Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ο αριθμός των παιδιών που θέλουν να «αλλάξουν φύλο» διπλασιάζεται κάθε χρόνο

Ο αριθμός των παιδιών που νιώθουν ότι είναι «παγιδευμένα σε λάθος σώμα» διπλασιάζεται κάθε χρόνο στη Σουηδία, με παιδιά από την ηλικία των έξι ετών (!) να θέλουν να γίνουν το αντίθετο φύλο, λένε γιατροί σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Πέρυσι, μια σουηδική ομάδα έρευνας των δύο φύλων ανέφερε ότι 197 παιδιά και νέοι ήταν πρόθυμοι να υποβληθούν σε ανάλυση για τον «προσδιορισμό της ταυτότητας του φύλου τους» και να γίνουν το αντίθετο φύλο, είπε στην σουηδική "Aftonbladetη" Louise Frisén, παιδοψυχίατρος στο Παιδικό Νοσοκομείο Άστριντ Λίντγκρεν στη Στοκχόλμη.

"Υπάρχει μια 100% αύξηση του αριθμού κάθε χρόνο", λέει η Frisén.

"Όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι και περισσότερα παιδιά έρχονται σε πολύ νεαρή ηλικία. Η αύξηση είναι πανομοιότυπη και από την πλευρά των ενηλίκων", πρόσθεσε.

Η χώρα έχει έξι κλινικές για ανθρώπους που αναζητούν την «έρευνα φύλων». Η συνολική αύξηση του αριθμού των
ανθρώπων που πιστεύουν ότι γεννήθηκαν σε «λάθος σώμα» δείχνει μια “μεγαλύτερη διαφάνεια” στη Σουηδική κοινωνία, είπε η Cecilia Dhejne, επικεφαλής της ομάδας έρευνας της ταυτότητας φύλου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Karolinska.

Στο μεταξύ το Αμερικανικό Κολέγιο Παιδιάτρων έχει καλέσει εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και βουλευτές να καταργήσουν όλες τις πολιτικές που επηρεάζουν τα παιδιά να “αποδεχθούν ως φυσιολογική” μια ζωή “χημικής και χειρουργικής πλαστοπροσωπίας του αντίθετου φύλου.”

“Το να επηρεάζεις τα παιδιά στο να πιστεύουν ότι μια ζωή χημικής και χειρουργικής πλαστοπροσωπίας του αντίθετου φύλου είναι κάτι φυσιολογικό και υγιεινό, αποτελεί κακοποίηση παιδιών”, αναφέρει η ομάδα σε ανοικτή της επιστολή.

"Το να εγκρίνεις την ασυμφωνία μεταξύ των φύλων ως φυσιολογική μέσω δημόσιας εκπαίδευσης και νομικών πολιτικών θα μπερδέψει τα παιδιά και τους γονείς, οδηγώντας περισσότερα παιδιά να παρουσιαστούν σε «κλινικές φύλων», όπου θα τους δοθούν φάρμακα αποκλεισμού της εφηβείας", ανέφερε η δήλωση. Αυτό σε αντάλλαγμα θα μπορούσε να οδηγήσει σε “περιττό χειρουργικό ακρωτηριασμό υγιών τμημάτων του σώματος τους ως νέοι ενήλικες.”

Από εδώ κι εδώ

πηγή

http://redskywarning.blogspot.gr/2017/03/blog-post_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ