Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Μηνυτήρια αναφορά Μητρόπολης Ζακύνθου σχετικά με την αγοραπωλησία στα ορεινά (Πάνος Καμμένος, λιβανέζικα deals κλπ)

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΚΟΥΣΚΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΛΕΩΦ. ΒΑΣ. ΣΟΦΙΑΣ 131, ΤΚ. 115 21 ΑΘΗΝΑ. ΤΗΛ. 210 6420275 –FAX 6420297.

ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜ/ΚΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ

Μητροπολίτη Ζακύνθου Διονύσιου, (κατά κόσμον Δημητρίου Σιφναίου), κατοίκου Ζακύνθου, οδ. Ελ. Βενιζέλου, αρ. 3.

Κύριε Εισαγγελέα,

οφείλουμε εκ καθήκοντος αλλά και εκ συνειδήσεως, να σας εκθέσουμε τα ακόλουθα πραγματικά περιστατικά, προκειμένου να υποβληθούν στην κατά νόμον έρευνα κι’ αξιολόγησή τους:

Α. Στις 02/03/2017, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, Π. Καμμένος, ανέφερε από το βήμα της Βουλής μεταξύ άλλων (σχετ. Α), τα ακόλουθα: “Ήρθε ο εμίρης του Κατάρ εδώ, έκανε 16 δισεκατομμύρια επένδυση και κάποιοι έκαναν βόλτες. Μου είπαν, όταν
πήγα προς τα κάτω, ότι στέλεχος, ιερέας τέλος πάντων, ζήτησε μετρητά και μια βίλα δώρο για να μην απαγορεύσει την επένδυση’’.


Επειδή, ούτε προσωπικό ενδιαφέρον του ανωτέρω Εμίρη έχει υπάρξει μέχρι στιγμής, αλλ’ ουδεμία μελέτη ή απλή προμελέτη και μάλιστα για έργο τεραστίων διαστάσεων (16 δισεκατομμυρίων), προφανώς υπονοείτο η φερόμενη ως ΄΄αγορά΄΄ δασικής εκτάσεως, που ανήκε αρχαιόθεν σε ιδιώτες- κατοίκους της περιοχής, στο Δήμο Ζακυνθίων και στην Εκκλησία της Ζακύνθου, από εταιρεία λιβανέζικων συμφερόντων (ΠΙΜΑΝΑ Α.Ε), στη περιοχή της βορειοδυτικής Ζακύνθου που περιλαμβάνει και τον περίφημο κόλπο του ΄΄Ναυαγίου΄΄, την οποία ευθείς εξ αρχής η Εκκλησία κατήγγειλε στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές, ως προϊόν απάτης και μέχρι σήμερα υποστηρίζει μέσω των νομίμων ποινικών και αστικών διαδικασιών, τη νομιμότητα και αλήθεια των θέσεών της, παρά τις πιέσεις που αντιμετωπίζει και τις ύποπτες μεθοδεύσεις, όπως κατωτέρω αναφέρονται.


Είναι φανερό ότι η παραπάνω αποστροφή του Π. Καμμένου βασίζεται σε ακραία παραπλανητική του πληροφόρηση, γιατί ούτε υπάρχει αλλά ούτε θα μπορούσε να υπάρξει διάλογος όπου ιερωμένος της Μητροπόλεως Ζακύνθου, να έχει ζητήσει ΄΄δώρα΄΄ παράνομα για να μην απαγορεύσει τάχα την ΄΄επένδυση΄΄, πλήν όμως με αυτήν την διατύπωση, θίγει βαρύτατα και καίρια την Εκκλησία της Ζακύνθου και προς αποκατάσταση της αλήθειας, που με βεβαιότητα πιστεύουμε ότι είναι ουσιωδώς διαφορετική και για να μην παραμείνει η παραμικρή σκιά σε βάρος της, θα πρέπει το ανωτέρω αναφερθέν περιστατικό να ερευνηθεί πλήρως.

Β. Περαιτέρω, αναφέρουμε το γεγονός ότι ο νυν Μητροπολίτης Δωδώνης, πρώην Μητροπολίτης Ζακύνθου, κατά κόσμον Δημήτριος Συνετός, δέχθηκε σοβαρή και σπουδαία απειλή δια γραπτού μηνύματος, στο κινητό του τηλέφωνο στις 11/11/2016 (σχετ. Β), που ήδη έχει καταγγελθεί στις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές, με το παρακάτω περιεχόμενο: ΄΄(Προκήρυξη) Τα δύο συνεταιράκια, εκκλησία και κράτος, με μοναδικό σκοπό την αποβλάκωση και την καταλήστευση του ελληνικού λαού. Οι πιο επιτήδειοι εργάτες της κακίας παρουσιάζονται συνήθως σα δάσκαλοι της αρετής ή κρύβονται πίσω από λαμπερά φώτα συγκάλυψης και αποπροσανατολισμού. Η εκκλησία και ο βρώμικος ρόλος που παίζει στον ελλαδικό χώρο. Ζούμε κρίσιμες ώρες ως λαός κι ως έθνος. Απαιτούμε από τον Δημήτριο Συνετό (Χρυσόστομο) να σταματήσει τον πόλεμο που κήρυξε κατά ιδιοκτητών/ οικοπέδων μικρών και μεγάλων. Βυζαντινά χρυσόβουλα και οθωμανικά φιρμάνια που αποτολμούν ενάντια στους έλληνες ιδιοκτήτες, μας βρίσκει αντίθετους. Θα δράσουμε εκτελώντας και με απόλυτο στόχο αν συνεχίσετε το μαφιόζικο σχέδιό σας στο νησί της Ζακύνθου΄΄.

Για συνέχεια της ανάρτησης εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »