Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

Τα ΜΜΕ Προωθούν Ψευδείς Ισχυρισμούς ότι το 2023 θα είναι το "Θερμότερο των Τελευταίων 125.000 ετών"


Μετάφραση: Απολλόδωρος

27 Δεκεμβρίου 2023 | Paul Homewood | Διάβαστε το εδώ


Σημείωση των συντακτών: Με το τέλος του 2023 να πλησιάζει γρήγορα και με ορισμένα μέσα ενημέρωσης να προωθούν ήδη την ψευδή ιδέα ότι το 2023 ήταν το "θερμότερο σε 125.000 χρόνια", μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι όταν βγουν οι τελικοί αριθμοί θερμοκρασίας τον Ιανουάριο, τα μέσα ενημέρωσης θα προωθήσουν άκριτα αυτή την ιστορία σαν να ήταν γεγονός και όχι εικασία μιας ομάδας επιστημόνων του κλίματος. Οι κινδυνολόγοι έχουν χτίσει μέχρι αυτόν τον ψευδή ισχυρισμό στο τέλος του έτους, υποστηρίζοντας σε διάφορες χρονικές στιγμές κατά τη διάρκεια του έτους ότι μια συγκεκριμένη ημέρα του Ιουλίου ή ότι το καλοκαίρι, ήταν το θερμότερο στην ιστορία, ή τουλάχιστον τα τελευταία 125.000 χρόνια. Ισχυρισμοί που το Climate Realism διέψευσε διεξοδικά.

Δοκίμιο από τον Paul Homewood μέσω του WattsUpWithThat


Σχεδόν όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης διακινούν τον ισχυρισμό "το θερμότερο των τελευταίων 125.000 ετών", γεγονός που υποδηλώνει μια πολύ συντονισμένη προσπάθεια από το κλιματικό κατεστημένο ενόψει της COP28.

Ο ισχυρισμός είναι αυτονόητη και αβάσιμη ανοησία για μια σειρά από καλούς λόγους:

  • Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως "μια παγκόσμια μέση θερμοκρασία".

  • Ακόμη και τώρα έχουμε πολύ αραιή κάλυψη των μετρήσεων της θερμοκρασίας. Πριν από τους δορυφόρους, δεν είχαμε σχεδόν καθόλου δεδομένα εκτός των ΗΠΑ, της Ευρώπης και μερικών άλλων δομημένων περιοχών.

  • Η καταγραφή της θερμοκρασίας που έχουμε είναι πλήρως αλλοιωμένη από το UHI, και χρονολογείται μόνο από τα τέλη του 19ου αιώνα.

  • Οι φυσικές διακυμάνσεις, όπως η ENSO, η ηφαιστειακή δραστηριότητα κ.λπ., μπορούν εύκολα να προκαλέσουν διακυμάνσεις της θερμοκρασίας κατά ένα βαθμό Κελσίου από έτος σε έτος και από δεκαετία σε δεκαετία. Όμως οι ιστορικοί δείκτες δεν έχουν τη λεπτή ανάλυση για να τις εντοπίσουν, δίνουν απλώς μια ιδέα για τις μέσες θερμοκρασίες σε δεκαετίες ή και αιώνες. Κατά συνέπεια, δεν μπορείτε να συγκρίνετε ένα έτος τώρα με το γενικό κλίμα, ας πούμε, πριν από 2000 χρόνια.

Αλλά ξεχάστε όλες αυτές τις θεωρητικές αντιρρήσεις, επειδή τα κλιματικά στοιχεία που έχουμε είναι συντριπτικά και μας λένε ότι το κλίμα ήταν πολύ θερμότερο από ό,τι τώρα για τα περισσότερα από τα τελευταία 10000 χρόνια, από το τέλος της εποχής των παγετώνων.

Ακολουθούν δέκα ισχυρά, αδιαμφισβήτητα στοιχεία:

3 σχόλια:

  1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ

    https://amazonios.net/diefthyntis-etaireias-edose-doro-ich-gia-diagonismo-me-klirosi-sto-mega-kai-to-kerdise-o-idios/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://slaynews.com/news/bill-gates-lab-grown-meat-exposed-really-gruesome/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ξεχνάτε ποτέ αυτούς που πέθαναν προσπαθώντας να μας ξυπνήσουν

    https://twitter.com/loudmouthgrant/status/1741133029769105466

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »