Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Η "Υπερθέρμανση Του Πλανήτη" Προκαλεί Τις Ψυχρότερες Ημέρες Του Αιώνα Σε 3 Ευρωπαϊκές Χώρες

Μετάφραση: Απολλόδωρος

6 Ιανουαρίου 2024 | Travis Cook | Διαβάστε το εδώ


Ρεκόρ κρύου σαρώνει τμήματα της Ευρώπης, καθώς η υπερθέρμανση του πλανήτη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη

Η Νορβηγία, η Σουηδία και η Φινλανδία σημειώνουν τα ιστορικά τους χαμηλά για τις ψυχρότερες ημέρες του αιώνα.

Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό;

Μας υποσχέθηκαν παγκόσμια θέρμανση, ακόμη και παγκόσμιο βρασμό!;

Και όμως, αυτά τα έθνη βυθίζονται στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες των τελευταίων δεκαετιών.

Θα μπορούσε να είναι ότι μας έχουν πει ψέματα για την όλη φάρσα της υπερθέρμανσης του πλανήτη;

Σίγουρα όχι, μπορούμε να εμπιστευτούμε τη Greta και τον Al Gore, σωστά;

Κανείς δεν θα έλεγε ποτέ ψέματα μόνο και μόνο για οικονομικό κέρδος και έλεγχο, αυτό είναι απλά μια επικίνδυνη θεωρία συνωμοσίας ή κάτι τέτοιο.

Εντάξει, αρκετά με την κοροϊδία των τρελών “πράσινων”, αν και ειλικρινά, θα μπορούσα να το κάνω αυτό όλη μέρα

Ξέρουμε ότι λένε ψέματα, ο φόβος χρησιμοποιείται για να ελέγξουν τους ανθρώπους και να τους αποσπάσουν πολλά χρήματα. Με το πρόσχημα της προστασίας του πλανήτη από την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή, ένα ολόκληρο μπαράζ περιοριστικών κυβερνητικών πολιτικών εξαπολύεται.

Η πιο πρόσφατη μεγάλη μάχη που συμβαίνει αυτή τη στιγμή λαμβάνει χώρα στους δρόμους της Γερμανίας με τους αγρότες να έχουν ξεσηκωθεί ενάντια στις κυβερνητικές πολιτικές.

Τι προκαλεί λοιπόν αυτές τις χαμηλές θερμοκρασίες ρεκόρ;

Λοιπόν, όπως έχει συζητηθεί σε διάφορα επεισόδια από επιστήμονες στο The Climate Con Podcast, θα μπορούσαμε κάλλιστα να εισέλθουμε σε μια περίοδο ψύξης και πολλά από αυτά έχουν να κάνουν με τον ήλιο.

Ειλικρινά, όμως, ένα μέρος μου ελπίζει να κάνουν λάθος και τα πράγματα να γίνουν λίγο πιο ζεστά, γιατί όταν ξεπεράσεις τα ψέματα ότι η αύξηση της θερμοκρασίας είναι κακή για τη ζωή των ζώων και των ανθρώπων και για τον πλανήτη, θα ωφεληθούμε πάρα πολύ από το να είναι τα πράγματα λίγο πιο ζεστά εδώ!

Δείτε αυτόν τον κατάλογο με τα είδη που θα ωφελούνταν από το να είναι τα πράγματα λίγο πιο ζεστά, όπως καλύπτεται στο ηλεκτρονικό μας βιβλίο - The Beginners Guide To The Climate Con

Οδηγός για αρχάριους για την κλιματική απάτη - Κεφάλαιο πρώτο - Η απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη - Σελίδα 13

Ο οδηγός για αρχάριους για την κλιματική απάτη - Κεφάλαιο πρώτο - Η απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη - Σελίδα 14

🙂

Είναι ο ήλιος, φίλε

Αυτός ο τεράστιος πυρηνικός αντιδραστήρας στον ουρανό, όχι τόσο μακριά, είναι αυτό που κυρίως οδηγεί τις αλλαγές της θερμοκρασίας εδώ στη γη.

Τουλάχιστον αυτό πρότεινε ο καθηγητής David Diley όταν ήρθε στο The Climate Con Podcast για το 6ο επεισόδιο.

Αν αυτό συνεχιστεί, κάθε ελπίδα για τη διατήρηση του αφηγήματος της υπερθέρμανσης του πλανήτη/βρασμού απλά θα εξαφανιστεί...


—Δικτυογραφία:

Global Warming Causes Coldest Days Of The Century In 3 European Countries - The Great Climate Con

https://thegreatclimatecon.com/global-warming-causes-coldest-days-of-the-century-in-3-european-countries/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=global-warming-causes-coldest-days-of-the-century-in-3-european-countries

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »