Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ από τις αποδοκιμασίες κατά του Τσίπρα στη Ρώμη «Όποιος ξεπουλάει τον λαό του, δεν είναι καλοδεχούμενος»

“Όποιος ξεπουλάει τον λαό του, δεν είναι καλοδεχούμενος”,

φώναξαν στον Τσίπρα στη Ρώμη, όπως μπορεί κανείς να δει και στο βίντεο. Από αυτά που δεν δείχνουν τα κανάλια, όπως θα έλεγε παλιά και ο ΣΥΡΙΖΑ. Η ΕΡΤ άραγε το έδειξε;, αναρωτιέται η δημοσιογράφος Βασιλική Σιούτη.


ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ

Ο Ελληνας πρωθυπουργός μετά το τέλος της τελετής είχε προγραμματίσει να κάνει δηλώσεις. Μάλιστα η ΕΡΤ ειδοποιήθηκε αρμοδίως προκειμένου να τις προβάλει live. Ολοι κινήθηκαν βάσει του
προγραμματισμού. Το δορυφορικό κύκλωμα, οι τηλεοπτικές κάμερες, η παραγωγή αλλά και η ομάδα του κοντρόλ στην Αγία Παρασκευή για να «κόψει» το πρόγραμμα και να δείξει τις δηλώσεις Τσίπρα. Και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, συνεπής, πήγε στο σημείο ακριβώς στην ώρα του.

Ομως, επιτελείς της πρωθυπουργικής συνοδείας τού έκαναν σήμα να μην ξεκινήσει τις δηλώσεις του. Γιατί άραγε; Τι συνέβη;

Πολύ απλά, ενώ στο Ραδιομέγαρο όλοι ήταν πανέτοιμοι, απουσίαζε από το στούντιο η παρουσιάστρια. Τότε άρχισε να προκαλείται εκνευρισμός, με τον πρωθυπουργό να μην το κρύβει. Ετσι, ο αρχισυντάκτης της ΕΡΤ που είχε την ευθύνη για το έκτακτο αποφάσισε να βγάλει στον αέρα τον κ. Τσίπρα χωρίς τη σχετική «πάσα» της παρουσιάστριας. Ο πρωθυπουργός έκανε τις δηλώσεις του και όταν τελείωσε εμφανίστηκε στην οθόνη η Μαριάννα Πετράκη, η οποία μάλιστα έκανε ανακεφαλαίωση στα όσα είπε ο πρωθυπουργός.


ΠΗΓΗ
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ