Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Από γιορτή κατά του ρατσισμού, γιορτή υπέρ του ΝΑΤΟ



Όπως είχαμε προβλέψει η υποτιθέμενη εκδήλωση κατά του ρατσισμού στην οποία καλούσε η Νατοϊκή «Αριστερά» για τις 18 Μαρτίου του 2017 είχε κρυφή ατζέντα. Η Νατοϊκή ατζέντα αποδείχθηκε χειρότερη από τις φοβίες μας και με αυτόν τον ύπουλο τρόπο έδωσε τα διαπιστευτήρια της και στήριξη στον Αμερικάνικο Ιμπεριαλισμό.

Την οργανωμένη φιλονατοϊκή-φιλοιμπεριαλιστική συγκέντρωση κάλεσε η ΚΕΕΡΦΑ (ΣΕΚ) και την συνδιοργάνωσε μαζί με την ΔΕΑ (Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών) και την κατάληψη του CityPlaza στο κέντρο της
Αθήνας


Μέχρι και συνδικαλιστικό όργανο υπαλλήλων ΜΚΟ υπήρχε

Σύσσωμο το «αριστερό» παρακράτος σε πλήρη παράταξη μαζί με όλες τις ΜΚΟ και τους υπαλλήλους τους(διάφορων εθνικοτήτων), ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και από την υποτιθέμενη συγκέντρωση «κατά του ρατσισμού» προχώρησαν σε συγκεντρώσεις για να πέσει ο φράχτης στον Έβρο (κατ’εντολήν του Πατερούλη Τζορτζ Σόρρος) αλλά και κατά της Συριακής αντίστασης(τόσο ξεδιάντροπα που δεν το περίμενε κανένας μας).


Η συγκέντρωση είχε έντονο το χρώμα της Ιμπεριαλιστικής επέμβασης στην Συρία, με την παρουσία μελών του FSA που ζητούσαν να πέσει ο Άσαντ.




Τα μέλη του FSAπου για άλλη μία φορά γίνονται το απαραίτητο όπλο στα χέρια των παρακρατικών για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους και τα Ιμπεριαλιστικά σχέδια. Παράλληλα όμως εκθέτοντας τους και βάζοντας τους σε κίνδυνο.

Πανό του FSAδίνανε το στίγμα του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» και τα καθεστωτικά μέσα προέβαλλαν την εκδήλωση με κεντρική φωτογραφία, αυτήν με την σημαία της «επανάστασης» στην Συρία.


Κεντρική φωτογραφία σε όλα τα διαδικτυακά μέσα


Ακόμα και την στιγμή που η πορεία βρισκόταν έξω από την Πρεσβεία της Αυστρίας, έξω από την οποία υπήρξε μία μικροένταση υπήρχαν μπροστά πανό του FSA για να δίνουν το στίγμα της συγκέντρωσης.



Αυτές οι συγκεντρώσεις για άλλη μία φορά συνδυάστηκαν με συγκεντρώσεις σε άλλες πόλεις της Ευρώπης και από κοινού ζητούσαν να φύγει ο Άσαντ και να "απελευθερωθεί η Συρία"...Να απελευθερωθεί από όσους αντιστέκονται στον Αμερικάνικο Ιμπεριαλισμό και το Israhell δηλαδή.. 




Στην παρακρατική φιέστα δεν υπήρχαν μόνο οι γνωστοί φιλονατοϊκοί διοργανωτές. Υπήρχε σχεδόν σύσσωμη η στήριξη και η συμμετοχή της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και των φορέων που αυτή ελέγχει. Οργανώσεις όπως η ΛΑΕ,η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΕΕΚ,η ΟΚΔΕ αλλά και σωματεία εργαζομένων με επικεφαλής την ΑΔΕΔΥ. Μαζί τους το Δίκτυο Φαντάρων Σπάρτακος, η Αντιεξουσιαστική Κίνηση( Α.Κ.) με τις καταλήψεις που αυτή ελέγχει και την ΚΕΔ….


Ο επικεφαλής της ΛΑΕ Π. Λαφαζάνης σε συμβολική φωτογραφία στήριξης της ΚΕΕΡΦΑ


Μία παρένθεση όσο αφορά την Κ.Ε.Δ.

Η στάση της Κομμουνιστικής Επαναστατικής Δράσης(ΚΕΔ) είναι ανεξήγητη και αφήνει απορίες. Ενώ η συγκεκριμένη οργάνωση έχει επιδείξει κατά το παρελθόν σημαντική Αντιιμπεριαλιστική δράση, πραγματοποιώντας δύο σημαντικότατες εκδηλώσεις(τις μόνες αντιιμπεριαλιστικές που έχουν γίνει στην Ελλάδα) που αποκαλύπτουν το τι έχει συμβεί στην Συρία, ενώ με την πλούσια αρθρογραφία που έχει αναπτύξει μέσα από Avantgarde έχουν καταφέρει να έχουν γίνει μία σημαντική φωνή αντιπροπαγάνδας και ανάδειξης της αλήθειας, δήλωσε παρών σε αυτήν την συγκέντρωση, ενώ τα μέλη τους γνώριζαν τους διοργανωτές.

Ενώ γνώριζαν και όλα έδειχναν το τι θα συνέβαινε....

Δεν υπάρχει καμία απολύτως λογική σε αυτή την προβοκατόρικη ενέργεια(και για τους ίδιους τους αγώνες τους) με την οποία εμφανίζεται να κάνει πλάτες στην ΚΕΕΡΦΑ και με την παρουσία της εκεί να μπαίνει στο ίδιο κάδρο. Αυτή η πολιτική επιλογή των μελών της ΚΕΔ αδιαμφισβήτητα ήταν και η μεγαλύτερη απογοήτευση από αυτήν την εκδήλωση που αντί να βρίσκεται απέναντι και να παλεύει για την κάθαρση των Κινημάτων, έγινε με αυτόν τον τρόπο ουρά του Ιμπεριαλισμού.

Σε στιγμή που ο πόλεμος είναι σε εξέλιξη και φαίνεται να αντιστρέφεται το κλίμα με αποτέλεσμα οι παρακρατικοί να βρίσκονται στον τοίχο, αυτοί επέλεξαν να συνθηκολογήσουν
Τουλάχιστον, θα πρέπει να μας δώσουν εξηγήσεις γιατί προχώρησαν σε αυτή την εντελώς ανόητη και αψυχολόγητη ενέργεια που δίνει χώρο στα φίδια του Ιμπεριαλισμού




Η ανησυχία όμως για αυτήν την νέα απόπειρα που επιχειρείται στις Δυτικές χώρες κρύβει και έναν μεγάλο φόβο.

Για ποιον λόγο βγήκαν ξανά στον δρόμο οι εκφραστές του ΝΑΤΟ κατά της Συρίας;

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε παρά να κάνουμε υποθέσεις. Η εκτίμησή μου είναι πως προετοιμάζεται άμεση στρατιωτική επέμβαση στην Συρία από την Αμερική λόγω της ήττας που έχει υποστεί στα εδάφη της Συρίας. Αυτή την φορά όμως η μάχη θα γίνει χωρίς την ανάθεση σε κάποιον άλλον όπως έχει συμβεί μέχρι τώρα.


Αυτό το σενάριο το επιβεβαιώνει και η πολεμική όξυνση ανάμεσα στο Κράτος της Κατεχόμενης Παλαιστίνης(Israhell) με την Συρία με αποτέλεσμα της εκ'νέου ρίψης ενός Σιωνιστικού αεροσκάφους, μετά την επίθεση των Σιωνιστών σε θέσεις της Χεζμπολάχ και του Συριακού Στρατού.


Δυτικοευρωπαία υποστηρικτής του FSA κατά του Άσαντ στην Αθήνα

Σίγουρα όμως θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ορθάνοιχτα και να μην πέφτουμε στις παγίδες που μας στήνουν οι Ιμπεριαλιστές. Παγίδες σαν την υποτιθέμενη γιορτή κατά του Ρατσισμού που ήταν μία ξεκάθαρη και αναμενόμενη παγίδα..


Χριστόφορος Τριαντάφυλλος
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ