Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ "ΕΜΒΟΛΙΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙ-ΙΙΚΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ,
ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ "ΕΜΒΟΛΙΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙ-ΙΙΚΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ!
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ!

Στο μαντρί αιγοπροβάτων με την επωνυμία "Ευρωπαϊκη Ένωση" οι δόσεις που ήδη έληξαν, φτάνουν σε αξία τα 1.100 εκατομμύρια ευρώ (1,1 δις).

Η ζημιά φορτώνεται στις τσέπες των λαών του μαντριού, γιατί ΕΤΣΙ κανόνισαν οι κυβερνήσεις τους.
Στα τέλη Ιανουαρίου θα λήξουν αλλά 1.190 εκατομμύρια ευρώ!

Κάθε επόμενο μήνα η ζημιά θα αυξάνει ανάλογα...
Όλα από την τσέπη μας, για το... καλό μας!

______________________

ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΟΡΟΪΔΟ

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ κανόνισε με τη Pfizer να της επιστρέψει 7,9 εκατομμύρια κουτιά Paxlovid στα τέλη του 2023, με εκτιμώμενο κόστος για την εταιρεία 4,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το καταλάβατε; Η ΕΤΑΙΡΙΑ θα τα χρεωθεί στις ΗΠΑ και όχι η κυβέρνηση, δηλαδή οι φορολογούμενοι, όπως εδώ!

Την αποικιοκρατία των Big Pharma που ασπάστηκαν ευλαβικά όλες οι άλλες κυβερνήσεις (και η δική μας από τις πρώτες), η αμερικανική κυβέρνηση ΔΕΝ την δέχτηκε!!

"Αυτά που ξέρετε, να τα κάνετε μόνο στους ξένους, όχι και μεταξύ μας..."

___________________________

ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ
ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΜΕ ΤΙΣ BIG PHARMA, ΓΙΑ ΤΑ "ΕΜΒΟΛΙΑ".

Από τις ελάχιστες ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ κρατών με Big Pharma, που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, διαπιστώσαμε δύο πράγματα:

1) Οι όροι είναι καθαρά αποικιοκρατικού τύπου!
("Θα πάρετε και θα πληρώσετε τις συμφωνημένες δόσεις εμβολίων, ακόμη και αν στο μεταξύ βρεθεί θεραπευτικό φάρμακο, ακόμη και αν λήξει πιο νωρίς η πανδημία, ακόμη και αν... κλπ ... κλπ")

2) Υπάρχει όρος μυστικότητας!
Για αυτό η ελληνική κυβέρνηση, όσο και αν έχει προκληθεί, δεν βγάζει τα συμβόλαια στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, όπως θα όφειλε, αλλά κρατά επτασφράγιστο μυστικό από τον ελληνικό λαό, το τι έχει υπογράψει για λογαριασμό του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »