Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Οι Φίλοι της Τασίας και της Δωροθέας σκότωσαν τον Παππά στον Γέρακα

«Δυστυχισμένοι» και προστατευόμενα «Μεταναστόπουλα » οι ληστές και δολοφόνοι.

Αυτά τα χαμογελαστά πρόσωπα, ψάχνει η αστυνομία ως ενεχόμενους στη δολοφονία του ιερέα Ιερόθεου (Ιωάννη Καμίτση), που λειτουργούσε στον Άγιο Γεώργιο Πεντέλης. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία εκ προθέσεως και για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ο ιερέας βρέθηκε άγρια δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του στην οδό Ναυπλίου 5 στον Γέρακα νωρίς το πρωί της 14ης Φεβρουαρίου. Το θύμα βρέθηκε δεμένο χειροπόδαρα στο κρεβάτι του. Το πρόσωπό του ήταν σκεπασμένο με μια πετσέτα και
δίπλα στο άψυχο κορμί υπήρχε ένα μαξιλάρι γεμάτο αίματα.
Ο θάνατος του 47χρονου ιερέα προήλθε από ασφυξία.

Οι καταζητούμενοι «δυστυχισμένοι» μπορεί να είναι από το Πακιστάν. Ο ένας είχε δηλώσει ότι λέγεται Αλί και ότι γεννήθηκε το 1989 στο Πακιστάν και ο άλλος είχε δηλώσει Ραφίκ γεννηθείς το 1984 στο Πακιστάν.

«Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476227 και 210-6476911 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

"Έψαχναν την ευκαιρία «να φτιάξουν τις ζωές τους», εφόσον δεν είχαν τη δυνατότητα αυτή την περίοδο στη χώρα τους".

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ