματά μας και στη συνέχεια να συμπεριληφθεί στους νεοσχηματισμένους πυρήνες των θυγατρικών κυττάρων.  Μπορεί να λάβει χώρα μια συνεχής παραγωγή ξένων πρωτεϊνών, η οποία θα οδηγήσει σε μακροχρόνιες φλεγμονές και βλάβες οργάνων σε όλο το σώμα. Τα αγγειακά τοιχώματα καταστρέφονται. Η αιμορραγία και ο σχηματισμός θρόμβων αίματος είναι οι αναπόφευκτες συνέπειες. Ο ιστός θα πεθάνει λόγω έλλειψης οξυγόνου. Η καρδιά είναι ένα όργανο που δεν μπορεί να αντικαταστήσει τα νεκρά κύτταρα. Ποιος δεν έχει ακούσει για τους μυστηριώδεις αιφνίδιους καρδιακούς θανάτους που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο; Είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου. Οι καρδιακές παθήσεις που προκαλούνται από εμβόλια είναι στην ατζέντα τόσο των νέων όσο και των ηλικιωμένων.
 
Εδώ το επαναλαμβάνω και πάλι προς τιμήν των Γερμανών επιστημόνων: Ο καθηγητής Peter Schirmacher, παθολόγος στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης, δημοσίευσε μια μελέτη που δείχνει την αιτιώδη σχέση μεταξύ του εμβολίου και των καρδιακών βλαβών. Αυτό είναι τόσο σημαντικό! Κανείς δεν μπορεί να πει: "Δεν το γνωρίζαμε". Το δεύτερο όργανο που δεν μπορεί να αντικαταστήσει τους νεκρούς του είναι ο εγκέφαλος. Ανάλογα με το πού εμφανίζεται η βλάβη από το εμβόλιο, μπορεί να οδηγήσει σε μια μεγάλη ποικιλία νευρολογικών και ψυχιατρικών διαταραχών. Οι νευρικές βλάβες και οι παραλύσεις, αλλά και η άνοια, οι ψυχώσεις και οι αλλαγές του χαρακτήρα είναι στην ημερήσια διάταξη των εμβολιασμένων ανθρώπων.

Τα εμβόλια συσσωρεύονται επίσης στα αναπαραγωγικά όργανα και πρέπει να υπάρχει φόβος για σοβαρή εξασθένιση της γονιμότητας. Η απορρόφηση του RNA και του DNA που κυκλοφορούν στο αίμα στα κύτταρα του πλακούντα μπορεί να οδηγήσει σε θνησιγένειες. Τα εμβόλια έχουν ανιχνευθεί στο μητρικό γάλα. Η εντερική διαπερατότητα είναι υψηλή τις πρώτες εβδομάδες μετά τη γέννηση, οπότε ο θηλασμός είναι πιθανό να οδηγήσει σε άμεση μεταφορά των εμβολίων στο αίμα του μωρού.

Η απίστευτη ιστορία τρόμου δεν τελειώνει εδώ. Τεμαχισμένα θραύσματα DNA έχουν βρεθεί μαζικά ως επιμολύνσεις εμβολίων. Οι αποσπασματικές αλληλουχίες DNA έχουν αυξημένη τάση να ενσωματώνονται στο χρωμοσωμικό DNA. Οι πιθανές συνέπειες είναι ατελείωτες. Το καλά συντονισμένο δίκτυο που ελέγχει την κυτταρική διαίρεση και διαφοροποίηση μπορεί να διαταραχθεί. Καρκίνος και αναπτυξιακές διαταραχές μπορεί να είναι το αποτέλεσμα. Μεταλλάξεις στο σπέρμα και στα γονιμοποιημένα ωάρια θα μπορούσαν να καταστήσουν κληρονομικά τα τροποποιημένα χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν οικονομικά αποδοτικές μέθοδοι για τον αξιόπιστο διαχωρισμό του μαζικά παραγόμενου RNA από τα πλασμίδια. Η πλήρης απομάκρυνση θα ήταν πάρα πολύ δαπανηρή, γι' αυτό και βακτηριακά χρωμοσώματα έχουν βρεθεί σε όλες τις παρτίδες του εμβολίου corona που έχουν δοκιμαστεί μέχρι σήμερα. Παρακαλώ σημειώστε: η μόλυνση με πλασμιδιακό DNA θα είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση για όλα τα εμβόλια RNA, όχι μόνο για το εμβόλιο Covid (ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ 27η).
 
Ο φίλος και βοηθός μου Michael Palmer και εγώ δημοσιεύσαμε ένα βιβλίο όπου περιγράφουμε επιστημονικά πώς λειτουργούν τα εμβόλια mRNA, πώς είναι πάντα επιβλαβή και θα σκοτώσουν. Αυτό το βιβλίο είναι διαθέσιμο ως δωρεάν download.

Κυρίες και κύριοι. Όποιος επαινεί τα εμβόλια RNA ως ασφαλή και αποτελεσματικά, όποιος ισχυρίζεται ότι ο εμβολιασμός σπάνια προκαλεί σοβαρές παρενέργειες, είναι είτε απίστευτα αδαής είτε καθογηγημένος - εδώ θα ήθελα να συστήσω ανεπιφύλακτα ένα άλλο βιβλίο (ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ 28η) - το βιβλίο του Dr. Michael Nehls, The Indoctrinated Brain (Ο εγκλωβισμένος εγκέφαλος). Εξηγεί πώς ένας εγκέφαλος μπορεί να καθοδηγηθεί και πώς έχει καθοδηγηθεί τις τελευταίες δεκαετίες. Διαβάστε αυτό το βιβλίο, τότε θα καταλάβετε γιατί αυτή η πανδημία και αυτή η κατάληψη της εξουσίας θα μπορούσε να είναι δυνατή. Μαζί με τον Ivo Sasek σας λέω, σηκωθείτε. Είναι η σειρά σας. Πρέπει να το αποτρέψετε αυτό, κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει. Και σε αυτό το βιβλίο θα διαβάσετε τι πρέπει να κάνετε ώστε να γίνετε αρκετά δυνατοί για να το κάνετε αυτό. Σας συνιστώ αυτό το βιβλίο. - Ή τέτοιοι άνθρωποι που επαινούν τα εμβόλια RNA είναι απείρως κακοί. Και υπόκεινται σε ποινική δίωξη. Όπως και όλοι όσοι ενεργά ή παθητικά προωθούν και υποστηρίζουν αυτόν τον εμβολιασμό. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ο εμβολιασμός αυτός μόνο αρνητικές επιπτώσεις μπορεί να έχει και μάλιστα σε βαθμό απειλητικό για τη ζωή.

Τέλος, το λυτρωτικό μήνυμα: η τόσο σημαντική ανακάλυψη του DNA - έγινε μόλις πριν από μήνες. Πριν από αυτό, κανείς δεν μπορούσε να μαντέψει ότι οι παρτίδες εμβολίων ήταν μολυσμένες με βακτηριακά χρωμοσώματα. Ως εκ τούτου, αγαπητοί συνάδελφοι ιατροί, μπορείτε ακόμα να σωθείτε. Εξαπατηθήκατε, κακοποιηθήκατε, δεν είχατε ιδέα τι συνέβαινε και πώς. Αλλά τώρα ξέρετε και υπάρχει ακόμα λίγος χρόνος για να επιστρέψετε στο μονοπάτι του Ιπποκράτη. Μην πάρετε ποτέ ξανά μια σύριγγα γονιδιακής ένεσης. Και βάλτε τέλος στον ΠΟΥ και σε όλους τους απάνθρωπους οπαδούς του!
 
Στο ίδιο πλαίσιο: Μπορείτε κι εσείς να σώσετε τον εαυτό σας απορρίπτοντας τη δικτατορία της υγείας. Εξάλλου, δεν θα μπορούσατε να τα γνωρίζετε όλα αυτά. Κι εσείς εξαπατηθήκατε και κακοποιηθήκατε, κι εσείς μπορείτε ακόμα να σώσετε τον εαυτό σας και την τιμή της οικογένειάς σας. Βγάλτε το κεφάλι σας από τη θηλιά. Το συντομότερο δυνατό. Σύντομα θα είναι πολύ αργά. Γιατί ο κόσμος ξυπνάει. Δεν θα μπορείτε να πείτε ότι το κάλεσμα αφύπνισης δεν σας έχει φτάσει. Ενεργήστε τώρα για το λαό σας και συμφωνήστε ότι δεν μπορεί να εγκριθεί καμία ένεση RNA μέχρι να ξεκαθαρίσουν όλα! Συνειδητοποιήστε ότι κάθε σύμβαση πώλησης που βασίζεται σε απάτη πρέπει να κηρυχθεί άκυρη! Αυτό το τελευταίο συμβόλαιο για αυτά τα δισεκατομμύρια δόσεων είναι άκυρο, με ή χωρίς την κα von der Leyen. Γι' αυτό ζητήστε πίσω τα χρήματά σας! Ας είναι αυτά τα δισεκατομμύρια προς όφελος του λαού, ιδιαίτερα των φτωχών ανθρώπων και των θυμάτων.

Αγαπητοί συνάνθρωποι, ο διχασμός στην κοινωνία μας έχει δημιουργήσει βαθιά ρήγματα. Ας βρούμε τώρα το δρόμο να επιστρέψουμε ο ένας στον άλλον. Πείτε ΟΧΙ σε όλους εκείνους που έχουν γίνει μαριονέτες της εξουσίας και του χρήματος. Ας βρούμε τώρα το δρόμο μας πίσω ο ένας στον άλλο. Πείτε ΝΑΙ στην κοινότητα της αλληλεγγύης μας, η οποία μόνη μπορεί και πρέπει να ανοικοδομήσει αυτή τη χώρα - όπως και σε περιόδους κρίσης στο παρελθόν. Ας ενώσουμε τα χέρια μας και ας προχωρήσουμε τώρα ως ενωμένο έθνος προς ένα καλύτερο μέλλον.

Κυρίες και κύριοι, μετά την έναρξη αυτής της κύριας ποινικής διαδικασίας εναντίον μου πριν από ένα χρόνο, σκέφτηκα ότι πρέπει να γράψω μια εξήγηση για το τι έκανα. Και έτσι πήρε σάρκα και οστά η αυτοβιογραφία μου, η οποία εξηγεί τα πάντα. Το βιβλίο εμφανίστηκε σχεδόν ταυτόχρονα με την τελική ετυμηγορία στις 23 Μαΐου . Ο δικαστής, ο Dr. Grundmann από το δικαστήριο του Plön, με αθώωσε παρουσία της εισαγγελέως κας Füssing. Και υπήρξε μια κραυγή χαράς σε όλο τον κόσμο. Η τιμή της γερμανικής δικαιοσύνης σώθηκε σε πρώτη φάση. Αυτό το βιβλίο θεωρήθηκε ως αποχαιρετιστήριο δώρο προς εσάς. Στη συνέχεια ήρθε ο Ιούλιος και δόθηκε η πληροφορία ότι έχει κατατεθεί έφεση από τον εισαγγελέα του κράτους, οπότε του χρόνου θα πρέπει να παρουσιαστώ ενώπιον του ανώτερου δικαστηρίου στο Κίελο.

Δημιουργήθηκε ένα ακουστικό βιβλίο το οποίο μόλις εμφανίστηκε. Ετοιμάζεται μια νέα έκδοση η οποία θα είναι ενημερωμένη με όλα όσα συνέβησαν, επίσης θα συμπεριληφθεί η μόλυνση του πλασμιδιακού DNA όπως εξήγησα σήμερα.

Τώρα ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσω. Δεν θα πω "Θα τα ξαναπούμε". Θέλω να συνταξιοδοτηθώ επειδή είπα και έκανα ό,τι μπορούσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μου. Όταν ένας επιστήμονας έκανε τα πάντα και είπε τα πάντα, τότε πρέπει να σταματήσει. Γι' αυτό λέω "αντίο"! Και λέω: Σας ευχαριστώ! Σας εύχομαι όλα τα καλά που μπορεί να φανταστεί κανείς.
 
«Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »