Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

THN ΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ..ΝΥΧΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Πολιτική αλητεία δίχως τέλος από μια κυβέρνηση απατεώνων που ανεβήκανε στην εξουσία εξαπατώντας έναν λαό και σήμερα υπηρετούν τους τραπεζίτες σε όλα τα επίπεδα. Την ώρα που ετοιμάζονται να φέρουν νέα μνημόνια και νέα φορολογική λαίλαπα με τροπολογίες που φέρνουν νύχτα χαρίζουν δισεκατομμύρια στους τραπεζίτες.

Οι Απώλειες του δημοσίου από αυτήν την χαριστική τροπολογία, η οποία μάλιστα ισχύει αναδρομικά από το 2014 και επομένως θα εφαρμοστεί και για τα κέρδη των τραπεζών το 2016, προβλέπεται να είναι πολλά δισ ευρώ. Συνιστά δε πρόκληση ότι το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, με ένα τρικ που χρησιμοποιεί, δεν αναγράφει έστω και χοντρικά τις απώλειες του ελληνικού δημοσίου από αυτήν την χαριστική πράξη.
Το εξωφρενικό είναι ότι ενώ η κυβέρνηση διαπραγματεύεται αυτήν την ώρα σκληρά μέτρα περίπου 3,6 δισ ευρώ ενάντια στους πιο φτωχούς πολίτες, την ίδια ώρα χαρίζει χωρίς καμιά αιδώ πολύ περισσότερα δισ στα ξένα fund , που κατά κύριο λόγο ελέγχουν τις τράπεζες.
Να τονίσουμε, επιπροσθέτως, ότι οι Τράπεζες ήταν η μεγάλη πέτρα του σκανδάλου, που έσπρωξε την χώρα στην υπερχρέωση και στα μνημόνια, ενώ είναι οι τράπεζες, επίσης, οι οποίες καταλήστεψαν με τις αλλεπάλληλες ανακεφαλαιοποιήσεις τη χώρα στην περίοδο των μνημονίων και έχουν οδηγήσει την Ελλάδα στην ουσιαστική χρεοκοπία με ένα χρέοςμαμούθ πάνω από 500 δισ, για το οποίο κανείς δεν μιλάει.

Όπως γενική άκρα του τάφου σιωπή ισχύει με το σκάνδαλο του ”αναβαλλόμενου φόρου” σε όλα τα μέση ενημέρωσης.
Ο λόγος είναι προφανής.

ΕΔΩ ΚΑΙ Η ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ
ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ
































































ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ LINK ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ