Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Βλέποντας αυτή την εικόνα είναι σα να αντικρίζεις ένα πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα.

Periklis Bozinakis

 Βλέποντας αυτή την εικόνα είναι σα να αντικρίζεις ένα πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα. Σα να βλέπεις ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο από κάποια αιματηρή καραμπόλα στην Εθνική, ένα ντοκουμέντο ολέθρου. Ακόμα κι αν το μυαλό σου έχει πολτοποιηθεί από την παρανοϊκή προπαγάνδα, ακόμα κι αν η συνείδησή σου είναι νεκρή, ο αντίκτυπος καταγράφεται υποσυνείδητα.

Δεν θα σχολιάσω το θνησιγενές εξάμβλωμα του "νομοσχεδίου" που αφήνει ανοιχτή την πίσω πόρτα για την παρενθεσία, ούτε την εν δυνάμει φάμπρικα της υποβάθμισης του γυναικείου φύλου σε εργοστάσιο παραγωγής προϊόντων προς χρήση. Θα επισημάνω αυτό: δεν υπάρχουν "ζευγάρια" ομοφυλόφιλων. Το σχήμα είναι οξύμωρο.

"Ζεύγος" ονομάζεται ένα λειτουργικό σύστημα που αποτελείται από δύο μέρη που αλληλοσυμπληρώνονται, και που όταν σχηματίσουν αυτό το λειτουργικό σύστημα αποκτούν μια ιδιότητα που ΔΕΝ είχαν το καθένα από μόνο του. Ένα δυαδικό σύστημα ικανό να παράξει συγκεκριμένο έργο - ασχέτως αν για κάποιες εξωγενείς αιτίες, στην ανθρώπινη συνθήκη, αυτή η ικανότητα μπορεί να έχει ακυρωθεί.

Επιπλέον δυσκολεύομαι πολύ, όσο κι αν ψάξω, να βρω κάτι πιο αφύσικο από την ένωση των ομοίων. "Πιο αφύσικο" λέω, όχι εξίσου αφύσικο. Υπάρχουν κι άλλες οντολογικές εκτροπές

Κατά τα άλλα (και ταυτοχρόνως) ο Πορτοσάλτε, η υστερική μαριονέτα του μηντιακού υπονόμου, αγανακτεί που το καθεστώς έσβησε τα πρόστιμα στους ηλικιωμένους μη χρήστες των ενέσιμων. Το καθεστώς που τον ταΐζει απ' τα αποφάγια του, να μην ξεχνιόμαστε. Σου λέει, πώς μας αδειάζετε έτσι τους ρουφιάνους σας! Δυο-τρεις ακόμη αξιοθρήνητοι "αριστερίζοντες" λακέδες ταυτίζονται απολύτως μαζί του. Ξεχνάνε τις πολιτικές ταμπέλες και συγκεντρώνονται στον κοινό τους τόπο: την ψυχοπαθολογία. Θεωρούν ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ τα πρόστιμα σε ανθρώπους που αρνήθηκαν την επιβολή επικίνδυνων ιατρικών πράξεων!!! Να υποθεσω ότι σύμφωνα με τις ιδιοφυίες αυτές ο Μένγκελε υπήρξε μέγας "μεταρρυθμιστής"...

Δεν είναι δύο τα θέματα της ανάρτησης. Ένα είναι: η απεγνωσμένη πλέον προσπάθεια της Ατζέντας να σπείρει το θάνατο και τον ακρωτηριασμό - ψυχικό και σωματικό.

ΥΓ: Να σημειώσω ότι σαφώς και υπάρχουν καλλιτέχνες ή άνθρωποι των γραμμάτων τους οποίους εκτιμώ βαθειά και που είναι ή υπήρξαν ομοφυλόφιλοι Τους διακρίνει όμως η λογική και η αξιοπρέπεια. Και το κυριότερο: ο καλλιτέχνης ΔΕΝ είναι όλα αυτά. Είναι ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ! Τους αναγνωρίζουμε το γεγονός πως παρά τη συνάφειά τους με τη δυστυχία, κατάφεραν να κρατήσουν την αντίληψή τους ακονισμένη και να παράξουν σημαντικά έργα.


4 σχόλια:

  1. Θλίψη και αρρώστια για μια κοινωνία που οδηγείται στη θεσμοθέτηση του ανώμαλου και στην υποβάθμιση του γάμου και των φύλων. Ακόμα και συντηρητικοί βουλευτές δείχνουν απροθυμία να αντισταθούν και έχουν μπερδέψει τις έννοιες της προοδευτικότητας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη δήθεν προστασία των παιδιών των ομοφυλόφιλων. Η αριστερά σε διαρκή πνευματική αναπηρία και αυτή είναι υπέρ της "προοδευτικότητας". Έγκλημα βαρύτατο σε μια χώρα που μαστίζεται από υπογεννητικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γάμος Ομοφυλόφιλων Και Νομιμοποίηση ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ

    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ(ΤΡΙΠΛΕΤΑ)…ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ…..
    ΣΤΟ 13:18 ΛΕΠΤΑ
    https://m.youtube.com/watch?v=Q0ZtkHGJhUk

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Sean Gravels κατηγορείται για σεξουαλική παρέμβαση, σεξουαλική εκμετάλλευση και εγκλήματα που σχετίζονται με παιδική πορνογραφία
    Ηγέτης LGBTQ Pride συνελήφθη στον Καναδά για σεξουαλικά εγκλήματα παιδιών

    https://en-protothema-gr.translate.goog/lgbtq-pride-leader-arrested-in-canada-for-child-sex-crimes/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΜΕΤΑ….ΚΑΙ ΜΕΤΑ?????
    ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΣΟΥ `ΧΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑ.
    Η παιδοφιλία δεν είναι έγκλημα σε κάποιες κοινωνίες.
    Προβλέπονται από την θρησκεία τους.
    Ανατριχιαστικό!!!!!!
    …(Δεκάχρονο κοριτσάκι με τον ..”σύζυγο”!)

    https://twitter.com/NikKo_ial/status/1718976509690380673

    Υ.Γ. ΕΜ….ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΝ` ΑΥΤΑ…………..

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »